dilluns, 17 de novembre del 2008

Una pedra no dona publemes


Amb data de 24/11/07 varem publicar un fil on exposàvem la manca de seguretat de tots els malgratencs. Actualment, un any després, perillosament, el problema perviu entre nosaltres. Jutgeu per vosaltres mateixos.

Avui tenim ganes de fer demagògia, com sempre vaja!


49 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ajuntament sempre actúa correctament. Algun motiu hi haurà per no arreglar-ho. Colla d'ignorants, perdó, colla de mal informats.

Anònim ha dit...

Sembla que estàs molt ben informat, digués quin és el motiu perquè al cap d'un any encara no s`ha solucionat el problema i d'aquesta manera, nosaltres la colla de mal informats deixarem de ser-ho.
Pel que es veu a l'imatge no sembla que sigui molt complicat arreglar-ho.

Anònim ha dit...

L'ajuntament sempre actúa correctament.
- I amén!
Algun motiu hi haurà per no arreglar-ho. - Sí, estan estudiant com fer-ho.
Colla d'ignorants, perdó, colla de mal informats.
- Qui informa a Malgrat?

Anònim ha dit...

NOTICIA A RADIO PALAFOLLS

Malgrat valora com a positiu el pacte de govern, un any després de constituir-se
Per Ràdio Palafolls ⋅ novembre 18, 2008 ⋅
El 16 de novembre del 2007, RP anunciava en primicia el pacte de govern a Malgrat entre el partit més votat, el PSC de Conxita Campoy, amb el grup minoritari del consistori, el PP d’Ana Vega.

Ara un any més tard les dues portaveus han expressat la seva satisfacció pel resultat del pacte de govern.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, assegura que el pacte ha donat estabilitat al govern alhora que destaca que els programes de les dues formacions eren practicament igual, pel que la gestió de projectes i del dia a dia amb el seu soci de govern ha estat sense incidències.

Campoy ha recriminat, en una entrevista al Tot A Punt de RP, l’actitud de l’oposició al consistori. Creu que la manera d’actuar dels grups a l’oposició no és la correcte. Retreu les pressions que segons Campoy va rebre la regidora popular des de la resta de grups de l’oposició per l’afer de la riera i assegura que el temps els posarà al seu lloc.

Per la seva banda la regidora popular Ana Vega a destacat la bona sintonia entre els dos socis. Ha coincidit amb Campoy en el fet de les similituds en els programes electorals del PSC i del PP de Malgrat i ha assegurat que en aquests any ha aprés molt. Vega assegura que a partir d’ara ja intervindrà al ple municipal, un cop ha assimilat el funcionament del plenari i dels assumptes que es tracten.

Vega ha contestat també les declaracions que feia el dirigent popular a PLF, Óscar Bermán. El palafollenc assegurava que al seu entendre el pacte entre el PSC i el PP de Malgrat era un error.
Vega li demana que no es posi en política d’altres municipis i li recorda que el pacte té el suport del partit a nivell municipal, comarcal, provincial i també autonòmic.

El ple de Malgrat decidirà els seus pressupostos municipals el proper dia 4 de desembre en sessió plenària. Seran els primers pressupostos creats pels dos socis de govern de Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

Té raó, si posa una pedra i així no porta problemes, total tenen el mateix programa electoral.
Malgrat ha votat PP i al cap d'un any, molts ciutadans encara no ho saben, sobretot els que es creuen socialistes.

Anònim ha dit...

Que bó, ara se enten tot, els ignorants i els que no podem opinar per què no estem informats i no tenim opinió, hem vist la llum.
ara entenem el pacte, els programes electorals eren pràcticament iguals.
ara també entenem les sigles que fa temps fas servis malgratot PPOE.
Com es poden interpretar? partitts polítics oportunistes españols?

Anònim ha dit...

que la vega aprés molt, i que apartir d'ara ja intervindrà al ple.je je je ,molt bé molt bé,sense comentaris.

Anònim ha dit...

Soc el que a aportat la noticia.

Us ha agradat e nois?

Anònim ha dit...

Has fet la B.O. del dia. És curiós d'observar que avui i amb els temes que hi han oberts l'Arargon i el hacker no tingui res a dir. Deuen estar de celebració amb Freixenet miniblack comprat d'oferta.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Aquests de l'equip de govern de malgrat estan cada dia més autocomplaents amb ells mateixos. És com l'Aznar que va dir " a mi en España me va bien" i que algú va interpretar com "España va bien". Doncs aquests de Malgrat, per fí declarats ben de dretes, també pensen que " a Malgrat ens va bé", l'oposició i els ciutadans que vagin dient, que nosaltres anem fent. Potser ensopegaran en una pedra.

Anònim ha dit...

En Vinyoles fa el que pot, poc a poc, com la Vega, són iguals, per això ls bhi v tant bé el pace de govern.

Anònim ha dit...

