dilluns, 10 de novembre del 2008

De “farras”, plom, tales i barres



A precs i preguntes, entre d'altres temes de la més candent actualitat monocipal com ara tales d'arbrat, perers bords, camps de futbol, camps de tir, podeu escoltar en primera persona i a dues veus la crònica de l'erràtic viatge de circumstàncies cap a Oslo de la nostra legació municipal amb l'única finalitat d'omplir vol i justificar una partida de diners i activitats de la Diputació enfocada als polítics més ociosos i incompetents de la seva àmplia nòmina, quelcom semblant als premis Punts estrella de La Caixa, i on descobrim que als assistents fins i tot els hi han de fer arribar els resums del que han entès degut a l'alt grau d'estres que arriben a acumular amb el “canvi horari” i les constants obligacions del viatge, oooooh! meravelles, tot plegat amb l'inequívoca constatació que nosaltres, els catalans, els malgratencs en concret, gràcies al gran savoir faire dels capacitats i superdotats líders que tenim l'honor de patir, estem si fa no fa, al mateix nivell que té el país nòrdic i amb el mèrit de no tenir petroli com ells, que si no! Alerta ciutadans amb l'espectacular aprenentatge a pas gegantí que està duent a terme el nostre espavilat regidor de joventut i que amb un temps rècord està aconseguint uns nivells de murrieria política semblant al que té la més millor de la secta, que és alhora, la seva avaladora i tutora política. S'estarà aquest xicotet postulant com a successor en el càrrec vacant que es produirà d'aquí uns dos anys? Ui ui uiiiiiiiii!!! Aquesta gent acabaran a mastegots.

54 comentaris:

Anònim ha dit...

que no treballes el matí avui? o es el teu dia descans? que aburrida que es la teva feina i vida deu ser que no serveixes per res més

Anònim ha dit...

La transparència i la informació només fan mal a qui actúa malament. ( O no, trancos ?)

Anònim ha dit...

i tant estic totalment d'acord amb tu anonim nomes els purs de cor poden portar l'anell de poder i per això tots els altres s'inventen i fan correr mil petranyes per confondre i com diuen els espanyols " a rio revuelto ganancia de pescadores" l'informaciò veras a de ser per tothom no aquesta manipul·laciò que fa aquest de malgrattot. desde el cor de mordor

Anònim ha dit...

En un dels plens passats vaig sentir a l'alcaldessa que deia que un bon director no podia dir que tenia massa feina. Ara, ella diu que no pot reunir-se amb l'oposició i fer tantes comissions perquè no pot amb la feina. Com li ha dit Neus Serra, no tothom pot deixar la seva feina per anar a Oslo una setmana. Aquesta alcaldessa al·lucina, i no és gens coherent amb el que diu. Cada dia menys.

Anònim ha dit...

Si l'anell del poder fos en relació amb la puresa de cor, a molts poderosos se'ls cauria automàticament aquest anell. Les barbaritats que es fan des del poder són prou significatives.

Anònim ha dit...

Lamentem comunicar-vos que l'apartat de precs i preguntes del públic no el tenim gravat. Si algú el té, i ens el fa arribar, el podrem escoltar tots. Gràcies!
Dir-vos també que procureu en els vostres comentaris obviar i isolar el virus maligne ppoeista que corre pel blog amb afany de callar-nos. Tots sabem de qui es tracta.

Anònim ha dit...

Es va posar en clara evidencia i de peus a la galleda, tot solet, el regidor de joventut en el tema d' Oslo; es va posar "tonto", davant les preguntes de la Serra; Va tenir de sortir l'alcaldessa per acabar d'arreglar-lo......

Anònim ha dit...

Ja falta poc....em queda poquet. Potser una setmana...

Anònim ha dit...

Aquest en trancos te "la pega" que se li veu el llautó en la defensa del sou que percep per no fer rien de rien.

Anònim ha dit...

