dilluns, 1 de desembre del 2008

És de ben parits ser agraïts


Malgrat ha de despertar tot d'una i materialitzar el projecte, per subscripció popular, d'erigir un monument en bronze a la noble patrícia que altruísticament ha dotat al poble de un tant gran nombre d'obres magnes, realitzades o en proces de realització, que ens converteixen en model a seguir i enveja dels pobles veïns i fins i tot de més enllà de les fronteres, com ara son:
  • Piscina climatitzada coberta.

  • Polígon esportiu i camp de futbol amb gespa de plàstic.

  • Restauració Torre Vídua de Can Sala.

  • Formigonatge de la Riera.

  • Trenet ajagut i millores barri La Verneda

  • 525 habitatges del projecte, secret i participatiu, ARE, ARE, ARE pisos.

  • Pla de viabilitat local.

  • Restauració de la Torre del Castell.

  • Auditori municipal.

  • Pas d'accés a la platja pel carrer Abat Oliba.

  • Salvaguarda del paratge natural protegit de La Tordera.

  • Trinxament especulatiu del Pla de Grau.

  • Restauració del mercat municipal.

  • Nova seu de l'Ajuntament.
  • Polígon industrial II.

  • Descobriment de la regidoria del dolce far niente.

  • Etc., etc...

Lloem-la tots
malgratencs i malgratots!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Em declaro contrari a lloar-la.

Anònim ha dit...

Em presento voluntari per el diseny de lobre monumen a fer,aixo s d'acord amb el personatge,FARAONIC.Una pregunta,i posariau alguna alegoria fent referencia a la ilustre Vega ,ja que n'es el bras dret decisori d'alguna d'aquestes grans i inmortals ibres ?es que ultimament esta fen uns esforços impresionans en la millore del seu especte, condicio social i intelectual.

Anònim ha dit...

Malgratot et descuides de la canalització de la desembocadura de la riera de Palafolls, que també ha de dignificar abans de marxar.

Anònim ha dit...

I la plaça de Seinod?

Anònim ha dit...

Anònim 10:21, tu eges muy malo! deves serg un gojo sepagatista i malgatot del tges al quagto. Y eso te paaaasa pog no escuchag Gáááádio malgat, tu gádio.

Anònim ha dit...

Gràcies per reconèixer que no em crec gadio MAL-gat,Sr de los tantos. Podria pasar que Jimenez los Sanos fitxés per Ràdio Malgrat. Donadala coincidència de lema electoral entre Conxita-PP o PP-Conxita, pot passar de tot. Total, ens donen mal de CAP i ens trenque el COR a la bona gent. L'abús de poder fa desvariar. (O al·lucinar, com li agrada dir a l'alcaldessa).

Anònim ha dit...

Lo dicho, incgedulo libgepensador afectado pog el vigus del Govigeche este i colabogadog de la ETA, que soys todos vosotgos unos tegogistas i come cgiatugas muy malas y goines.
Hala, a escuchag Gádio Malgat y a veg si os cugais de una vez pog todas.

Anònim ha dit...

Pel que he pogut llegir en algún post anterior, sembla que li han posat noms i cognoms a l´autoria d´aquest blog.
La veritat és que no en tinc ni idea de si l´han encertada o no amb la paternitat (o maternitat) del Malgratot.
Peró no m´importa gens ni mica.
Tant sols,vull fer palés el meu agraïment a Malgratot per aquesta finestra d´aire fresc, on poder opinar, fer crítica i satiritzar, respecte d´aquells que -ja ho saben o ho haurien de saber- que aixó, va implícit amb el càrrec i per la qual cosa se n´assignen un sou ben generós.

Anònim ha dit...

Sí, i per donar exemple davant la greu crisi que ens colpeja, en el proper Ple municipal segur que ens anunciaran la decisió d'abaixar-se el sou em la mateixa quantitat a com ha pujat l'IPC. Jejeje!

Anònim ha dit...

