diumenge, 2 de novembre del 2008

Turisme de qualitat amarat d'alcohol



Avui som nosaltres els que al·lucinem i no ho fem pas pel que ens hem pres sinó per la presa de pel que representa la celebració, aquí al nostre poble, del dia mundial del turista celebrat el passat dia 27 de setembre i que ens ha costat al sofert i masoquista contribuent malgratenc la gens menyspreable quantitat de 7.815 euros pel cap baix i sense comptar les hores extres que alguns abnegats servidors devien realitzar amb aquell afany de servei que els caracteritza. La farsa de “La comparsa” ens ha costat com veiem en els documents que us mostrem la bonica quantitat de 3.907.72 euros i que sumada a la delirant idea de repartir 1.200 ampolles de xampany Freixenet en format de novedos disseny i amb una personalització que consisteix en la inclusió d'un adhesiu amb el logotip de Malgrat, amb un cost de 2'8 euros l'ampolla (3.410 euros), eleva el total de la gran farra als 7.815 euros de l'ala (1.312.920 ptes.) que la regidoria de turisme manegada per la molt graciosa i humil Servidora va creure convenient de gastar amb el lloable fi de seduir, promocionar i captar turisme de qualitat, sí sí, així, a cop de “botellin”, amb glamour per fora i droga per dins, encara que aquesta sigui amb taxes legals pagades i socialment acceptada, però droga a la fi i consumida a la via pública. Ells, els serenos de la seguretat, de la legalitat per sobre de tot i de la convivència amb harmonia, ara resulta que es dediquen a fomentar i cercar turisme de qualitat estimulant el consum d'alcohol. Hem de confessar que els hi tenim enveja, son els nostres models, de grans volem ser com ells i que a sobre ens paguin el que cobren per fer el que fan. Sensacioanal!!!




25 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que ho van pagar a 30 dies per aprofitar el descompte. Es d'agrair; llàstima de calés llençats per la claveguera.

Anònim ha dit...

No us perdeu l'article d'opinió de la nostra alcaldessa. El trobareu al Punt diari d'avui.

En la seva línia, dóna lliçons de com governar un país, que no hi hauria democràcia sense els polítics, entre d'altres opinions.

Potser algú hauria de recordar-li, que hi ha democràcia gràcies a molt homes i dones, anònimes, que durant la dictadura varen patir repressió i presó i, que si no fos per ells i elles, aquesta senyora no seria alcaldessa escollida democràticament, potser si, que ho seria, però, posada a dit. Algú recorda que feia aquesta senyora durant la llarga nit de la dictadura, jo no ho sé.

Anònim ha dit...

durant la dictadura no ho se el mateix que feieu tots lluitar contra ella i cadascu a la seva manera. Em foteu una gracia aquest que neu de salvadors de la patri perquè. que vares estar el onze de setembre a barcelona? portant una señera i cridant llibertat!!! com tots i totes que creien en un futur millor no et creguis mès català que altres. la lluita per un futur millor encara persisteix i encara ens queden moltes coses a fer. de totes formes jo de tu tornaria a llegir la carta. perque veig que no entens el que diu

Anònim ha dit...

la carta la fa servir d'excusa per justificar-se ella mateixa. es compara amb en Benach...potser també vol un reposapeus

Anònim ha dit...

En té 8 de reposapeus...

Anònim ha dit...

T'equivoques, 7 reposapeus i unes croses.

Anònim ha dit...

colla d'ignorants

Anònim ha dit...

Gandalf el blanc: Colla d'ignorants els de l'equip de govern, que permeten que la seva alcaldessa, tenint la responsabilitat de la participació ciutadana al municipi, doni aquestes opinions tan nefastes sobre la participació. Que potser no és ella la que es preocupa només del que li interessa, i ademés pagant-li el sou els ciutadans/es? Quantes hores li dedica altruistament al poble? La seva jornada de treball no es pas cap bon exemple ( només cal veure a l'hora que comença al matí, i la jornada només surt si hi sumem els sopars a Ca la Celia i altres restaurants). El que està molt clar es que aquesta colla de vividors/es han pervertit la democfràcia. Només volen el suport cada quatre anys, amb eleccions tancades i molt de "marqueting", i després ignorar les opinions de les persones que les han posat al lloc que ocupen.

