divendres, 28 de novembre del 2008


Us agrada en el que han convertit Malgrat?

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Faig una una pregunta a l'alcaldesa,segon l'ultim ple els impostos i demes s'apugeran un 4.50 perque segons ella seris el s'apugaria l'inflacio,pero ara resulta que s'ha apugat el 2.40,un 2,10 menys abaixra ella aquets index tenint en compte la crissi?o es mentindra perque tan l'hi fot?

Anònim ha dit...

O ans el contrari s'apugaran el sous que ells si que tenen crisi i gusnyen poc.

Anònim ha dit...

dues lumbreres amb els seus satelits porten aquest bolg la giol en graupera i els de erc..... ufffffff buenooooo, tambe algun aficionat

Anònim ha dit...

Això del niu deu ser per les dues conegudes famílies malgratenques que s'han establert a l'ajuntament com si de casa seva es tractes, oi?

Anònim ha dit...

Abbiamo già assunto l'astuzia dei sicari trappole malgrattutis di facile tiro di nuovo in azione. Qual è la sua ignoranza in combinazione con diarrea cerebrale colaterale, clinicamente molto difficile da trattare. Ti consigliamo di urgenza l'ammissione al UCI di avviare un processo clinico paliativi.
Mai fare aportazione o commento, semper a dirigere l'offesa dei sbirro PPoialista. Magnifico!

Anònim ha dit...

e vero ugo, a la piara li faltava
el porco italiano

Anònim ha dit...

Aviam, però vosaltres voleu continuar vivint com si estiguéssim als anys 30??

Sabeu que podeu fer? Doncs fer les maletes, comprar cavalls, carretas, i vinga aneu a fundar un altre poble. Malgratot us podrieu dir, o millor Malgratontos!
No veieu que tot evoluciona?? Jo es que no ho entenc.
Entenc que l'alcaldessa i el seu equip de govern, ha fet coses que no han estat del meu agrat, però d'això es tracta, no? Vosaltre creieu, sincerament que es poden fer les coses bé per 15.000 o 16.000 habitans? No, oi?

Pero bé, és el que hi ha!
Hi amici company Malgrattot, potser que ens afeitessim el bigoti, ja , no??

Val val, que clar, és el que es portaba als anys 30-40-50, que és on us heu quedat!!

Salutacions a tothom!!

Anònim ha dit...

Si no fos per que la frase aquesta la va dir una alcaldessa en ple deliri d'opinió, podria molt bé ser signada per Grouxo Marx.
Sens dubte Malgrat està governat sota clars tics totalitaris feixistes. Es diuen socialistes i la gent s'ho creu. Quina pena de poble!

Anònim ha dit...

Ei Hacker, molt bon dia.
seguin els fils delblog, m'ha costat però me transformat en malgratot i no penso marxar del poble, tampoc estic en contra del progrés, no m'he quedat al anys que diues que ens quedat, com que t'agrada molt donar consells em permeto donarten un, mira al teu voltan, observa, escolta... no estem pitjor que els anys que dius?

Anònim ha dit...

carai hacker, quin sermó. Es nota que tens títol.

potser hauries de ser més tolerant; cansa un mica que ens sermonegis a cada post; aquest to teu capellanesc ja cansa

perquè no ens deixes expressar tranquils la nostra opinió --si de cas dona'ns arguments per a contradir-la

per ara sembla indiscutible que estem en mans d'un mal govern; que aquest malgovern té comportament poc democràtics --evidents: pensa que la participació ciutadana és una nosa; que vivim en un dels pobles amb pitjors serveis de la comarca; que tenim un dels urbanismes més cutres del país --ves al passeig, mira l'entrada al poble pel barri del matadero...I mentrestant que escoltem a la ràdio i els plens, l'alcadessa rient amb els seus sarcasmes mafiosos. Trobes que no hi ha material per fer crítica ?

Si a sobre anem descobrint tot els xanxullos famliars i les connexions Campoy, Riera, Aubanell, Quintà, etc. No et sembla que alguns ciutadans ens podem sentir indignats ?

Anònim ha dit...

Germans, preguem.
Noto un to sarcàstic amb lo de que "es nota que tens titol". Bueno, m'agrada molt el sarcasme. M'has fet riure un parell de segons. Si, només dos.
Jo escric com em surt. Si sembla un sermò, o si sembla un to capellanesc, em sap greu, i si cansa, doncs és el teu problema.
Aquest és un bog on tothom diu el que vol, doncs jo també.
A mi, Malgrat m'agrada collons!
Clar que hi han coses que canviaria, i coses que no les trobo del tot bé, i en citaria unes quantes. (Vega, Radio Municipal, la direcció dels carrers...) però a grans trets m'agrada molt, i a molta gent també.
I punto pelota.
Amèn!!
Demà missa de 12:00. No hi falteu.

Anònim ha dit...

Hacker quant et paga la capoy per llepar?

Anònim ha dit...

Perdona??

Anònim ha dit...

Haker, tu creus que volen opinar? en grupera i la seva don nomes diuen el mateix fa 2 anys ... res de nou, ppoe, toxana, i alguna gili+++++ mes...

son 5 i dale que dale, i la campoy alcaldessa durant 18 anys i tots els que ella es presenti, aixo es el que tenen. a mi tambe hi ha coses que no m'agraden, pero deunido tot el que s'ha fet !i el que queda per fer.

