dissabte, 8 de novembre del 2008

Tuti fruti a gogo


Grandiós Ple municipal per entendre el que entenen els patètics manaires del nostre poble per assumir la crisi i participació ciutadana. Assumir la crisi per ells vol dir que no pugen els impostos en el presupost del 2009, tret del de recollida d'escombraries (7,5%), per que clar, abaixar-los deu ser tècnicament impossible, ara veurem fins on son capaços d'apujar-se el seu sou en penitència a la crisi que ells mateixos han creat i atiat. En quan a participació ciutadana de la Srta. Pepis/Campoy queda clar que no tenen resposta a res de res, el que sí tenen clar és quins son els polítics que n'han de formar part de la comissió de seguiment del Pla de reforma integral del barri del Castell. L'incògnita està en saber que collons hi pinta en dita comissió la regidora d'Inserció i Orientació Laboral. Així és com es va posar de contenta La Cosa en saber de la seva elecció per dita comissió en la farra nocturna que va organitzar per celebrar-ho. I Així és com ens va als malgratencs de la ma d'aquest supermegacrack poder municipal anomenat PPOE.

Punt 2.- Ordenances fiscals

Punt 3.- Edificis catalogats.

Punt 4.- Consell escolar.

Punt 5.- Projecte integral "Tuti fruti" del Castell.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bé malgrattot ja trigabes a fer els talls de veus això de anar.... bé ja t'ho dire quan arribi l'hora. tic tac.... tu amb la teva linea que deu ens agafi confessats si tot el que tu fas els altres ho fessin els teus

Anònim ha dit...

aquest bloc té els dies contats, igual que els de la plataforma i la giol que sempre se dorm en els plens

Anònim ha dit...

QUI ES LA GIOL?

Anònim ha dit...

Ai anònim de les 21:08 que malament et veig, tu embolica que fa fort, plataforma, blog, giol; estàs tant obcecat que ni t'adonares que no hi era o potser és que ni tant sols saps qui és i parles per veu dels teus amos.

Anònim ha dit...

Paseu d'aquest anònim, que prou pena té. Ha d'aguantar que des d'un temps ençà la gent opini sobre la grstió de l'equip de govern, no hi estaven acostumats, es desqualifica tot solet.
Però tambées divertit, com que no tenen arguments han de desqualificar a qui els rota.

Anònim ha dit...

ROOOOOOOOOOOOOT!

Anònim ha dit...

la giol? es una profe que els seus alumnes la volen seure a la cadira de pensar

Anònim ha dit...

Con lidoneu tanta canya als regidors de la Napols.

Anònim ha dit...

A la cadira de pensar s'ha de seure l'alcaldessa. Potser li vindria bé un viatge a Santa Rita mateix ( en silencia i sola ) per reflexionar sobre la seva manera de fer. Però com que no sap escoltar no ho farà.

Anònim ha dit...

I l'oposició si que en sap de pensar, no? Massa que pensen sempre barrinant com desprestigiar el govern. Sense adonar-se del paperet que fan. Altres intentarien canviar elgovern des de dins, poguent pactar amb ells. s'equivoquen!

Anònim ha dit...

no cal l'oposició,per desprestigiar el govern, ells ja es desprestigien ells sols, només cal escultar-los, i sobretot una que només aixeca el dit.