dissabte, 15 de novembre del 2008

Gol per l'escaire


Celebrem la sentència contraria a l'acomiadament del malgratenc Ramon Solé i desitgem que la seva reincorporació al lloc de treball, si es dona, serveixi per baixar els fums de persones tan superbes i malcarades com les implicades en el cas. També voldríem que les costes del judici si els ha de pagar l'ajuntament, ho facin descontant-ho del sou de les dues persones membres de l'equip de govern que varen prendre l'alegre decisió d'acomiadar-lo per la patilla. Hem de perdre la por tots plegats de plantar cara a la injustícia perquè altre cop es demostra que els poderosos també l'espifien i més sovint del que voldrien. Enhorabona Ramon i gràcies per la lliçó que ens has donat a tots plegats de perseverança en la lluita contra els abusos d'autoritat i en la defensa dels nostres drets fonamentals.

38 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

Us comuniquem que a partir de ja, ens prenem la llibertat de suprimir qualsevol missatge que al nostre parer sigui ofensiu i/o lesiu per a la reputació i honorabilitat de les persones.
És el que comporta pretendre tenir obert un servei a tothom i al que malauradament també hi tenen accés persones que en els seus escrits no mantenen les mínimes normes d'educació i civisme.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord malgratot.pero la persona ofensora,culpable de que prengis aquesta decisio,no n'hauria de sortir tan ben parat,i hauria de fersa per maners que la persona ofesa podes tenir dret a defensar-se judicialment, ja que que las acusacions son molt greus.

gracies.

Un tertulia del blog

Anònim ha dit...

L'alcaldessa amenaça a la gent que es mogui, i ara diu al Punt que la prova que Ramon Solé no té raó és que ningú s'ha queixat. La tirania no té més límits que els que hi posem els ciutadans. Suposo que l'equip de govern vol recòrrer només per donar lloc a la fi del taller d'ocupació i no haver de passar el mal "trago" de readmetre la persna acomiadada.

Anònim ha dit...

la meva pregunta malgrattot és si aquesta censura serà ambdues direccions o només els que t'ataquen a tu i els que no pensen com tu? perquè crec que si ho fas tens que ser per tothom igual però ja t'ho vaig dir ahir total el joc és teu i tu posses les normes no?

Anònim ha dit...

Això del "joc" sona a alcaldessa...Quin tuff.

Anònim ha dit...

siiii, soc l'alcaldessa o en vinyoles o en valentin o el conde dràcula o un dels 2000 i piko votants o un petanquero un nou vingut o igual sòc el mateix malgratttot a veure si no soc la xoni o el jonatan. jejeje! el tema del tuff és censurable malgrattot?

Anònim ha dit...

Bé,al que anavem, el títol del post, enhorabona Ramon,l'ajuntament als jutjats no rasquen bola.

Anònim ha dit...

Perdó,l'ajuntament no,l'órgan de govern.

Anònim ha dit...

Aragon, molt bona la teva 1a intervenció! Aviam que fa. Ah, jo també sóc la conxita, o...el vinyoles, o...en valentin, o...l'argon, o...., o... o qui vosltres vulgeu que sigui!!

Una abraçada companys!!!

MALGRATOT ha dit...

Doncs si, es trauran tots els que insultin.
I deixeu de desviar l'atenció dels fils dels blogs i, si us plau, aporteu arguments.

Gràcies

Anònim ha dit...

en Ramon ha demostrat tenir més collons que molts d'aquest poble que s'amaguen darrera l'anonimat, com el malgratot per exepmle.

Anònim ha dit...

Malgratot tepasa lo mismo que el blog del serrano la conchi o chiquimonqui os a jiñado.
Osea para ser dueño de un blog hay que estar a las verdes y maduras, mejor que cierres el blog y ledigas a la pandilla de dictadores que ya no tienes blog.
Fijaros que el nou malgrat nadie responde por ser filtrado.Para filtros los de mi tabaco y el que no quiera fumar que no mire los blog, no seas baina y sigue e pasa de los panplinas que teacojonan.
Luego dicen los rojos que Franco hera malo y doña flor? que?

Anònim ha dit...

jo passo de aportar arguments si sempre dius el mateix. quan parlis en serio i això sigui un debat aportaré tot el que vulguis. i dels altres comentaris en dius arguments? saps que malgrattot? que jo ni em llegeixo els post jo m'ho passo molt bé només amb els comentaris. o sigui que el que tu dius en el fons s'ha m'enfot. per cert que fa dies que no t'ho pregunto, com stas?

Anònim ha dit...

malgrattot tens un comentari que veig que encara no es censurat i és el comentari on insulten en haker potser que comencis perquè tens feina a eliminar comentaris ofensius. de bon rotllo

Anònim ha dit...

Que vols que només quedin els teus de comentaris?
De bon rotllo.

Un tertulià del blog

Salut

Anònim ha dit...

abans que l'aragorn o el hacker (no havia dit que marxava i no el veuríem més ?), vinguessin a crear confusió --si s'ho passen de bé !--, recordo que el post anava del judici perdut, un més, contra l'exdirector de l'escola taller. Potser que els demanem la seva opinió sobre aquest tema i sobre el fet que cada vegada que l'alcaldessa va als tribunals en surt escaldada

Anònim ha dit...

enzo no ho entens jo si no tinc tota l'informació no diré res, jo no soc tant agosarat com vosaltres, què només tenin una versió dels fets ja feu judicis de valor. bna nit i tapat. a i et torno dir que aragorn i haker ni es coneixen de fet m'es igual qui sigui en haker, tu o l'altre el conte aqui és el que es diu.

Anònim ha dit...

