dimarts, 11 de novembre del 2008

Últims estertors

Comprendre Malgrat en cinc minuts a càrrec de la companyia de teatre "Glorias de Españññña y ooooolé!!!".

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Deunidò la barra d'aquest equip de govern. La dificultad és que la majoria del poble s'assabenti poc a poc de com funcionen i es pugui produir un canvi. Tot aribarà.

Anònim ha dit...

L'alcaldessa s'encomana constantment al seu deu i així pot seguir tranquilament fent de les seves. Amb la misericordia divina ja en té prou. No necessita dialogar ni consensuar coses amb l'oposició, ni necessita que s'entengui el que fan. Això és molt vell. Moltes barbaritats s'han fet amb la suposada connivència divina. Sense anar gaire lluny la guerra a l'Irak, que encara patim tots, va començar pels impulsos divins del Bush, i com no podia ser d'altra manera l'Aznar ens hi va sumar. Ara diuen que el món és més segur. Quina barra.

Anònim ha dit...

Més treballar i menys queixar-te de la feina, alcaldessa. Si tant et cansen els viatges no en facis, i ves a dormir aviat per estar d'hora a l'Ajuntament. Tant de sopar, i amb calés públics, no porta res bó.

Anònim ha dit...

Per no tenir no tenen ni ideologia, bé sí, tenen l'empanada mental patriotera de la Vega al seu costat. El dibuix els fa justícia i defineix clarament la fase actual de la malaltia que pateixen. Espanyolitis aguda en fase terminal.

Anònim ha dit...

jo treballo a cala celia i no veig tant sobint com dieu els nostres politics

Anònim ha dit...

carai carai malgrattot! cada dia et superes amb les teves fotos i dibuixets que t'ajuden els teu fills o ke? jo crec que en vers a la demanda que et fan molts dels teus seguidors i jo mateix. tindries que buscar informaciò sobre la tal giol ja que diversos comentaris en parlen i crec que tenen dret a ser informats. si tant neutral ets ho pots fer encara que sigui membre de la llista de ERC. COM VA LA FEINA?

Anònim ha dit...

Un socialista de pro de estos tan esacrvados,pretenia amb un grup de tertulians,que la vconxita les tenia bien informados,i que no era veritat que la Vega cobres 24000 euros ,qe tan solo cobraba 10000 mil,i que els que no estabem informats eren els demes del grup,porque la Conxita no miente.
Eus aqui un exemple de la informacio.

Anònim ha dit...

Algú ha parlat, en aquests comentaris darrers, de Ca la Celia ? Segurament els hi veuen menys dels que voldrien, clar. Per això es donen per esmentats, sense ser-ho. Els sous de l'equip de govern són un bon exemple de llençar diners públics. Van a Oslo i han d'esperar el fulletó de la Diputació. Fan inserció laboral, de qui els convé, i quan se'ls exigeixen explicacions diuen que fan el que poden ( i tant, sinò encara ho farien més descarat ). Estan fent la seva prejubilació amb diners públics, realitzant funcions com la Raja que no li corresponen ( atendre usuaris del servei per fer clientelisme ). En fi, i el trancos ( o la trancas ) desviant les converses.

Anònim ha dit...

La "Cosa nostra de Malgrat" dedicat de ple a la defensa dels seus privilegis de "classe", diuen, treballadora. Només es representen a si mateixos, els nou que mamen de la mamella pública.
Són carronyaires i ho saben, d'aquí sorgeixen les seves embastides.

Anònim ha dit...

tinc que entendre que els que tu votes ho farien sense cobrar perque si es així potser que ho diguessin fins i tot jo els podria arribar a votar: JA JA. que no cobra la verdaguer tu al·lucines com a cap de la oposició o es què aquest diners no sòn publics. em foteu una gràcia tots plegats

Anònim ha dit...

qui es la giol?

Anònim ha dit...

