dijous, 6 de novembre del 2008

Quina barra!

“L'alcaldessa, Conxita Campoy, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, van signar ahir al matí el conveni pel qual la Regidoria de Joventut rep 3.000 euros per a la millora dels recursos del Telecentre del Centre Cívic de la Immaculada.”

D'espectacular caldria considerar la donació feta per Caixa Catalunya i Diputació -quanta generositat- de subvencionar el Telecentre de la Immaculada i dotar-lo de recursos complementaris als que aporta l'ajuntament, que no sabem quins son, però sospitem que molt pocs pels comentaris sentits a alguns dels usuaris. Dels 23.600.000 milions d'euros del pressupost de l'any 2007 al poble de Malgrat, més del 90% varen ser gestionats per Caixa Catalunya de forma quasi oligopolística, la de la família socialista amb el seu president i ex ministre Narcís Serra al capdavant, la mateixa caixa d'on prové el regidor d'economia i finances, pre jubilat de luxe i expert en tecnologies de la informació i del coneixement. Nosaltres invocaríem el seu coneixement per que ens expliques als indocumentats ciutadans malgratencs, quin és el nexe d'unió entre la caixa i el negoci de la construcció, ja que sospitem que van de bracet amb tantes zones residencials, ARE's, polígons industrials i promotores en plena i espaterrant crisi dissimulada però evident.

Dels milers de milions de galàxies que existeixen en el firmament, cap misteri ens preocupa més que entendre quin és l'insondable entramat que regeix l'economia socialista, un dels misteris més misteriosos, per ben guardats, de la críptica secta del PPOE. Mira que són generosos aquests garrepes, 3.000 euros de propina i els hi queda la consciència tranquil·la. Que barat que surt, per alguns, tenir gestos de mecenatge per poder dormir bé.



29 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser per no haver de donar explicacions té tanta por la Conxitaa una Oficina Antifrau. Pel que fa als tres mil euros, podrien haver sortit tranquilament del mateix pressupost municipal, sense tant arafernali, si els haguessin estalviat de l'advocat de la riera. I avui hi ha el judici a Mataró per l'acomiadamnt del director del taller d'ocupació que també pot suposar una important despesa del pressupost. Mentres, aquest regidor de recursos humans, no regeix gaire els recursos humans quan veiem com en el darrer ple la enorme quantitat d'hores extres de determinades persones. O potser tot forma part del mateix.

Anònim ha dit...

Poca feina... o millor dit: cap feina, deuen tenir aquesta gent, si per la caritat de 3000 € monten tot aquest tinglado.

Anònim ha dit...

No tenen la més mínima vergonya ni escrúpol, deuen pensar que som cecs. Polítics venuts al "modus vivendi".

Anònim ha dit...

Fins i tot el nom d'aquest centre ja dona grima: "Immaculada". N'exigeixo el canvi de nom pel més escaient de "La guardiola".

Anònim ha dit...

el vostre problema es que a tot arreu i veieu fantasmes jo de vosaltres aniria el programa de quart mil·leni a que us faccin un exorcisme aveure si aixi us torneu normals. lo consaller

Anònim ha dit...

Osti.. tens raó. Nio hi havia pensat!
Els de quart mileni podrien venir a l´Ajuntament a investigar la mojor concentració de fantsmes per m2 mai vista!

Anònim ha dit...

I si venen els de l'oficina anti frau automàticament hauran de ser ingressats a cures pal·liatives per comprendre l'entrellat de la galàxia PPOE i els seus entorns.

Anònim ha dit...

El centre inmaculada,no el perta el fill de la Teresa Carbo,en Joan Mercader?.M'han dit que es psicoleg.Despres diuen que no i ha amigisme i enxufisme.
Ja nomes falta enxufar el fill dde la Vega.

Anònim ha dit...

Tot pot arrivar si no ho evitem. Encara no sabem el preu del pacte de govern.

Anònim ha dit...

que gilipolles que sou

Anònim ha dit...

Nen,que potser no es veritat?,en tot cas esplicao amb arguments e maco.Es clar si en sap.

