dijous, 27 de novembre del 2008

Mestre titellaire “honoris causa”



Es confirma documentadament la gran perícia i habilitat, oculta fins ara, que té la nostra alcaldessa en tècniques titellaires que li son complementaries a la seva gran passió: la comèdia costumista vilatana maresmenca. En Boadella al seu costat és nomes un aprenent de bufó. Oh! Amb quines grans representacions ens obsequies als alelats malgratencs. Au va!, adorem-la tots.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Què o quina substancia s'injecta directament a la vena?

Anònim ha dit...

LIQUID POWER

Anònim ha dit...

Cual es mes gorda de les dugues?

Anònim ha dit...

Ai mentre esperava amb 7 persones mes que em toques la tanda escoltabem a l'alcaldesa en silenci,fins que tips d'escoltar el dire dir que esperaven trucades algu va dir que es pensa aquesta dona, qu e ens mamem el dit,segidament l'amo dige algu auria de trucar i aixo,aixo i aixol'hi contestare n, fesso tu respongen sagidament que tenia a l'Antonio per client i el podia perdre,significatiu no creieu?.
Per altre vanda apenes l'escolta ningu i meny en nels seus feuds que ni tan sols saven que es radio malgrat i on para.

Conxita si fossis tan llesta con et pensas,d'aquest silenci i falta d'interes en escoltar-te i les adulacions desmesurades sempre dels mateixos,en podries treure que uns nomes voten i ni tan sol pensen el vot, robotitzats,i dels altres aprofitats,exemple un del arrer de mar em ba dir que el teu partit no votaria mai a espanya nia a catalunya per a tu esclar per interessos,gendra i filla enxufats.
A i fas posar la canso yo soy revelde,que va sertar com burla o mofa per part del que tescoltaben,xarlatana i altees impropris no millors son el que varaix escoltar d'aquela gent despres d'averta escoltat a la radio ,a i aquesta gen no tenien res a veura amb la oposicio ni d'altress,ni de lluny.
A que passis un bon dia de casori tu i l'aquip de govern en les nipcies del director de la radio,ja se que i esteu convidats.

Anònim ha dit...

L´Antoniu?
Quin Antoniu?

Anònim ha dit...

Antonio Riera, marit de la Conxita.

Anònim ha dit...

Antoniuuuuuuu, guapuuuuu!!!

Anònim ha dit...

..Conxita de Riera, aleshores, no?

MALGRATOT ha dit...

Conxita de Riera Coberta de Ciment, no?

Anònim ha dit...

qu``e passa amb vosaltres no en teniu prou amb la conxita que ja us foteu amb el seu home? xavier graupera potser que en el teu blog i possesis una mica de sentit comú

Anònim ha dit...

Haver si sera Antoni Riera el talla socas el marido de la Manolita, osea el que fa el Reis.

Anònim ha dit...

Antoniuuuuuu, guapuuuuuuu!

Anònim ha dit...

el govern convidat al casori del jefe de la ràdio? Carai! quin detall! També ha convidat a l'oposició a tirar arròs? Amb aquestes coses s'ha de tenir molt de compte, no?

Anònim ha dit...

No home no, amb tot el morro, sense vergonya, donant la cara, com ha de ser en un sistema "democràtic".

Anònim ha dit...

Així també actuen les grans famílies sicilianes.