La vega es mas lista que todos..
Mas que su machaca marcelino y su esposa, mas que la jefa con todo lo que secree pagara facctura y todos los regidores de pacotilla de malgrat.
Viva la vega y que sejodan los que le limpian las porquerias a la conchita.
Siempre osquedara vender billetes y arreglar frigorificos etc.

Anònim ha dit...

Teresa Verdaguer és portaveu d'ERC o cap de l'oposició ? I els diners que cobri com a portaveu no tenen ni comparació amb els de l'equip de govern, i actúa bé com a portaveu. L'equip de govern és el que no fa gens bé la seva feina, en molts aspectes que no els hi agrada que es coneguin. No es tracta que no es puguin fer coses amb diners públics, sinò que siguin positives. Al menys si tots plegats et fem gràcia, l'equip de govern fot pena...

Anònim ha dit...

Fins i tot en Bush diu que reflexionarà sobre els seus errors. Si la Conxita escriu un llibre d'errors serà interessant d'analitzar.

Anònim ha dit...

Amb un llibre no en tindria prou, hauria de fer una enciclopèdia.

Anònim ha dit...

que la oposició fa bé la seva feina. jo el que fan ells també ho ser fer, entro a la plana web de ERC miro que diuen i proposo les mocions que hi veig. va home va: que aquí fa molt de temps que ens afaitem. jo crec que aquest calers que cobra la de erc i la de ciu els tindrien que donar el equip de gobern ara que venen maldades. i l'equip de gobern comprar arbres i plantes per que alshores vosaltre i ells estariu contents. UNA SALUTACIÓ PER HAKER, EL BIRREI, TRANCOS,GANDALF , LA PORTERA, QUE FA PUJADA, I TOTA LA GENT QUE ENTRA EN AQUEST BLOG FOTENT CANYA A TOTA AQUESTA COLLA DE MENTIDERS. I COM NO, A SR. MALGRATTOT QUE TANTES ESTONES DE DIARREA MENTAL ENS FA PASSAR A TOTS. malgrattot com va la feina?

Anònim ha dit...

m'encanta la gent que es felicita a ell o ella mateixa, perquè, els post anterior es saluda a ell mateix i a més cridant.

MALGRATOT ha dit...

La feina bé, gràcies, anem fent. No volem ni pensar en l'escena d'anar a caure en mans de la regidoria d'inserció laboral que tenim al nostre gloriós ajuntament, per cert, han col·locat ja a algú més a part de l'administrativa de confiança o té masses tasques a realitzar la titular del matxambrat?

Anònim ha dit...

Aragorn és una mica ofensiu que per la misèria que cobren el sregidors de la oposició els hagi de donar a l'equip de govern per comprar arbres.tenint en compte que l'alcaldessa cobra un milió de peles al mes potser que ho compri ella.nomes es una aprecició,pero en fi si creus que ha de ser a l'inversa,una proposta mes al calaix.felicitats a tu per les teves aportacions tan justes i equitatives.

Anònim ha dit...

Ara s'entén perqué una Servidora defensa a tot drap el càrrec que ostenta amb aquesta impetuositat; per a guanyar aquest sou a l'empresa privada, s'ha de tenir un molt bon "curriculum". I tenir-ho tot molt ben "lligat".

Anònim ha dit...

Aragorn tu també ets enginyer?

Anònim ha dit...

Con tu fen chapes al varrixines.

Anònim ha dit...

el millo de peles brut o net? el que és ofensiu per qualsevol persona que li agradi la politica és aquesta demagògia fatxenda que feu servir sense to ni so. m'alegro que tot et vagi bé malgrattot però pensa que sempre es pot empitjorar.

Anònim ha dit...

Net, net, no gaire. Però ja estaria bé que es donés total transparència a les retribucions dels politics locals, amb tots els complements. I també les hores extres dels seus súbdits. En el Ple d'octubre va saltar una mica la llebre, però els votants de Malgrat no disposem de les dades.