dissabte, 5 de desembre del 2009

Vade Retro


En el dia en que diuen que tenim que celebrar la gloriosa Constitució que tenim -i que ja cansa-, nosaltres volem manifestar el nostre total enuig i rebuig davant l’efemèride i en tot cas emprar el dia a recordar que aquest text va ser generat amb la única intenció de legitimar la reialesa, la borboneria, la brabuconeria... i menar Espanya, subtilment, cap a un neo-franquisme de nou encuny que encara avui dia, trenta quatre anys després de la desaparició del general, regeix amb gran desconcert les nostres realitats i coarta tots els nostres anhels.
Ja n'hi ha prou!!!



Ni Felip ni Borbó,
volem ser Nació
i molt al marge
de l’ecspanyola constitució!... o era pro?



33 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina constitucio?,jo dema celebro la festa major.

MALGRATOT ha dit...

Fas bé de fer-ho així, però això no treu que les nostres autoritats determinin que demà dia 6 de desembre és el dia de la Constitució en tots els territoris sotmesos a la seva vigència.

Anònim ha dit...

VIVA ESPAÑA!
VIVA EL REY!
MUERTE A LOS NO ESPAÑOLES!
TOMA COMO AL MATAO DEL LLUIS COMPANYS QUE JADEO COMO UNA PERRA HASTA MORIR!

Anònim ha dit...

Ultim comentari molt bó!
Rat penat forever Spain!

Anònim ha dit...

Quin ridícul que feu insultant a gent que ja és morta i no es pot defensar.
No sé perquè dieu "Viva el Rey" si vosaltres sou més propis d'altres règims.
O això o perquè gràcies al sistema democràtic heu pogut instal·lar el PPOE, ben perillós per a Malgrat i que desitgem que deixi d'existir ben aviat per higiene democràtica i perquè el preu de la mortadela deixi d'estar pels terres.

Anònim ha dit...

Mori el Borbó i amb ell la constitució.

Anònim ha dit...

Aquest que crida tant, desitjant la mort als no españols deu ser dels que votaren NO a la constitució massa democràtica i ara la defensen a ultranza.

Anònim ha dit...

Ha de ser molt trist, llevar-se cada dia en mig de tanta gent a la que odies, anònim 21,42.

Anònim ha dit...

No us hi amoïneu massa, no cal capficar-si, el dia 13D s'inicia una etapa sense retorn per l'assoliment de les llibertats nacionals perdudes i que serà el cop de tralla definitiu a la intolerància, a la ignorància i al menyspreu institucional de tota aquesta tropa invasora unionista.
Totes les Mondas Lirondas radicades entre nosaltres no tindran altre remei que emigrar per no emmalaltir d'una democratitis aguda. El país serà una festa mentre els nazional-socialistes, afectats per la imparable pandèmia, patiran en pròpia pell èczemes, lupus eritematosos i pústules purulentes d'impossible tractament i guariment.
Quin immens fruir veure davant nostre tanta justícia divina finalment i equànimement repartida.
Catalunya tornarà a ser finalment, 300 anys després, una nació sense paràsits, desratitzada i esterilitzada, lliure d'agents patògens nocius. El paradís!

Anònim ha dit...

Ultim comentari....... jajajaja vaya perdiguer, un que no sap ni com és diu.

Anònim ha dit...

Que hablen todos estos pero que miren el fondo de su DNI que escudo les presenta.....

Anònim ha dit...

DNI? Ah! et refereixes aquesta mena de targeta de crèdit que no serveix per treure diners sinó per xupar-ne?. Uf! No el trobo fa temps.

Anònim ha dit...

Ultim comentari:
Pues vigila si no el trobes perquè la teva "POLICIA DE CATALUNYA"= MOSSOS et denuncien amb 60€ per no portar-ho aixi que ves buscantlo espavilat!!

Anònim ha dit...

Atenció: Es comenta que en motiu del dia de la constitució (que ha permès entre d'altres coses el pacte de la mortadela), membres il·lustres del PPOE amb el cebolleta al capdavant ho han celebrat.
A la nit, es preveu una festa del cebolleta a la platja en pilotes.

Anònim ha dit...

A quina hora el fan? jo, si hi va la Vega m'apunto a l'esdeveniment.

Anònim ha dit...

Tenen motius més que sobrats per celebrar aquesta patètica festa de la prostitució española ja que tot els hi va segons els pactes fets i el temps per seguir celebrant-ho sembla ser que s'adonen que se'ls hi acaba.
Per tots els malgratencs comencen a ser conegudes les seves in-activitats i la seva in-solvència en coses tant elementals com girar el full d'un llibre. Són especialistes en l'esperpent integral i a lo "glande libre".

Anònim ha dit...

quines ganes de veure la Vega en pilotes. No veieu que la fa el cebolleta i per tant sera una festa nudista?

Anònim ha dit...

Penso que l'escrit que ha fet el senyor malgratot que és diu va de retro no el tindria que haver fet aquí en comentaris anteriors als meus s'ha parlat de persones com companys que estan mortes i que valmés no fircar-si hi ha la constitució que hi ha i punt ademès penso que Catalunya no arribarà a ser independent perquè "Catalunya Forma Part d'Espanya" no us equivoqueu en cara que hi hagin uns cuants que no pensin el mateix, desprès passa el que passa vas a Madrid i et diuen ese catalan de mierda etc... quant a Catalunya hi ha uns quants que són els primers en insultar els de Madrid o a la resta d'Espanya. Gràcies per llegir aquest comentari repeteixo "comentari".