La productivitat d'aquest equip de govern està per terra. Només obtenen rendiment personal, però en benefici del poble la productivitat està sota mínims. En una empresa privada, ells que tan defensen l'economia lliure de mercat, no aguantarien dos dies.Els farien fora per incompetents. Anar a Oslo per després haver de repartir el paperet que els hi facin a la Diputació...Fa vergonya, vergonya, vergonya.

Anònim ha dit...

Trancos: manipulació no és reproduïr informacions, sinò fer servir diners públics per interessos personals o de la colla. Quina bona prejubilació que s'han trobat alguns/es en aquest equip de govern.

Anònim ha dit...

...o dinars a Cala Cèlia. Quan puja la factura mensual de l'ajuntament en concepte de restaurants? Quedaríem garratibats de saber-ho.

Anònim ha dit...

L'evaluació sempre es fa al final del curs. No us poseu nerviosos que us pot donar un "cubriment.....de cor, clar". Tanta mala llet pot produir fermentació i pudor. Al tanto que ve de canto. Tic-tac, tic-tac, tic-tac.
Coming soon in our village, we are going to discover who's behind....

Anònim ha dit...

LA GIOL ES VA QUEDAR DORMIDA AL PLE? ALGÚ HO SAP? HIA FOTOS?

Anònim ha dit...

haker de que et queda poquet?

Anònim ha dit...

tu si que ets un virus tu de mi no saps res de res. malgrattot amb tu cauran uns quants més que.

Anònim ha dit...

caro malgratottutto:

stai attento: i pistoleri de la sheriffa campoy si avviccinano...e non sembrano gente molto tolerante !

Anònim ha dit...

Ciao Enzo, il nobile spagnolo esercito corse di nuovo al fine di vedere più fatto i loro sogni di indicibile perversione e sadismo dominazione, non hanno altro argomento che "un enorme e la libera concorrenza e leganes boogers". Piccolo paese il nostro, ma alla fine saranno liberati. Viva la libertà e la prigione per intollerante i fascista criminali cittadinos!
Si riceve un caloroso saluto dal vostro amico malgratot.

Anònim ha dit...

Al Hacher eres tonto,, si tancan este blog que lo dudo payasote se habre otro tontoron.
Que te informen de las cosas....
Las verdades duelen..

Anònim ha dit...

Al proximo tambien lo pueden dar por el ..jete. Tarde o temprano todo cae por su peso.

Anònim ha dit...

Trancas i barrancas, tu mateix o has dit,tot cau pel seu propi pes,donç aplicat el cuento, i precisament el que feu,es tirar a trancas i barrancas fins que caigeu,i no per molt que valdregis tindras mes rao,tic tac, tic tac.

Anònim ha dit...

Missatge adreçat a l'espanyolitu de les 09:38.
Primer de tot, ja se que si tanquen el bloc n'obriran un altre. jajaja.
Tan tonto et penses que sóc?? Si fos tan tontono tindria una enginyeria?
SI fos tan tonto t'escriuria desde el despatx amb una màquina que ningú d'aquest bloc té??

Aquí els únics tontos sou els malgrattot i tu.

Ho pensem descubrir. No patiu. Tot arribarà. I que n'obrin un altre, pero i lo a gust que em quedaré jo i 4 més? Mentres tant aneu fent photoshops i demés mandangues.
Tot té un final.
La veritats dolen, si. Pero com que aquí de veritats ben poques estic molt content. Lo unic que trobo injustes moltes coses.
En serrano i la noemi han fet lo millor que haurien pogut fer, que és filtrar els vostres comentaris que l'únic que feien era embrutir un blog força serio, o si més no...l'únic blog serio on s'informa.
Per altra banda, opino com vaig llegri un dia, i es que sou tots una colla de covards, de gallines. Com l'skin que quan va amb grup és valent i quan va sol camina amb el cap baix, vosaltres sota l'anònim us sentiu capaços de dir de tot, però davant d'algú criticat en el bloc, amb un cara a cara segur que sou els primers en llepar el cul.

Ei, però sense ressentiment eh!! De debó, que jo cada nit dormo estupendament, lo únic queem feu rabia. Simplement.
Ah si! I jo ni voto a la conxita, ni ael seu equip ni em relaciono i espero no fer-ho amb ningú de l'ajuntament.