Anònim ha dit...

Ep!, poca broma amb el tema, l'octubre de 2005, l'ajuntament del petit poble italià de Afragola va ser dissolt per infiltració camorrista. El president d'un complex comercial va ser obligat per un grup d'assessors municipals a contractar més de dues centes cinquanta persones, totes parents del cap de la camorra local. Algú s'atreveix a establir un arbre genealògic dels treballadors de l'ajuntament malgratenc i establir els pèrfids interessos, per no dir mafiosos, que se'n deriven?
La realitat és la realitat per molt que molts la vulguin maquillar, i pensem que un dels principal mercats de la camorra italiana és justament l'abocament de ciment i la construcció.

Anònim ha dit...

L'augment del rebut d'escombraries pujarà a Malgrat un 7,5%.
A Napols el control de residus està en mans de la màfia, aquí en pans dels socialistes, el mateix, no?

Anònim ha dit...

no és el mateix! veus com no en teniu ni idea, de com funcionen les coses el nostre poble. que passa que mires el malgrat confidencial i vens aqui a opinar? tu si que ets un mafios.a. quina llàstima que em feu

Anònim ha dit...

va malgrattot publica els talls de veu del ple d'ahir que vas tard això si posa nomes els que t'interessin a tu per continuar amb la teva linea.

Anònim ha dit...

mite-la ella que espavilada, pertany a la màfia de l'escombra i no veu la merda acumulada a casa seva.

Anònim ha dit...

Estopa nº 1

Anònim ha dit...

Quina vergonya em fa aquest bloc!! Si si, i molta més que l'Ajuntament. Ho dic jo perqùe ja em veia alguna resposta del tipus: "elque si fa vergonya és l'Ajuntament..."
Sembleu nens petits!!!! Amb dos collons doneu la cara! Va valents!

Molt parlar, però en el fons, tots sous uns covards.

Anònim ha dit...

Mira qui parla. Ha parlat el més valent de tots.

Anònim ha dit...

El que fa el coma etílic.

Anònim ha dit...

Tu, mandril de les 14:01, que pretenies? jaja, que a sobre poses el nom?? No home, jo al mteix nivell que tots!
Dient bestieses com a anònim!! No està per això aquest bloc!?

Ei, un petó a tots els lectors del blog! Sou collonuts! Gracias por este sueño!
olele, olala llegir el malgrat tot, vomitera em fa

olele, olala, amic malgrattot, algú et descobrira!!!

lalaaalalalaaaa

Anònim ha dit...

Viva copito de Neu

Anònim ha dit...

Serrano con el blog que tienes la gente lo mira pero no opina al estar censurado por tu jefa.
Tienes faena desbloquealo porque estas perdiendo aceite y no te preocupes porque con la verdad por delante

crearas enemigos pero mas respeto.
Comodijo uno paque la cerda esta selocoma melocomo yo.

Anònim ha dit...

quina raó que tens rei leon de matafaluga estic totalment decord amb tu. el pitjor es que ells es creuen tot el que diu l'inutil aquest del blog.

Anònim ha dit...

D'altres es creuen el que diu la seva jefa. Ni rei ni birei, visca la republica. I cada persona que opini el que vulgui.

Anònim ha dit...

Harem d'anar pensant en fer una associació d'amics de malgratot, per defensa la llibertat d'expressió. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

que ramon encara no es trobat feina? i encara segueixes fotent el dropol pensa que ara comença el fred i el carrer del carme corre un brisoo. ara que si guanyes el judici amb l'indemnitzacio podras montar-te la teva propia escola i treballar menys del que ho feies a la escola municipal. serrallonga

Anònim ha dit...

Com es nota quan es tracta d'un falsari usurpador que s'autoanomena serrallonga quan en realitat es diu PILLALONGA.

Anònim ha dit...

Si guanyo el judici m'han de readmetre. En lloc d'insultar, informa't serrallonga. Ara no em poso al carrer del Carme a l'espera de la sentència. El sembla bé? Ramon Solé.