Anònim ha dit...

Respecto als que es senten espanyols, per això, demano respecte pels que no ens hi sentim. Escoltant les declaracions d'ahir del President d'Espanya i del president del seu Parlament Sr. Bono em pregunto: per què aquesta defensa aferrissada de la Constitución? Una Constiución redactada fa més de trenta anys, anys difícils, sortíem d'una dictadura de molts anys, i en què alguns dels partits, encara no estaven legalitzats.
Les paraules de molts dels polítics espanyols, en aquest punt no es diferencien els del PP i del PSOE, mostren una certa por a revisar-la. Potser és que la societat civil ha canviat molt, que la societat civil ja no tem les represàlies dels grups que amb impunitat encara actuaven contra els que pensaven diferent a aquell règim..., potser ara hauria guanyat el NO a aquesta Constitución aprovada fa més de trenta anys...

Anònim ha dit...

Els independentistes no hem de témer res de la sentència del TC sobre l’Estatut. Ni amb l’Estatut actual, ni amb l’anterior, ni amb el que pugui resultar de la sentència del TC, la nostra nació no té garantida la seva continuïtat com a comunitat nacional diferenciada; ni la nostra llengua, la seva supervivència; ni els nostres fills, un futur de progrés i prosperitat: tot això només ho aconseguirem si disposem del poder polític que només els estats sobirans ostenten.


Aquesta ha de ser la nostra resposta: que només un estat propi garanteix la dignitat nacional de Catalunya. Una resposta que cada cop comparteix un nombre més elevat de catalans. Una resposta que l’any que ve ha de tenir traducció política al Parlament de Catalunya.

Anònim ha dit...

Aquesta constitució és una estafa en tota regla que només, com es veu en la foto, s'aguanta per l'existència de la Brunete "Artículo 2. La Constitución se fundamenta en la indisoluble unidad de la Nación española, patria común e indivisible de todos los españoles".
Això no és democràcia d'igual a igual sinó del que mana sobre el que acata, per tant, és més un producte de trilerisme fatxenda que una llei moderna i de futur. El temps ho dirà però de futur no ni veig gairebé gens.
Està totalment desfasada. Caducada amb escreix per antidemocràtica i unilateral, arrebossada de caspa franquista de dalt a baix, un producte obsolet i a les antípodes del terme democràcia.
Catalunya vol INDEPENDÈNCIA!

Anònim ha dit...

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/12/el_gran_nord_sobira_80570.php

Anònim ha dit...

http://www.racocatala.cat/noticia/21287/quinzena-dassociacions-dimmigrants-donen-suport-consultes

Anònim ha dit...

CARTA BOBERTA A LA DIRECTORA DE TV3:Voldria saber com la màxima responsable de TV3 argumenta el silenci mediàtic sobre el procés de consultes populars que està tenint lloc des de fa setmanes al nostre país i que culminarà el proper 13 de desembre. Pel que hem pogut saber gràcies al web Media.cat, no hi ha previst ni un sol programa per discutir, per fer reflexionar, sobre la independència abans de les consultes, tot i haver-hi programes a la graella, com Àgora o Banda Ampla, que pel seus formats foren adequadíssims. Cal que tothom sàpiga a què obeeix aquest posicionament incomprensible. Uns criteris poc professionals veient la magnitud i l'abast de l'esdeveniment de més de 150 municipis, un desplegament cívic amb pocs precedents. Potser són interessos espuris i pressions polítiques el que provocaran que la Televisió Nacional de Catalunya quasi ignori un fet cabdal de la nostra història col·lectiva? El nostre poble té dret a decidir i així ho farem, amb la nostra Televisió o sense. Si TV3 es desentén de les consultes, no només estarà traint criteris periodístics, sinó els més elemental sentiment de pertinença a una nació. Un projecte nacional que és la raó d'ésser de TV3, cal recordar-ho. Per què, directora, abandonem els criteris de servei públic com són la informació, la formació i l'entreteniment quan es tracta de la independència?

Guillem Casòliva i Cabana, estudiant de Comunicació

Anònim ha dit...

http://www.altresandalusos.org/2009/12/03/cases-regionals/

Anònim ha dit...

I tant que és franquista i plenament anticonstitucional, només cal veure el pajarraco que il·lustra la primera pàgina de la llei.

Anònim ha dit...

Catalunya i els catalans vol independència i una constitució catalana. Reagrupament ja ho està fent.
El compte enrere està arribant al 00.00.00.

Anònim ha dit...

http://www.reagrupament.cat/novaweb/index.php?option=com_content&task=view&id=1442&Itemid=12

Anònim ha dit...

Iel cebolleta llivertat de tota mena em la vega, marceli que tan vist.

Anònim ha dit...

Graupera, com va anar ahir el repartiment de globus?

Anònim ha dit...

Graupera, cuidat molt que semblas un globo com els que reparties l'altra dia.... si escoltesis el que deien els malgratencs dels globos... i como no! del vostre partit...
Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Us piquen els globus? quin greu em sap!

Anònim ha dit...

Que va tot el contrari, acabeu de perdre clientela més ben diria jo......... a tu no et sap greu res perquè no tens ni sang ,tens litros de té. LO PILLÀS?