Anònim ha dit...

Si l'alcalessa al·lucina, darrerament amb tot, serà perquè pren alguna mena d'al·lucinògen. Totes les discrepàncies la fan al·lucinar.

Anònim ha dit...

Cuando dicen la verdad sale un payaso del Psoe diciendo que somos ignorantes aqui el unico ingnorante sois vosotros so payasos que ospasara como el Manuel Morago os comereis un MOjon...
Creo que ya telodije en privado no?
Pues si soy yo y tu un pringao pq los dias pasan y tu tic tac como dicen los de esquera.
Ahoa vas y selodices a tu jefa........................................................................................................................... Pringao y cortas camino.............

Anònim ha dit...

Tenemos un pelotazo sobre el camp de futbol que enterrara al carboniques i a su sucesora.
El carboniques esta mas paya que paca pero la diaple va de tras.
Jordi tienes una oportunitat que ni en Badajoz lo flipan.

Anònim ha dit...

querido señor Javi Guerra, un poco de seriedad y respeto por favor.

Anònim ha dit...

Osti quin mal gust l´empresa Freixenet!
Qui ha dissenyat aquest bodriu s´ha inspirat en les urnes d´incineració funeràries?
A més, que en una ampolla de cava hi aparegui el nou logo de Malgrat amb les lletres "volant", com si estiguesin"marejades", és tota una declaració de principis sobre el turisme, no?
.. que la regidoria de Turisme hagi escollit l´artefacte, no és cap novetat! Només faltaria..!
Ja tenim un objecte més per ampliar la galeria naïf malgratenca al costat de la Font de la Plaça de l´Esglesia, el barret de la Torreta, el mirador del xitaparc, etc.etc.etc.

Anònim ha dit...

La regidoria de turisme i comerç va de mal en pitjor.

Anònim ha dit...

i tu aquina hora començes? si es que començes no deus treballar gaire si estas pendent del horari dels altres

Anònim ha dit...

tots els botellins sels ha begut la conxita, x aixo es tan feliç, xk els poble li paga tots els caprixos k ella vol

Anònim ha dit...

molt aviat no es que comenci gandalf. Molt presumir de treballar, però matinar el que es diu matinar, el gall.

Anònim ha dit...

Gandalf, si els teus poders fossin autèntics no defensaries el que defenses en veure el patètic final que li espera a la teva benefactora, oblidada, ridiculitzada i odiada per tothom fins la fi dels seus dies. No t'enganyis, t'ha donat feina però no t'avalarà per sempre, els teus dies estan comptats i el teu destí està estretament vinculat al seu, no la veus aquesta evidència? Oh! gran Gandalf el gris?

Anònim ha dit...

320 ampolles de cava a 5 euros l'ampolla suma 1600 euros i contenen la mateixa quantitat de beguda. Ara entenc d'on ve el qualificatiu "la casa gran", i és que no s'estan de res. Es nota que la recessió no els afecta en absolut, ells cada mes cobraran igual i aviat, pobres desgraciats, s'apujaran el sou fins on els hi roti, que per això són socialistes, d'esquerres i sobre tot obrers. Lo d'espanyols els hi rebufa, la pasta gansa és sempre pasta, són mercenaris de la pasta.

Anònim ha dit...

no t'etivoquis jo soc gandalf el verd no el gris!

Anònim ha dit...

Dispensa Gandalf però crec que pateixes daltonisme, fes-t'ho mirar.

Anònim ha dit...

Qui és l'alcaldessa per dir qui té dret a opinió i qui no ? Tothom té dret a opinar, que en això es basa la democràcia i no només en donar suport a uns politics de tant en tant. Aquesta sra. s'ho ha de fer mirar. Es veritat que al·lucina.

pescamalgratjaviguerra ha dit...

El que utilice mi nombre que tenga mas respeto e humildad y de la cara que ya somos vastantes grandecitos para hacer los notas con los mensajitos de dios.
E.S.P J.G.T

Anònim ha dit...

Si es fes control de dopatge a persones amb representació política, l'alcaldessa tindria moltes possibilitats de sortir-ne mal parada.

Anònim ha dit...

El dia del Turiste es van repartir tots els 1.200 "botellins"? Hi havia tanta gent?