dimarts, 4 de novembre del 2008

Perles cultivades socialistes


Al·lucinant!!!

22 comentaris:

Anònim ha dit...

O HAVEU VIST, NO? O HAVEU VIST?

AQUEST COP SI..
VERGONYA, VERGONYA, VERGONYA.

Què no s'adona que la gent que llegeix el Punt no sap llegir entrelínies i que el pobre Benach no en té ni idea dels seus problemes amb el director de l'ACA ni amb la seva riera. Aprofitar el tema del cotxe de'n Benach per intentar justificar-se és esperpèntic!

Anònim ha dit...

Hi hauria d'haver una oficina anti-frau per poder denunciar-hi aquests tipus de frau, d'aprofitar-se del suport de persones per negar després qualsevol opinió. De totes maneres, és important la por de la sra. a una nova oficina de control.

Anònim ha dit...

DOncs a mi m'agrada més que les vostres palles mentals

Anònim ha dit...

Es nota que l'has fet tu o que no tens cap criteri. La carta és una vergonya.

Anònim ha dit...

No havia tingut ocasió de llegir l´escrit fins ara que l´heu publicat.
Em fa pena.
Sento pena per la persona que l´ha escrit.
Ho dic sincerament.
Em dona la sensació d´algú en situació desesperada. En situació límit.
Algú que intueix que aixó s´acaba, peró a qui l´orgull -posiblement de forma inconscient- l´ha encegat completament i no percep la realitat.
Per aixó tot l´escrit desprén un aire de superioritat, d´encimbellament Olímpic a la dreta dels Déus, des d´on es permet alliçonar més enllà del bé i del mal.
En cap moment hi ha la més mínima expressió d´humilitat, com seria el reconeixament de servitud que comporta el su càrrec.

Només voldria aturar-me en la immensa hipocresia del misatge, que es despren del paràgraf: "la democràcia dona dret a opinar, peró no dona dret a crucificar"(sic)... ostres.. encara em fa més pena aquesta persona perquè sembla que no s´en recorda de les seves propies actituds, expressions, insults i crucificcions dels que n´ha fet víctimes tant a l´oposició,com a qui no li ha donat la raó.

Em sembla que estem arriban al final del conte del Vestit Nou de l´Emperador... i els que també quedarán nús i amb totes les seves vergonyes a l´aire, són els cortesans que tan fidel-interessadament, li han permés tots els excessos.

Anònim ha dit...

Conxita deixa de marejar la perdiu. Quantes personalitats tens?, quantes carotes fas servir?, tant t’agrada jugar amb els diaris i blogs?, tant t’agrada burlar-te de la gent?, Tant poca feina tens?. Quina menà de governat ets?
Tu que tant t’omples la e boca d’haver lluitat per la democràcia, perquè no la practiques?. D’altre forma no es pot dir mes hipòcrita farisaica.
Estas malata, tens poracceptau i no facis mes el ridicul,sino de que tanta justificacio,i al mateix tems tanta por a la oficina anti frau?,O!i desda quant dones la rao encar que nomes sigi un membre,pero de ERC.En fi tot plegat fa molta pudor.

Anònim ha dit...

Yes, we can!!!

Sí, junts podem apartar del nostre àmbit tota la desídia i perversió d'un govern personalista, demagog, simplista i ineficaç que nomes amb el vergonyós i necessari suport de la Vega ens fa viure una involució en el temps i ens retorna a la foscor i mètodes que molts creiem superats. Malgrat ha d'obrir els ulls i reaccionar ja davant l'ignominiós sistema que representen aquestes gents vingudes del passat amb un bagatge i un discurs pervers i caduc. Junts podem, segur!, aquestes gents estan tocades de mort i el tuf del seu cadavèric cos s'escampa arreu del territori. No poden seguir enganyant a més gent per més temps, la prudència en les nostres paraules i accions ja ens està fent traïdors a la desitjable participació i convivència ciutadana.
A sac amb ells, són pocs i covards.
Yes, we can!!!...