En Vinyoles fa el què pot, poc a poc, com la Vega, són iguals, per això els hi va tant bé el pacte de govern.

Anònim ha dit...

La productivitat de l'equip de govern ?

Anònim ha dit...

Segurament hauran d'encarregar un estudi a una empresa externa per veure com s'ha de fer la reparació. Així donen feina ara que hi ha crisi. És com el Parc Francesc Macià, que al cap d'un any d'obrir-lo, el tanquen una setmana per reformar-lo, plantant arbres i fer instal·lacions de rec que es podrien haver fet abans d'obrir-lo i amb menys cost econòmic pels malgratencs. I a sobre, se'n varen felicitar a la revista municipal, dient que tot va bé.

Anònim ha dit...

Ostres!! Gracies per dedicar-nos unes paraules. Tanta importancia te la meva aportació?
De fet no pensaba opinar al respecte.
Així que res, ja tornaré a dir algun acosa quan o trobi oportú!
Celebrant el que? Que la Vega ja parla als plens? Millor que es quedi callada que està més maca.
Vagi bé el dia!

Anònim ha dit...

En goger fa el què pot, poc a poc, com la anglada, són iguals, per això els hi va tant bé el pacte de govern.

Anònim ha dit...

Ostres, quines coincidències, el hacker i aragorn posant comentàris amb només dos minuts de diferència en un post i un altre ( 11,02 i 11,04). Potser no es coneixen, potser són la mateixa persona, o potser només és telepatia, que a vegades funciona. No crec que sigui ofensiu tenir dubtes, oi, aragorn ?

Anònim ha dit...

Potser totes dues persones comparteixen taula a l'ajuntament ? O taula i sou ? O... clar, si no ho expliquen, podem pensar el que vulguem. Certament l'alcaldessa també li demana a la Vega que no parli als plens "que està més maca callada" .
I per no perdre el fil del post, una pedra sí que porta problemes, i la Vega és una bona pedra en el camí dels malgratencs. Per cert, explicaran, després d'un any, el contingut total i real del pacte de govern ? Quines contractacions ens queden per veure ?

Anònim ha dit...

En vinyoles no es pot ocupar d'aquestes petites coses de la llum del parc del castell perquè està molt ocupat amb tallar els plataners. Colla de mal informats. O potser està calculant quants calers li costa al poble de Malgrat que les persones de les brigades vagin a esmorzar al magatzem cada dia. És molt sostenible, i econòmicament rentable, que els operaris de brigades vagin amunt i avall amb cotxes i motos pagats pel poble per no esmorzar al costat de la seva feina. Entre rocollir eines i desplegar-les, més els temps de viatges, quan és ? Així, a més, no xerraran pels bars de les coses de l'Ajuntament, que són sagrades, o gairebé.

Anònim ha dit...

jo les pedres tinc un col·lega que s'ha les fuma!

Anònim ha dit...

I què ? Quina pena. Sempre sense arguments.

Anònim ha dit...

Sembla que hi ha connexió familiar entre Carme Aubanell, de l'equip de govern, l'inspector de qualitat (fotògraf amb moto ) Miquel (...) i responsable dels lampistes municipals (Miquel Roger). Mentre la caixa familiar vagi bé, què importa una avaria ?

Anònim ha dit...

Caram, fins i tot a mi ja em pica la curiositat de saber qui és l'argon...
Tothom pot tenir dubtes..i tant.

Anònim ha dit...

De veritat caldrà que hi hagi un mort perque aquest titella responsable del parc es posi en marxa i arregli el nyap documentat aquí? Tan afeblida està l'oposició per volguer que això pasi per que caigui el gobern actual?

Anònim ha dit...

Jo dic cuant la alcadesa se pire que passara amb tots els satelitesque a colocat?

Anònim ha dit...

A l'INEM alguns i a seguir treballant els competents en el seu treball.

Anònim ha dit...

i vosaltres sempre atacant a les persones del equip de gobern i si no és igual tot va el mateix sac el calgui. aquest son els vostres arguments no aporteu re de re l'unic atacar atacar, sou els pitbulls de els vostres amos/es. I ara segur que hi algu que diu clar tu tampoc! ja ens coneixem.

Anònim ha dit...

El de la maquina de fotografiar i amb moto,es cuyat de la Carme Aubanel,pero cal dir que fa el que l'hi manen i o deixen fer,ell es molt independent de la cunyada,us o ben aseguro,ell sap deixar la familia fora del travall.

Anònim ha dit...

home aragorn, jo et faré una aportació positiva: en el teu darrer post hi ha un bon grapat de faltes d'ortografia , on et vas llicenciar, dius ?
(no te les dic, així entretens les neurones en alguna tasca constructiva)

Anònim ha dit...

I quins son els arguments del hacker o Aragorn algú en coneix cap?

Anònim ha dit...