Anònim ha dit...

és veritat....m'ho temia...el que queda per fer: trinxar la riera; trinxar Santa Rita; encimentar tots els terrenys del camí del mig; reventar el pla de grau...la camoy és una garantia...poc a poc ho trinxarà tot... i acabarà pavimentant Can Campassol

vosaltres mateixos si us agrada així: sense camb de futbol, sense instal·lacions esportives de qualitat, sense piscina climatitzada, amb un passeig vergonyós, amb una biblioteca petita --mireu Pineda, Blanes, Tordera !--; amb aceres del segle XIX on els nostres avis no poden transitar; amb la xarxa de distribució d'aigues que teníem fa cinquanta anys; amb l'activitat comercial reduïda a la mínima expressió; sense activitats culturals tret de quatre cutrades localistes...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius anònim de les 13:33.
Semble que les veritats els ofenen i, l'únic que són capaços de fer és intentar desacreditar a qui els sembla, per seguir mantenint el seu estatus.
No tenen arguments de cap mena, tenen tics, per no dir, que ho són, antidemocràtics, però, és el que hi ha.
S'haurien d'aplicar la frase que utilitza la seva estimada alcaldessa en la carta que publicà en el punt diari, que amb l'excusa de defensar al President del Parlament de Catalunya, l'únic que pretenia era justificar la seva gestió d'aquests anys: "el que deseduca una societat és deixar que s'imposi la opinió dels que no tenen opinió, siguin polítics o no".
Frase difícil d'entendre, perquè, com es pot imposar una cosa que no és té?
Aquesta senyora no sap el que diu, encadena un seguit de paraules que li deuen semblar que queden bé, i, les diu o les escriu, sembla mentida que com diu l'anònim anterior, faci 18 anys que sigui alcaldessa, encara no ha aprés a fer un discurs coherent, un discurs per a tots els malgratencs i malgratenques, un discurs que aporti qualitat de vida al poble, un discurs que englobi a les minories, en definitiva un discurs democràtic. L'únic que té és un discurs demagògic, un discurs burleta, un discurs en què no l'importa desqualificar i, algunes vegades insultar, als seus opositors polítics, que a diferència d'ella i els seus regidors, si coneixen el que vol dir democràcia.
Hacker i anònim anterior, sou el mateix? sou el que fa dies us dediqueu a difamar sobre persones d'aquest poble sense solta ni volta, què preteneu? Fer callar les veus a persones que discrepen de vosaltres?
En aquest poble ja en tenim experiència en aquests afers, recordeu fa un any, quan, es va denunciar a set malgratencs, simplement per defensar un espai de tots.
Salut a tots i a totes.

Anònim ha dit...

Aqui teniu un exemple de bom Malgratenc votan sociopperro


pacu // dissabte, 29 novembre, 2008
els de casa sempre hem anat a comprar a Blanes i amb això de les obres pensavem que seria mes dificil anar. aquesta es una bona iniciativa dels comerciants de Blanes. la rambla quedarà molt maca quan estigui acabada.


Potser en Haker i derivats fan com aquest tal Pacu,engraixar el comercint d¡altres contrades arruinan els d'aqui,tot un exemple de bon Malgratenc.

Anònim ha dit...

Las paraules en referecia l'opinio,vet aqui la meva opnio.
Fes el que jo dic i mano,pero no facis el que jo fai ni s'atacudeixi expresarte com jo mexpreso,resum, opina pero no opinis calla,que aqui nomes puc opinar jo,i nomes l'hi faltava dir,he dicho fent sentencia.

Anònim ha dit...

Qui diu que faig discursos jo?? L'anònim de les 18:30 més que un discurs ha fet un miting!!
Repeteixo que jo només sóc jo. Ni firmo com algú altre, ni com anònim ni com a res.
Sabeu que podeu demanar als Reis??
Un joc de "Quién es quién"...jajaja.
Jo compro a Malgrat sempre que puc. I amb molt d'orgull, però si, no negaré que algun cop he anat a Blanes a comprar. Ho sento. Suposo que això ja és pena capital per vosaltres, no?
En fi, que jo penso aixís, i si això es fa rabiar, doncs dos pedres!
Bona nit!! (i freda, no??)

Anònim ha dit...

Je,je,je,ja,ja,ja,haker qui es pica alls menga,o almenys aixi diu la dita o una ate,quant la medalla es dor no es pica tria,de bon rrollo i samb humor.

Ep no t'aquivoquis d'anonim,pito pito colorito.

Anònim ha dit...

Hola Xavi,hola Montse no se s sou o no sou els que dien que sou,en te sensa cuidado,pero m'ha en gana saludar-vos, com esteu?.


Un amic

Anònim ha dit...

Hola Valentín

Anònim ha dit...

¿Valentin??

Anònim ha dit...

Hola Joan

Anònim ha dit...

Hola pere.

Anònim ha dit...

Hola i tots i totes.

Anònim ha dit...

homes i dones de qut blog tant asenyat

Anònim ha dit...

Els del tercio familiar també sortien escollits molts anys seguits...La dominació autoritària adapta diferents formes, però l'esència és la mateixa : aprofitar el poder per a perpetuar's-hi. I a sobre n'estan enorgullits/des. En fi, sort que tot és efímer i no durarà sempre.