divendres, 21 de novembre del 2008

Cara al sol


Ens preguntem si els malgratencs, regidors i votants socialistes, són conscients d'haver votat al Partido Popular tal i com la seva lider manifesta en recents declaracions, per que de ser així, els hi demanaríem que en les properes eleccions no enganyin més al poble i es presentin obertament sota les sigles de PPOE i ningú pugui sentir-se estafat amb l'us que s'en fa del seu vot. Actualment l'estafa ciutadana que pateix Malgrat queda per sobre, en astucia, al del famos "tocomocho" gràcies a les seves dues idèntiques liders perpetradores del pacte del "Cara al sol".

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanto monta, monta tanto, un PP com un sociato.

Anònim ha dit...

Em sap molt greu per alguns antics socialistes malgratencs. Els històrics del PSC, que no tenen res a veure amb aquesta colla.

Anònim ha dit...

no teniu cap tipus de vergonya ni de pudor en els vostres comentaris sembla mentida que vosaltres els llestos i els de la veritat absoluta no feu res per el poble això si difamar sota l'anonimat tots en sabeu molt. heu de sortir més els pobles del voltant hi us adonareu del poble tant bonic que tenim capdavanter amb molts aspectes. però ja sabem que tot es pot millorar. i que vosaltres ho farieu millor. malgrattot com estas? la familia i les filles bé? bon dia

Anònim ha dit...

Difamar?
Qui és que ha dit que pràcticament no hi ha diferències entre programes del PSC i PP?

Vergonya?
Se n´ha de tenir molt poca -si és que se´n te- per abandonar la ideologia en nom de la qual es va demanar al vot, i pactar amb l´oponent més extrem. Només per interessos i orgull personal.

Veritat absoluta?
En tot el debat municipal, l´única persona que pontifica i no admet rèplica, és l´Alcaldessa, faltant al més mínim deure democràtic de saber escoltar i respectar les opinions adverses.

Sortir més?
És d´un cinisme barroer, quan l´equip de Govern no para d´anar amunt i avall de gorra, pagant el poble, dir-nos que hem de "viatjar"!

Nosaltres ho fariem millor?
Mira, jo no puc parlar en nom d´altra gent que no conec, perquè l´unic vincle que tenim és l´anonimat en aquest blog.
Peró jo et diré que el meu poble me l´estimo. Molt. I arribat el cas -com sempre he fet des de jovenet- mai posaria els meus interessos particulars per davant del bé comú.
I als meus companys els diria que si algun dia em traeixen tics megalomaníacs, que m´ho facin saber. Que m´ho diguin d´immediat. Que no em riguin les gràcies ni em facin el pilota.

Tindria molt present el vers de Salvador Espriu quan diu que "a vegades cal que un home mori per un poble, peró mai un poble per un home".

Tot aixó, si algún dia pogués treballar des de primera línia pel meu Malgrat.
Peró no pateixis dolgut Aragorn, jo no et moure la cadira a la Casa Gran, perquè estic segur que hi ha gent que ho fa i ho farà millor que jo i ben aviat l´ocuparà.

Salut malgratencs!

Anònim ha dit...

Bon dia companys anònims i anònimes!
Sou una mica pesats amb el tema dels viatges i el PPOE aquest que us heu inventat i que tantes vegades dieu.
No hi ha res més ?
Alguna novetat? No podeu o pots escriure algo que no hagis dit, redit i tornat a dir?
Malgratot tu vas votar als socialistes, no? Perquè et veig tan capficat amb el problema...pobret el meu reietó.

En fi companys/es esperaré amb impaciència el proper post.
Aviam amb quin photoshop ens sorprens!

Vinga, una abraçada a tots els lectors!!!

Anònim ha dit...

El penultin pos la asclavao Macho, sepuede decir mas alto pero mas claro no.
Este blog sigue porque esta casi libre y ya estan detras de el como el del Serranito y por eso tiene tanto exito,cada uno escribe libre y como quiere. Por todo esto al equipo de govierno el cual pagamos todos y estan a nuestro servicio no nosotros al su yo que no se equivoquen, no interesan estos blogs.

Anònim ha dit...

Aragorn/Hacker, que vols comprar també aquest blog per que ja ningú s'interposi entre el sol i tu i poder seguir impunement potinejant en el poble com un capo de la màfia corleonesca?
Quina pena que fas, mai ni un argument, nomes rancúnia i maternalisme infantil.

Anònim ha dit...

Pacte PPOE: Cara al sol i d'esquenes al poble. La pela és la pela, diuen. I aquesta gent tant preocupada per l'anonimat, perquè no s'identifiquen ? I perquè no diuen a l'alcaldessa que faci una pagin web oberta, que Malgrattot ja va dir que li semblaria bé plegar ?

Anònim ha dit...

a mi aquestes parrafades vostres amb tanta palla que quan acabes de llegir ja no saps el que diu al principi em fan molta gràcia! vosaltres a mi no m'enganyeu bé ni a mi ni a ningu. entre vosaltres que tots sabeu qui sou i us aneu animant a veure qui la diu més grossa. l'alcaldesa es defensa desde el ple i desde on faci falta. ella sola ja es defensa no li fa falta cap blog de mer.. per defensar-se com altres. ella no s'amaga com feu vosaltres, l'alcaldessa del poble i per el poble com sempre ajudant a tothom sense preguntar colors ja m'agradaria veureus a vosaltres en la seva pell. bé però tots sabem que vosaltres no manareu mai. i per tant no passarà.

Anònim ha dit...

Quin nivell intel·lectual el teu, aragorn, que t'oblides del què llegueixes unes línies més avall...Així és normal el que dius...

