dijous, 17 de desembre del 2009

Sensacional paisatge de país






La misèria del govern
 

Voldria comentar la fotografia de l´article "PSC y CDC pugnan por el calado de las consultas soberanistas" (13/ XII/ 2009), amb un peu de foto que diu "Los principales alcaldes del PSC se concentraron ayer frente al Parlament".





És curiosa. A la primera fila es veu un colla de persones, la majoria amb les mans damunt dels genitals. Darrere, els arbres despullats donen un fons de misèria hivernal constatable, deixant veure la façana nua i freda de la primera institució del país. És la imatge de la por i la desolació, de la solitud més pura, del desafecte dels polítics pel poble.

 
JAUME MOLSOSA  - Subscriptor (LV) Torelló. 15/12/09

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els millors politics!
Al que le pique que se arrasque!

Anònim ha dit...

Collons si ens "arrascamos" amb aquesta tribu.

Anònim ha dit...

Quina mala vava a mi no mihan convidat i volia sortir a la foto.


Onxita quin poy

Anònim ha dit...

PUES CONTINUA ARRASCANSOTE QUE TODAVIA HAY QUE RASCAR PALIVALAO!

Anònim ha dit...

I mira que jo ja vaig avisar de la desafecció, i en Zapa sense fer.me cas. El Estatut lo hem de defensar sea como sea. I eso va en el sou que por aixó el tenim tan buenu...
Mon.til·la.com

Repitu ha dit...

Tenir un president analfabet funcional total és garantia absoluta d'esfondrament del País, com així està succeint, i una mostra clara del nivell assolit per la ciutadania d'aquest país. Vergonyos!!!!!

Anònim ha dit...

http://vimeo.com/4941499

Anònim ha dit...

Vols dir que haurem d'esperar el 2014. Jo al pas que anem, i al que van tota aquesta tropa d'analfabets, ho veig per l'any que ve.