La Vega, pobre, ara que ha pujat d'estatus no arriba a fi de mes.

Anònim ha dit...

Si no hi arriba, la seva amiga Ana Raja li donarà algún ajut de serveis socials. Que per això estan les amigues. I m'apunto a l'agraïment al Malgratot per existir i donar la vida a la societat que li nega la màxima responsable de la participació ciutadana (Alcaldessa).

Anònim ha dit...

Sembla que el pacte de govern de Malgrat té els minuts comptats si és veritat que l'alcaldessa es suma al decidim.cat a favor del referendum d'autodeterminació per Catalunya al que s'hi han sumat càrrecs electes de diferents partits, també del PSC, pel cas que el Constitucional, com tot fa pensar, retalli encara més l'Estatut. La Vega, tant españññññññola ella no li ho perdonarà. (Sort en tindrà que, segons demostra, l'alcaldessa només fa servir les sigles del PSC per estar on està, i no perquè tingui interessos en defensar la seva terra i el seu poble més enllà dels interessos personals).

Anònim ha dit...

Doncs vinga, a veure si és veritat i s´adhereix al decidim.cat i a fer el referendum... i no ens extranyarem gens si fins i tot la del Pepe també s´hi adhereix. Tot sigui per conservar el sou i la cadira!!

Anònim ha dit...

Jo aposto per erigir l'estàtua però no en bronze sinó en guix, i això per dos motius, primer ens sortirà més bé de preu i segon el pas del temps posarà al seu lloc el valor simbòlic del monument i de la seva obra.

Anònim ha dit...

Fonts de l'equip de govern ha comentat que a l'alcaldessa li sembla molt bé passar a la història però que s'estima més la fibra de vidre. Així semblarà més realista, sonant a buit, com ella mateixa.

Anònim ha dit...

Estimada Neus Serra,

Si no fos perquè la teva crítica té la raó de ser d'anar contra tot allò que es faci sota el mandat de l'actual govern
Si no fos que has de defensar polítiques de dretes i vetllar pels interessos dels qui més tenen
Si no fos que la riera encara et fa ballar aquesta dansa macabra en la que et perds
Si no fos que estàs realment allunyada de les necessitats de la població
Si no fos que les teves paraules traspuen una ràbia que les enverina

Diria que has perdut els trucs, però afortunadament, com que ja sabem els motius del teu discurs, podem dormir tranquils, sabent que encara no els has perduts, els trucs.

Anònim ha dit...

Encuriosit per la rèplica de més amunt que diagnostica la "perdua dels trucs" a la Sra. Serra, m´he permés llegir l´escrit d´aquesta Sra. en el seu blog.
La veritat, el trobo d´alló més encertat, raonat, sensat.. vaja, no hi puc estar més d´acord!

El que no entenc és el perquè de la publicació de la réplica, primer en el blog de l´esmentada Sra.i després en aquest.
Pot ser que l´autor-a, pateixi alguna confusió mental?
Que s´imagini que tothom qui li fa alguna crítica a l´Ajuntament, ha d´estar forçosament conxorxat?
Potser una mica de paranòia?
Mania persecutòria?

Ai, ai, ai...facis-s´ho mirar aixó dels trucs!

Anònim ha dit...

"traspuen una ràbia que les enverina"
Aquesta frase molt usada per un determinat personatge en aquest blog i en d'altres àmbits, té una autoria ben determinada i mostra clarament el grau de neguit, inquietud i cagalera en que es troba el seu autor/a.

Anònim ha dit...

Estan ebris d'espanyolisme i és d'una clara evidencia que ells sí que estan perdent els trucs amb l'ajut de la inefable MVPega-regidora -cada dia més ovalada ella- de col·locacions i disbarats sàviament estructurats i eructats.
Quina catarsi per Malgrat fruir d'aquesta fauna de manefles. Això és impagable!

Anònim ha dit...

Si el poder té nervis és que tot avança en contra seva...Alegria.