Anònim ha dit...

Conxita: Com és que no fas cap rerència a com perjudica un pais l'especulació inmobiliaria i financera ? Serà per allò de socia-lista (socia llesta, traduït del castellà ). Quants kms. de riera podries tapar amb els diners que es destinen a recuperar esdpècies en perill d'extinció, oi? La taparies tant, que no hi podria entrar ni l'aigua.

Anònim ha dit...

Aquesta dona està acollonida amb l'empastifat tema de la participació ciutadana de la senyoreta Pepis que ella ha utilitzat i fomentat al seu poble, l'última prova d'això és el vergonyant projecte del barri del Castell i que avui s'exposa públicament. Qui va participar-hi i quin projecte varen escollir? Algú amb coneixement del tema tindria que explicar-ho i destapar l'última alcaldada que la Campoy ha perpetrat al moribund poble de Malgrat.

Anònim ha dit...

Al diccionari de l'alcaldessa no entren paraules com "rectificar", "valorar", "sensibilitat"

Anònim ha dit...

Molt bé conxita!! et felicito per la carta donat suport el president benach. el que goberna a de gobernar i si l'equipament del cotxe és necessari jo també l'hi donc el meu suport! i tots aquest que criden deixa que cridin que mentre criden no fan res mes. com sempre. bé això i fer fotos.

Anònim ha dit...

Estic segur que tots els qui s´han manifestat aquí, recriminant el contingut megaloman de l´escrit, donem soport al President Benach.
Sense cap mena de dubte!

Perquè l´atac frontal al Sr. Benach, no és pel cost dels accessoris que ha posat al cotxe. És per fer demagògia i desgastar la figura del President del Parlament. És un atac frontal a la seva representatitivitat, i per tant a tots els catalans que som representats en ell.
És una conxorxa d´agressió anticalana.

Aquest aspecte, ni s´ensuma a l´escrit del Punt.
Ho constato per si a l´autora i els que li feliciten llur escrit, els ha ha passat per alt.

Anònim ha dit...

Catalunya, leas seves persones i el seu prestigi, no li importen gaire a la Conxita i els seus fidels seguidors. Només volen els calés que en poden treure de tot plegat.

Anònim ha dit...

El Benach este es facha catalanista solo le interesa la pasata y con los catalanes se limpia el culo.
Pero a pagar y punto chito.

Anònim ha dit...

Darrer anònim, tú sí que ets fatxa. El President del Parlament ha estat sensible a la situació i ha deixat per altre moment la reforma del vehicle. Això no és passar de tothom, ni seria el que faria la Conxita.

Anònim ha dit...

Ara entenc la crescuda de participacio en aquest blog. En el blog Malgratconfidencial no es dóna l'opció d'escriure com a nònim. I en aquest Si. OLE OLE VALENTS.

Anònim ha dit...

I tu, darrera anònima, com és que no t'identifiques. Ole, Ole, valenta, que t'aprofites del teu càrrec i de tot el que comporta.

Anònim ha dit...

Als votants socialistes, una minoria, en eleccions tampoc els hi demanen que donin el nom, i en el seu de nom s'estan cometen barbaritats, per tant: Visca la llibertat d'expressió!!!!!

Anònim ha dit...

que gilipolles que sou!

Anònim ha dit...

La caiguda de l'imperi romà va començar per menystenir els adversaris i viure "en los laureles" ( o a la parra de l'èxit).
Jo no sóc tú, "dixit".

Anònim ha dit...

aaaa caram que us considereu adversaris ondia ondia

josep ha dit...

Missatge per l'anònim del 07/11/08 10:40. Ara resulta que m'has fet un canvi de sexe gratuít.
Esteu obsessionats amb els polítics locals. Lo vostre és malatís.

I sí. Jo dono el meu nom. COBARDES