Una petó a tots i a totes!!! Vaig a continuar amb la feina...

Anònim ha dit...

Mira hacher potser ets ingenier com dius, hem sembla molt bé, felicitats.
Pel que dius escrius des de la feina,que bé no?
Pensa el que escrius,sigues coherent, l'escrit que has fet no ho és gens, a ets ingenier, no?

Anònim ha dit...

Gracies per felicitar-me! em va costar molt de temps i diners treure'm la carrera.
Si, escric desde la feina. És el que hi ha.
El que escric està pensat, i tant. Si que ho he pensat. El que passa és que si no penso com molts de vosaltres ja no us mola tant (si si els enginers també diem mola, quina canya, de puta mare, collonut, a tope, quina merda, vaya tia, putu madrit...) Parle, com tothom.
I si, sóc enginyer.
Espero haber-te aclarit alguns dubtes.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

BUENU, PERÒ ALGÚ TÉ FOTOS DE LA GIOL AL PLE O NO? ÉS PER UN DOCUMENTAL QUE ESTIC PREPARANT SOBRE ELS DORMILEGUES DE MALGRAT. HEM PODEU AJUDAR?

Anònim ha dit...

Haver tontoron que pareces la poli de malgrat que a acada mono lo tienen localizado el sargento de hierro por gps. Tu heres tonto o tontoro si tevas a los indios te comes una mierda tu y tus jefe payaso-...................

Anònim ha dit...

carai amb el hacker; encara no ha entés que aquest no és un bloc d'informació, ni un bloc objectiu; és un bloc subjectiu, satíric i conyon. Els que el visitem de vegades hi estem d'acord i altres no, però estem contents que el malgrattot es pugui expressar amb llibertat. No ens agraden els inquisidors --i menys els inquisidors amb el títol d'enginyeria-- ni els censors.

Anònim ha dit...

Realment t'has cregut que ets quelcom més per sé enginyer? és que ho has dit un munt de cops en quatre ratlles!!
Company en aquesta vida tothom, tothom demostra la seva classe no només pel que és, sinó pel que diu i com es comporta: tingues per segur que alguna prostituta és segurament més senyora que moltes d'aquestes que presumeixen i que com en el teu cas parlen i no paren de ser coses que van aconseguir amb un títol i diners, però que no per això demostren molta més classe.

Enhorabona per sé enginyer, però que si contestes no cal que ens ho tornis a repetir.

Un currante (això sí, també des de la feina)

Anònim ha dit...

Aquest enginyer amb poca feina podria ajudar dessinteressadament a l'Ajuntament de Malgrat que no té gaire agilitat informàtica, o posar en funcionament la càmera del Ple, o donat suport a Radio Malgrat que van fotuts de mitjans, i deixar tranquil aquest blog.

Anònim ha dit...

este de ingeniero nada como mucho vendedor de parcelas en marte o en cualquier sitio donde pueda no decir toda la verdad y seguir dandose faroles

Anònim ha dit...

Jo la Giol al Ple no l'he vista dormir però a la Raja sí i a sobre cobra, i molt per estar desperta, se suposa, vaja.

Anònim ha dit...

Enginyer hacker, tu vas cursar estudis a Mongolia o què? Conec enginyers d'aquí i puc garantir-te que tots son normals i és gent amb un tarannà personal equilibrat i assenyat i no es dediquen a fer el pallaso com tu. Tu deus ser el gra al cul del col·legi d'enginyers, però de Mongolia. Carallot!

Anònim ha dit...

sabeu si la giol puja a la sala de plens ambl'assensor de l'ajuntament o puja a peu?

Anònim ha dit...

Seguiran anant als plens l'alcaldessa i regidors/es de l'equip de govern quan no cobrin per anar-hi ?

Anònim ha dit...

jajajaja!!!!

Anònim ha dit...