Anònim ha dit...

El llibre de la tauleta de nit d l'aragorn serà el mateix que el de l'alcaldessa, o almenys igual de curtet. (Per no oblidar el què llegueix, sembla ).

Anònim ha dit...

Aragorn ahir vares deixar de comentar res del fastuós viatge a Veneçuela. Qualsevol socialista honrat i transparent ho faria i no estafaria al poble amb el silenci per resposta. Veus com es veritat que el teu tarannà es falsari del tot.
Enganyes al poble sense escrúpols i a sobre et dius demòcrata? Quanta perversió hi ha en el teu avatar.

Anònim ha dit...

sisisisisisi. més mésmés mmmmmmm!no pareu siusplau! jejejejej!!

Anònim ha dit...

He entès que l'aragorn parla d'una alcaldessa del poble i pel poble (aragorn no s'escriu per el, s'escriu pel))i es desviu per tothom? de quin poble parlem?
Que sap defensar-se sola. I tant, insultant quan cal, no responen a preguntes que no l'interessa respondre, i fent populisme barat.
També és parrafada, suposo que et cansarà llegir-ho i si ho aconsegueixes diràs que no diu rés, bé, com tots els arguments que utilitzes.

Anònim ha dit...

(comentari de les 10:25)Neus Serra?pregunto,no afirmo.
Ho veig per la cita als versos,constant en tu.
El canvi de gènere que t'has fet.
Les preguntes i respostes que fas tu mateixa,propi dels teus escrits.

Anònim ha dit...

vosaltres anonims que us truqueu o què? bé no patiu em despedeixo de vosaltres per sempre més adeu xavier adeu giol adeu jabier o xavier adeu tere adeu adeu que la llum derundil us guii per el bon sender. haker a tu et desitjo llarga vida i felicitat. conxi endevant tu i tot el teu equip esteu fent bona feina i això es més del que podem dir dels altres. i com diria en homer simpson marge dame otro bocata!

Anònim ha dit...

Arango el del Marllorca, haver no defiendas a na die y menos a doña flor que donde dice digo dice Diego.
Que al final todos nosconocemos es un pueblo que si no aqui es alli pero sabemos lo que hicistes el ultimo verano.
Porlotanto Jordi que cada gos se lama el seu cap... y doña flor y sus dos regidores que con ella forman el triangulo de las vermudas.
Tal pa cual.

Anònim ha dit...

Conxita, ni cas. A treballar i prou! és normal que et critiquin perquè ets tu i el teu equip que esteu al govern... Lloc on ells, els malgratots i d'altres dimonis, no hi seran mai.
Endavant, ànims, força i sobretot paciència molta paciència!!!

Anònim ha dit...

Cada cop que llegeixo l'Aragorn, jo sí posaria una frase del Homer.
"Me aburro".
A veure si es veritat que calles i ens deixes tranquils.

Anònim ha dit...

Al bocata te falta birra y paquete de patatas y si meapuras si pusieras cesped serias ya un guru.

Anònim ha dit...

Si s'envà l'Aragorn podeu estar segurs que tornarà, va i ve com una princesa ungida per la gracia divina del seu llinatge. Recordeu lo bé que ens ho passàvem fa un temps quan s'anomenava Nosokomio i es dedicava al mateix a que fa ara? es a dir a tocar els bemolls.

Anònim ha dit...

Dejad en paz ala alcaldesa, y meteros con la causante del desguisado que es la lider del ppc esta mujer se merece todos los reproches por ser una traidora y una falsa.

Anònim ha dit...

I l'altra no?

Anònim ha dit...

comme si deve fare per acquistire i biglietti per la grandiosa performance del prossimo ple municipale ?; quanti posti liberi ci saranno ?; a che prezzi ?; si devvono comprare i biglietti per internet ?; dove cominciara la grandissima fila ?; i correspondenti dei giornali estranieri, avvranno acreditazioni ?; ci sara posto per le televisioni internazionali ?


Mi chiedo tutto questo perquè la Vega ha fatto la promesa di intervenire e forse riuscira a colegare due frasi consecutive

Storico !

Anònim ha dit...

Caro Enzo:
Essere consapevoli del fatto che tutte le persone, le persone che dire, l'intero paese è espectante con il suo nuovo intervento in plenaria e di cui già si che si possa andare avanti una volta per tutte la conferma che tutto sta andando molto bene, è molto felice con la lavoro svolto, mi aspettavo che le sovvenzioni che impara molto da coloro che sanno più di lei ha fatto. E anche anticipato la notizia che la relazione scritta che è in corso un anno circa finalmente conferma che è stato perduta. Un altro dei punti controversi del suo intervento si occuperà con la non iscrizione del crostini di mortadella in arrivi al funzionario requisito che il post è di partecipare in cui acti a passato fame.
Quali sono le altre domande, posso dirvi è un mistero i non sarà noto fino al giorno prima della piena città, poiché la macchina in la trasparenza delle informazioni si guastò anni e il servizio è perso andando attorno al villaggio come una conseguenza del piano del traffico stradale. Se qualcuno ha maggiori informazioni, le regraziare facci sapere poi.
Revibe un cordiale saluto dal vostro amico Ugo.

Anònim ha dit...

Conxita ,¡hai¡bulldir Aragorm no t'has despedit de mi,e trvat a faltar el meu nom a la llista.

Anònim ha dit...

No t'amoinis company. Sap perfectament que els malgratots som molts més dels que ells volen i diuen.

Anònim ha dit...

un autor del bloc ha eliminat aquest comentari