dissabte, 19 de desembre del 2009

Ple Municipal 17-12-09 (2)


4rt.- Modificació de l'organigrama i del catàleg de llocs de treball a incorporar a la plantilla de l'any 2010.
5è.- Aprovació de la valoració d’un nou lloc de treball integrat a la plantilla de personal.
6è - Aprovació de la plantilla orgànica de l'Ajuntament per l'any 2010.
7è.- Aprovació definitiva dels Plecs de clàusules administratives generals de contractació de l'ajuntament de Malgrat de Mar, adequats a la L 30/2007, de contractes del sector públic.
8è.- Adjudicació provisional de la gestió del servei públic de neteja viària al municipi.
9è.- Aprovació de la revisió anual del Padró Municipal d'Habitants, amb referència a 1 de gener de 2009.
10è.- Ratificació nomenament de representants a la Xarxa local de Consum.
11è.- Dació de compte de la Resolució de la directora general de Comerç en relació a la sol·licitud de modificació d’horaris comercials.
12è.- Encomana de gestió al Consell Comarcal del Maresme per la recollida selectiva de fracció orgànica a grans productors del municipi de Malgrat de Mar
13è.- Aprovació provisional de la "Modificació puntual del POUM per a ciutat sanitària als terrenys situats entre l'avda. Costa Brava, l'avda. dels Països Catalans de Malgrat de Mar i la Nacional II"
14è.- Aprovació de la delimitació de la trama urbana consolidada del municipi de Malgrat de Mar d’acord amb el que preveu la normativa comercial.
15è.- Inici d’expedient de delimitació del terme municipal en la part que confronta amb el terme municipal de Blanes als efectes de l’elaboració del mapa municipal d’aquest municipi.






9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si Garzón vine! i emportat també algú de ERC que aqui tothom té que callar..... tanto SAHARAUI però pa la saca algo queda no?

Anònim ha dit...

Això de la saca ho dius perquè la teva jefa t'ha explicat que està en politica per fer això ? Però tots no som iguals.

Anònim ha dit...

Mira que se ha de ser friki de cojones, además de analfabeto, para ser suporter de la Vega i cia.

Anònim ha dit...

Doncs jo estic interessat en saber què passa amb aquests terrenys,si es van comprar com a zona agrícola i després els van requalificar,si qui els va comprar van ser Quinta i Valiente,m'agradaria que algú m'expliqués si els compradors ja sabien que es requalificarien,si algú ho pot explicar amb dades seria important ja que potser sí que hi ha alguna cosa fosca.Em pregunto tothom que compra una zona agrícola sap que es requalificarà?perquè si això és així aquesta informació l'hauria de tenir tothom,o potser només uns quants poden fer negoci?

Anònim ha dit...

Osti, aixó es veritat? I si ho és, qué fa la Fiscalia?

Anònim ha dit...

El Valiente va plegar de l'ajuntament i, casualment, com aquell que no vol la cosa, va formar una companyia amb Quinta i Von Carstenn per, casualment altre cop, adquirir la finca en qüestió. La fiscalia no hi ha ficat el nas per què no hi ha cap denúncia tot i ser un afer escabrós de connivència entre capital, constructor i polític. Queda lluny en el temps però algún expert tindria que indagar la coincidència en les dates del fornici en ple apogeu de la totxana.

Anònim ha dit...

Jo vull saber si es va comprar com a terreny agrícola i després es va requalificar,algú m'ho pot respondre amb dades?

Gràcies.

Anònim ha dit...

desgraciadament els únics analfabets que hi han per aqui són els pares d'algun que para per aquet blog.

Anònim ha dit...

No desviem el tema: necessitem saber si aquest terreny es va comprar com a terreny agrícola i després es va requalificar.

Gràcies.