Doncs aquí estem amb els companys de feina rient dels vostres comentaris. tranquis, que ja no escriuré més el blog. es veu que qui no opinioa com voslatres no és benvingut.
Una abraçada a tots!!

Anònim ha dit...

Doncs aquí estem amb els companys de feina,fen oik oik oik. un marra ets hacker

Anònim ha dit...

AL 12,46 de ai eres tonto pero tonto.
Tu no duermes de noche sin mirar el blog i en serrano si tas dunat ningu li respon porque los gallinas son maes de uno por ejemplo tu que no pones tu nombre.
I en serrano que siga haciendo fotos que al igula en monpio que se juvila lo truca per que se quedi el negoci.
De pena lo del Albert pero mes pena estar sin dormir por un blog que a mes de uno lejoden que digan verdades.

Anònim ha dit...

Hacker ningú no ha dit que no escriguis, senzillament que no cal dir tantes vegades que ets enginyer. Per cert quelcom del teu nivell hauria de saber que s'escriu "escriure Al blog i no el blog": ja sé que em diràs que a la teva esplèndida carrera no existia aquesta assignautura, però per arribar a ser enginyer a part de costar-te uns bons diners, suposo que vas estudiar alguna vegada llengua, no?

Anònim ha dit...

Caram, quin enrenou. Lamento la errada ortogràfica. He estat mirant els antics escrits meus i tampoc ho he dit tans cops, vaja, almenys m'ho sembla.
I bé, ja per acabar dir-li a l'anònim de les 16:24 que dormo fantàsticament bé per les nits si no miro el blog.

Parlant de dormir...

Bona nit!

Anònim ha dit...

No crec que dormis fantàsticament perque les rata de claugueran con tu no dormen.

Anònim ha dit...

Mira que ets capullo! Clar que dormo! El que no dorms ets tu, borinot que a les 01:39 estás aquí.
O es que vas borrtaxo? Si, deu ser això. Empines el colze, eh punyetero! Perquè tela de la manera com h o has escrit noi..o noia, però vull pensar que ets un noi.
Les noies alcohliques em fan pena, i els que són com tu, doncs riure. Problemes amb la beguda. Bueno, no et preocupis. Un parell de mesos de sessions i llestos.
Apa capullo!!!! Bona resaca!

Anònim ha dit...

Hacker, ves a l'Ajuntament que tenen problemes d'agilitat a la Web...

Anònim ha dit...

No pot anar hi per que ja hi esta.
es le seu lloc de feine.

Anònim ha dit...

vosaltres malGrattots el que no pensa com vosaltRes trebAlla a l'ajUntament. BON DIA HAKER!! aquest és Pensen que tu i jo som el matEix i si no és així no pateixis que la culpa es de l'ajuntament o del equip de gobeRn o del conde dracúlA. el tema està en fotre la culpa algú altre per no sentir-se tant poca cosa.

Anònim ha dit...

Haker la diferecia es que tu es un fills de Puta i la teva dona de mi no diu lo mateis.
Alcolic el teu pare i parents.

Anònim ha dit...

ei!! nois una mica de calma i deixem mares i dones en pau. crec malgrattot que tindries que treure el penultim comentari on insulten el haker

Anònim ha dit...

Aragorn encara no m'has contestat si tu també ets enginyer, no pas que et confongui amb el crack de l'enginyeria.
De totes maneres estic absolutament d'acord amb tu amb el teu darrer comentari: la gent que insulta d'aquesta manera es desqüalifica a sí mateixa.

Anònim ha dit...

Demano disculpes als lectors del blog. Jo només m'he defensat al veure que se'm tractaba de rata de clavagera. Ara se'm tracta de fill de puta.
Per cert, coneixes a la meva dona? Ostres doncs quan torneu a quedar diga-li sisplau que et faci el salt de la llagosta calenta! Ja veuràs quina canya! (és que som liberals..ja saps...)

Malgrattot, per mi no cal que el borris el missatge, gracies de totes maneres al company aragorn i a l'anònim d'aquí dalt!

Salutacions companys/es!!

Anònim ha dit...

