dijous, 20 de novembre del 2008

Democràcia i transparència informativa municipal


2 m. [FL] mot tabú Mot que es considera impropi d’emprar en públic o d’escriure per raons religioses, de superstició, de gust social, etc.

Sis mesos després del fastuós viatge tabú de la delegació malgratenca a Veneçuela a la recerca d' “El Dorado” que ens tenia que reportar espectaculars beneficis en forma de riqueses patrimonials, seguim a l'espera de rebre noticies sobre el resultat de l'exploració, els contactes establerts, acords presos i, el més preocupant de tot, la despesa ocasionada al migrat erari públic malgratenc que ha comportat el desplaçament. Com podem novament constatar, democràcia i transparència informativa són termes antagònics, almenys aquí al nostre municipi i de la ma de la críptica, o no tant, secta PPOE.



18 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero que us pensaveu, el poble és d'ella i de ningú més. No va ser la més votada? Els demés no són ningú, i només fan que fer la punyeta per desestabilitzar i no deixar treballar l'equip de govern (psc+pp), quina coincidencia, tenien el mateix programa electoral, excepte quatre mariconades sense cap trascendéncia. I d'aixó en diuen política democràtica.....

Anònim ha dit...

Bon dia a totes les persones de bona voluntad de Malgrat.
Avui fa 33 anys sentiem al sr. arias navarro, plorant, dien "españoles, franco ha muerto".Molts no varem plorar gens. En tot cas sentiem pena que el dictador moris al llit, tan tranquil. Ara després de 33 anys, encara no es sap com acabarà la lluita dels familiars de victimes del fraquisme per recuperar les restes dels seus. Ara, al Pais Basc es demana que es condemni la violència etarra, per poder estar en politica, pero no es demana un pronunciament contra el franquisme per estar en politica. I després de 33 anys, institucions que haurien de donar exemple de transparència i democràcia,és valen del poder assolit democràticament per fer el contrari del que s'hauria de fer. El franquisme va morir, però les actituds franquistes encara perduren. Jo en sóc un bon exemple. Demanar drets m'ha costat l'acomiadament, i en canvi, l'equip de govern, en cas de perdre el recurs davant del TSJC pagarà amb diners públics. La lluita continua. Gràcies a l'anonim/a de les 8,28 al post de "una pedra...", que m'ha anomenat, i així m'he connectat per contestar-li i escriure aquest comentari. I visca la llibertat, encara que costi tant fer-la respectar. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Certament durant el franquisme, els acòlits del dictador ni se n'amagaven, ara es diuen demòcrates i actuen com autèntics franquistes en defensa dels seus interessos gremials i dels diners públics de que es lucren per no fer res de bo.
Són les modernes formes en que es manifesta la hipocresia i el fariseisme més conspicu. Això sí, tots tenyits de sants barons i baroneses al servei altruiste a la comunitat.
Definitiu, el franquisme perviu a casa nostra sota noves formes i reformada estètica, encara no ha estat eradicat. Queda molta feina per fer i molta porqueria per escombrar.

Anònim ha dit...

No seria estrany que l'equip de govern poses les banderes a mitg pal. La senyera estelada l'onze de setembre no va poder ser, però potser per recordar el dictador tot és possible. Total en van aprendre tant.(Al menys la manca de transparència així ho indica, que d'això va el post).

Anònim ha dit...

Como podeis ser tan pinpines la conchi es roja i manda mas que Franco, a los vascos que matan que les den por el ojal. Y a los catalanes que apoyen estos echos de etarras que les pase lo mateix que a las victimas del terrorismo veras como cambian de opinión.
Por cierto que digan los muertos de paracuellos al mando del Carrillo i socialistas.
Que pasa que aqui solo mato Franco?
Si no fuera por Franco no tendrias Historia.
Al cateto hoy fue su entierro no murio.

Anònim ha dit...

Res de res, ningú diu res, ningú sap res, visca la, sui generis i transparent democràcia malgratenca.

Anònim ha dit...

Què ha passat amb el post que falta?

Anònim ha dit...

En el llistat de l'esquerra el trobaràs.

Anònim ha dit...

Alarma grossa: Ja pensavem que el hacker aquest estava boicotejant el blog.

Anònim ha dit...

La jefa a acojonado al jefe del blog.
Con el mio no tienen coj....

Anònim ha dit...

I quin és el teu blog, per comprovar-ho?

Anònim ha dit...

ESTE

Anònim ha dit...

Apa, ves al Valle de los Caidos que hi estàs més bé.

Anònim ha dit...

Absolutament delirant, d'un deliri que requereix extirpació quirúrgica urgent.

FRANCISCO FRANCO ha dit...

Mijor jo que la Campoy,Rodriguez oe Vinyoles?

Anònim ha dit...

Ana guarra perdo purcota

Anònim ha dit...

Ni uns ni altres.

Anònim ha dit...

Marcelo sigues siendo tan chulo con tu pelo blanco y la barbie a tu lado.