No pot parlar-ne, s'està curant les ferides, porta el cul pelat de l'excaldada. El jutge sí que tenia tota la informació per dictar una sentència, però que consti que es va equivocar, pensen.
Són així de patètics i no hi ha res a fer per reciclar-los. El que els mola son els manojos de rosas entre zombis.

Anònim ha dit...

aragorn, no et posis difícil; tens la mateixa informació que tots nosaltres, valent: una sentència judicial. Això no és una opinió, és la llei que cau a plom contra l'alcaldada.

Anònim ha dit...

Aragorn i Hacker, los esbirros de la teniente O'neal.
Bon títol per una peli no creïeu?

Anònim ha dit...

la teniu agafada amb nosaltres! bé però qui seria el dolent? i tindriem camerino propi ja em veig a la gala dels oscars

Anònim ha dit...

Malgratot, tens els dies contats, i no per la feina del hacker:
La Conxita, segons sembla, ha donat instruccions perquè la pàgina Web de l'Ajuntament admeti tota mena de post, fotografies, comentaris i opinions, encara que siguin de forma anònina. Ha decidit que el més important són els arguments i no conèixer les identitats de qui opina. L'endemà de cada Ple oferirà les gravacions, preguntes del assistents incloses, i farà públics tots els acords de les comissions. Considerant que es tracta de diners públics posarà al taulell d'anuncis de l'Ajuntament tota la informació de les despeses municipals, i sous i hores extres.
També sembla que ha donat instruccions a Ràdio Malgrat perquè facin entrevistes pel carrer a persones anònimes, i que diguin sense cap mena de por el que pensen. Sembla que el primer lloc a visitar serà el taller d'ocupació.
Com veus, malgratot, et quedaràs sense feina.

MALGRATOT ha dit...

No ens en sabrà cap de greu si es pren aquesta decisió. Nosaltres per fi podrem anar de vacances tranquil·lament i sabent que el bloc ha servit de quelcom. Però mentre no ho veiem amb els nostres ulls, seguirem bregant per que això sigui més que un bon acudit.

Anònim ha dit...

Per desgràcia, per poder arribar a això haurien de canviar moltes coses a Malgrat. De totes maneres la feina de Malgratot ja hi ajuda. Salut.

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Òstima que fort, finalment tindrem noticies, entre d'altres, del viatge tabú a Veneçuela i de les "roots families" de treballadors de l'Ajuntament.
Jo, des de ja, ja flipo!

Anònim ha dit...

Això de Ràdio Malgrat no s'ho creu ni Déu!! I si no pregunteu-li a alguns que fan programes si poden "criticar" amb total llibertat...

Anònim ha dit...

Sembla que l'equip de govern ha fet recurs contra la sentència. Qui pagarà tot això, per l'única intenció de l'alcaldessa i la Vega de demostrar la seva força ? M'han dit que un recurs així por tardar prop d'un any, i que hauran de pagar el sou durant aquest temps si l'Ajuntament perd. És veritat ? Algú por donar informació al poble desinformat ?

Anònim ha dit...

Potser Ràdio Malgrat farà un programa especial i convidarà el director acomiadat. Paciència.

Anònim ha dit...

Ciutadans de Malgrat: si voleu informació escolteu la ràdio dels pobles veïns. O és que us creieu amb dret d'informació només perquè pagueu la ràdio amb els vostres impostos. Pagueu i calleu, que ja hi ha qui mana, i molt.

Anònim ha dit...

Potser Ràdio Malgrat no pot localitzar aquesta persona i no cauen en que l'Ajuntament té el seu número de telèfon. És que sou malpensats, eh .

Anònim ha dit...

sempre entre les ombres i per la foscor ja ho sbeu ulls que no volen veure merda que trepitjes. en el tema del recurs tindrieu que preguntar a diputació o a la gene segur que ells us informen encantats. al que pregunta per mi et dic que tinc milers de coses millor a fer que estar constantment escribint en aquest blog.a malgrattot els comentaris que van dirigits a mi siguin ofensius o no no cal que els borris. gràcies

Anònim ha dit...

Sabeu el nombre de persones que han entrat a la pàgina web de l'ajuntament esperant trobar els canvis "suposadament ordenats " per la Conxita ? El mateix nombre de persones que esperen que Ràdio Malgrat algún dia sigui Ràdio pública ( i per tant plural) i de Malgrat, no esencialment privativa de l'equip de govern. Així de senzill.

Anònim ha dit...

Quins són els comentaris ofensius contra aragorn ? Per cert, quina confiança " la gene ", i quina bona connexió amb la diputació ? Clar, hi ha ciutadans i ciutadanes de primera i d'altres que només paguem.

Anònim ha dit...

I tant, fins que ens cansem.

Anònim ha dit...

aquí, company paguem tots!! us dic una cosa a tots els malgrattots deixeu de mirar el csi que us està fent mal, sempre buscant conexions i coses rares on no n'hi han. bé de totes formes cadascú és divertieix com vol.esteu capficats amb el tema de ciutadans de primera i de segona i això l'unic que us genera es un odi que no us porta en lloc. penseu que qualsevol dia d'aquest estereu distrets us mossaguereu la llengua i podeu morir intoxicats. EII HAKER COM estas? FA UN DIA GUAPISSIM AVUI!!! molt bon dia a tothom. malgartot comvatot

Anònim ha dit...

El tema de ciutadans de primera i de segona, és per desgràcia una realitat, i això el que genera és la necessitat de canviar-ho. Gràcies per desitjar que no morim intoxicats, però llavors podries dir alguna cosa als de l'equip de govern ,que per un cantò oculten informació i per l'altre intoxiquen amb els mitjans al seu abast. O no ?

Anònim ha dit...

Doncs, sí.