Arargon, trancos, hacker... mateixa persona? ho sembla, aties o atieu el foc i després demaneu calma. No s'ha d'insultar, però, tampoc s'ha de provocar, que és el que et dediques o us dediqueu.
No coneixes o coneixeu la ironia?
No ets o sou capaços d'acceptar que algú pensi de manera diferent a vosaltres? No doneu cap tipus d'argument, això si, insulteu i desqualifiqueu i, en algun cas, sembla que amenaceu.
Ja sospitavem que en aquest poble hi ha por a parlar, a dir el que es pensa, ara sembla que aquest fet es confirma. On és la llibertat d'expressió?
Recomano als lectors del blog que busquin informació dels personatges que utilitzen com a pseudònim, és molt interessant.
Qui deu ser?

Anònim ha dit...

Qui vols que sigui sinó un parasit de l'ajuntament a qui li aniria la mar de bé que aquest blog desapareixes i amb ell qualsevol possibilitat d'expressió lliure i coherent. Volen un poble d'enzes i aquesta és la seva lluita. Les seves hores lliures en lloc de treballar pel poble les dediquen a repassar blogs i empastifar el que calgui per aconseguir el seu objectiu. Ja veieu, un sol esbirro seguidor del senyor dels anells pretén segrestar la paraula a la recerca de la pasta gansa que en treu a fi de mes, han fet de l'adulació professió, són esclaus del diner i tenen per vici la servitud, la submissió i cega adoració a la fe que professen. Pobre gent, són zombies!
Quina pena de poble que tenim sotmès als sàdics pervertits del PPOE.

Anònim ha dit...

Fa dies que no podia llegir els blogs, però, avui després de seguir els diferents fils m'ha vingut al cap aquesta cançó:

La Cançó de les balances
Cantant: Ovidi Montllor
Text i música: Josep Ma.Carandell

Doncs era un rei que tenia
el castell a la muntanya.
Tot el que es veia era seu,
terres, pous, arbres i cases,
i al matí des de la torre
cada dia els comptava.

La gent no estimava al rei
i ell tampoc no els estimava,
perquè de comptar en sabia,
però d'amor no li'n quedava.
Cada cosa tenia un preu:
la terra, els homes, les cases.

Un dia un noi del seu regne
vora el castell va posar-se.
I va dir aquesta cançó,
amb veu trista però clara.
I va dir aquesta cançó,
amb veu trista però clara:

"Quan vindrà el dia que l'home
valgui més que pous i cases,
més que les terres més bones,
més que les plantes i els arbres?
Quan vindrà el dia que l'home
no se'l pesi amb les balances?"

El rei, que va sentir el noi,
el va fer agafar i, amb ràbia,
va ordenar que li donessin
cent cinquanta bastonades,
i a la torre el va tancar,
castigat a pa i aigua.

Però el poble encara sap
la cançó de les balances
i quan s'ajunten els homes
rient i plorant la canten,
i quan s'ajunten els homes
rient i plorant la canten.

Quan de temps haurem de recordar-la els súbdits de Malgrat de Mar?

Anònim ha dit...

el anonim que diu que jo i no sè qui més som la mateixa persona,ja et dic ara que no és cert. i que jo sapiga mai he insultat a ningú i a mi sincerement m'importa tres xiulets el que vosaltres dieu o deixeu de dir. el que passa que els que us sentiu incòmodes amb això sou vosaltres. i us molesta moltíssim que els que no pensem com vosaltres poguem dir la nostre. JO MAI NO EM SENTIRE OFES PER LES VOSTRES MENTIDES I COMENTARIS. PERQUE NO OFEN QUI VOL SINO QUI POT. QUE LA LLUM DE ERUNDIL US PORTI PER LA BON SENDER. aaa! el final de la teva parrafada demanes que els lectors busquin inrmació sore qui som. veus,sou vosaltres els que us sentiu incomodes. i tu defensaras a cara trencada la llibertat d'expressió?va home va

Anònim ha dit...

Jo sóc jo.
I ningú més.
Perque consti en acta.