Són, per exemple, que la dona del representant municipal d'UGT ha entrar casualment a l'oficina de la poli local de Malgrat? Segurament, com el cunyat de l'aubanell, ( segons un comentari anònim anterior )sabrà deixar la familia fora del treball, però li haurà anat bé per entrar-hi. Aquest de la moto, quan tancava el taller ja deia que entraria a l'ajuntamet i encara no s'havia ni convocat la plaça que ocupa. Seria també coincidència.

Anònim ha dit...

és a dir, si segueixo bé: regidora + marit 1 de germana de regidora + marit 2 de germana de regidora ?

perquè no juguem a les nissagues familiars a sou de l'ajuntament ?

Anònim ha dit...

Podem anar investigant entre tots, i posar-ho en comú. A banda que el propi equip de govern també s'ha auto-contractat a base de bé.

Anònim ha dit...

I l'Aragorn segueix mut. Punyeteeeeera!!!

Anònim ha dit...

Caram, sí que podria ser una bona idea i un joc divertit de fer un arbre genealògic i de vincles comercials de la plantilla municipal, mecatxis la mar salada.

Anònim ha dit...

en goger a qui posaria?

Anònim ha dit...

Perquè creieu que no hi ha gaire transparència municipal, sinò per posar-nos el joc més difícil. Però els reptes són per superar-los.

Anònim ha dit...

Si no a plagat ja ,la filla de l'amo de la marsalada tambe trevalla a l'aguntament.
La filla den Mendoza ex regidor de l'epoca den pepito tambe etc.

Anònim ha dit...

La filla de la marsalada la a colocat en Rodriguez.
Cuants negres as colocat?
Respons Rodriguez, cla si et dixa tu jefa.
Com diu Jose Bono valla fills de ....

Anònim ha dit...

...sor Maravillas de Malgrat.

Anònim ha dit...

i la nuri sole germana d'en ramon el valent. i la nuria gomez germana de la dona d'en sole...ufffffffff

Anònim ha dit...

La filla del Caixer Aitomàtic...

Anònim ha dit...

Bon dia, anònim/a de les 8,28 : Gràcies a una trucada d'un amic m'he assabentat que m'anomenaves en aquest blog. Que creus que no sóc valent ? Digues perquè. Al menys, més valent que tú, que m'identifico.
Tu ets de les persones que s'han anomenat en comentaris anteriors sobre contracatacions de l'ajuntament, o tens por de sortir-hi, però el que està molt evident és que treballes a l'ajuntament, i per tant hauràs de saber que la meva germana no la vaig col·locar jo, oi ? ( Jo era fora de Malgrat). D'altra banda ella és membre d'UGT i la meva opinió sobre UGT de Malgrat sortirà, si l'autoritat no ho impedeix, al Som-hi d'aquest mes.( Ja li vaig dir a Jaume Marqués, responsable d'UGT municipal quan dilluns passat em va dir, pel carrer, que si necessitava alguna cosa...).
I la que dius que és germana de la meva dona, ( companya, m'agrada més),ja era a l'Ajuntament quan jo hi vaig entrar. Per cert, em vaig casar amb la seva germana el gener de 2006.
Potser tú penses com la regidora d'inserció, que tinc tants de poders que vaig ser jo mateix qui va decidir no renovar-me el contracte ?
Ja que ets del gremi, podries dir a la teva jefa que publiqui tot el llistat de traballadors/es de l'Ajuntament, posant al costat la forma d'entrada, i així evitaries molts comentaris com els que sembla que tant et molesten. I per cert, podries preguntar com ha estat possible l'ascens tant vertical de la responsable d'àrea de serveis personals i ens ho expliques ?
Bé, ja que hi estic posat, escriure un comentari sobre la transparència, en el post anterior, relacionat amb el franquisme. Si et sembla bé, i si no, també. Avui fa 33 anys que Franco morí, però encara hi ha moltes actituds franquistes en institucions que haurien de donar exemple de democràcia i transparència, i no ho fan. (Posem que parlem de Malgrat ? ). Ramon Solé, no gaire valent, pero convençut que la lluita continua.

Anònim ha dit...

enzo a la matiexa que tu, a no tu no que tu vas fer dret!

Anònim ha dit...

Qui és l'enzo?,no escriu amb italià a vegades?

Anònim ha dit...

Nivell!, quan tothom compta en euros, ella encara ho fa en pessetes. Com es nota que troba a faltar el contacte físic i diari amb el seu mestre.

Anònim ha dit...

doncs t'haurien d'haver catejat, així no ctucificaries l'idioma !

(de passada t'he de dir que estic content, cada vegada que et cridem, apareixes...que fàcil ets de provocar !)

Anònim ha dit...

Enzo capisce che si tratta di una persona anziana e che il passare del tempo, così come le rughe sul viso non sono più nel cervello. Materiali non sono adatti per il riciclaggio.
Ci vediamo!