dilluns, 7 de desembre del 2009

Salvem les costes





Mira que s’ha de ser enze, ignorant i/o maliciós alhora per que, essent els cadells dels autors del suposat miracle econòmic que ha patit el territori els últims trenta anys, ara es desperti aquesta canallesca de les JSC dient que ja n’hi ha prou de destrucció del litoral peninsular. Quin morro!, "salvemos las costas"!

Juasjuasjuas!!!!!, quina estultícia haver detectat el problema de la bombolla immobiliària i els motius de la crisi actual així de cop, com per revelació divina, ciència infusa ho anomenaven abans de que aquests espavilats marrecs comencessin a desobeir als seus pares i s’engresquessin a denunciar públicament les destrosses ocasionades pels seus formigonaires progenitors. Encara resultarà ara que tota aquesta destrossa de la que no parlen, no saben que dir?, i de la que nomes ens mostren una foto, va ser perpetrada pels vuit anys d’Aznaricidi col·lectiu que varem patir i no pels vint anys de mandat socialista ecspanyol. Alerta amb aquests astuts joves, que segons veiem se les saben totes, i que pretenen ser el recanvi generacional del decadent i ofensiu PSOE actual.
Nota: Us fem la traducció del text per que pugueu llegir-lo i entendre’l fàcilment en la vostra vernàcula llengua i salvar així, entre tots, el poc que en queda encara del nostre malmes i trinxat litoral. De nada!

Salvemos las costas
Mira que hay que ser tonto, ignorante y / o malicioso a la vez para que, siendo los cachorros de los autores del supuesto milagro económico que ha sufrido el territorio los últimos treinta años, ahora se despierte esta canallesca de las JSC diciendo que ya basta de destrucción del litoral peninsular. Que morro!, Salvemos las costas!
Juasjuasjuas!!!!!, qué estulticia haber detectado el problema de la burbuja inmobiliaria y los motivos de la crisis actual así de golpe, como por revelación divina, ciencia infusa lo llamaban antes de que estos espabilados chavales empezaran a desobedecer a sus padres y se atreviesen a denunciar públicamente los destrozos ocasionados por sus hormigoneros progenitores. Aunque resultará ahora que toda esta destroza de la que no hablan, no saben que decir?, y de la que sólo nos muestran una foto, fue perpetrada en los ocho años de Aznaricidio colectivo que sufrimos y no por los veinte años de mandato socialista ecspañol. Cuidado con estos astutos jóvenes, que según vemos se las saben todas y que pretenden ser el recambio generacional del decadente y ofensivo PSOE actual.
Nota: Le hacemos la traducción del texto para que podais leerlo i entenderlo fácilmente en su idioma vernáculo y salvar así, entre todos, lo poco que queda de nuestro malempleado y triturado litoral.
De res!

56 comentaris:

Anònim ha dit...

Espereu-vos a que el cebolleta contesti. Quina por!

Anònim ha dit...

Quins`patuels... la llei de costas per molt que l'ajuntament vulgui fer algo costas té l'ultima paraula, però algú se li han de donar les culpes no?
Malgratot com sempre... despotricant encomptes de informar.... esto no lo supera ni carmen sevilla en cine de barrio!!!!

Anònim ha dit...

sort en tenim del noi del càmping amic d'erc. que ell amb la seva obra magna i insigne d'inquibir als chaves sociates no ha fet mai cap mal ni a la costa ni al delta. cada dia ets més pallasso malgratot. mira la merda que tens a casa i depres parla capullo.

Anònim ha dit...

Ladran, luego cabalgamos...

Anònim ha dit...

Es veia venir, la culpa no és d'ells, del PSOE, és d'ERC. Ho haveu vist!, ho haveu vist com en son de trileros!
Són absolutament irrecuperables, tenen el cervell en avançat estat de descomposició.

Anònim ha dit...

Has fet bé malgratot d'incloure la traducció del text a la seva rúnica i única llengua ja que el català els hi causa unes intenses i doloroses irritacions per les que no hi ha tractament conegut.

Anònim ha dit...

Fa dies que llegeixo els posts dels pro-PPOE (o com els hi volgueu dir) i me n´adono que no hi ha ni un sol argument a favor d´alló que pretenent defensar. Peró el més significatiu és que no són capaços d´entendre que el malestar vers l´equip de govern, fa temps que ja traspassa els fets concrets. El malestar, la contestació és contra un estil. Contra unes actituds.
L´equip de govern no està capacitat per seguir gestionant els malgratencs.
La Riera, en R.Solé.. són dos exemples claríssims d´incapacitat per gestionar les "crissi". I molt em temo que anem de mal en pitjor.. ara veig que comencen a aparèixer els GALifardeus de l´establishment, disparant a discreció contra tot i tothom qui els molesti. D´aixó el Psoe n´està doctorat.
El mateix blog ecs-esquerra.. -per cert dolentíssim- ..espero que no sigui "subvencionat" d´alguna manera. Ja se sap que "les subvencions del senyor són inescrutables.."
En definitiva, simptomes de descomposició final.

Anònim ha dit...

Recordeu-vos avui i no desaprofiteu l'ocasió, els que us la trobeu pel carrer en algun dels múltiples actes de la Festa Major de Malgrat, de felicitar a la Conxita Campoy en el dia de la seva onomàstica. Un sant de nom i significat tant críptic com és ella, Immaculada Concepció, i que només té sentit sota la premissa d'una acrítica, cega i dogmàtica fe cristiana.

Anònim ha dit...

Molt criticar el càmping de l'ex regidor per desviar l'atenció, però només cal girar una mica el cap a banda i banda i trobareu ple d'al.legalitats consentides. S'ha de ser hipòcrita i tonto d'arrel per sortir ara a defensar la costa els mateixos responsables d ela seva destrucció.

Anònim ha dit...

si, i demà sant cebolleta. Atenció als nens!!!!!!!!

Anònim ha dit...

"Sou socialistes no per estimar en silenci les vostres idees, ni per recrear-vos en la seva grandesa i amb esperit de justícia que les anima, sinó per difondre-les, per portar-les arreu....."

S'ha de ser abnegadament borrego per penjar aquestes dues fotos, afegir-hi un títol en castellà i et voilà... pensar que transmetem arreu, com demanava Pablo Iglesias, les nostres idees. Però clar, d'això tracta el socialisme malgratenc, pur decorat, vuit absolut, coneixement nul i anar tirant. Més que penós, vergonyós!
Sort que tenen els dies comptats.

Anònim ha dit...

TIC - TAC
TIC - TAC
TIC - TAC

Anònim ha dit...

VISCA L MARCELO,DE LA CALLE ESCUELAS DEI PPC. NUESTRO JEFE.

Anònim ha dit...

Si volen tenir alguna credibilitat que s'aclareixi d'una vegada que vol fer el del camping d'ERC. Aixó de fer una platja nudista per que el lobby eco-gai el defensi es massa descarat. Si tant li preocupa a ERC el medi ambient que comencin per fer desmuntar el camping del seu partidari i si no que callin per sempre, tant de costes com de campings com de platges nudistes.

I si segueixen fent el tonto, ja els hi ajustaran comptes a les proximes eleccions, tant a ells com als que governen, de veritat la gent està ja farta de TOTS.

Anònim ha dit...

Malgratot,és patètic com escrius en català i en castellà...bé tu ets patètic, fins i tot sense escriure res.

Anònim ha dit...

Hòstia quin nivell de blog el de les JSC. Quan no fan talla i enganxa a sac del primer que els hi sembla, es dedican a felicitar-se ells mateixos per lo bé que han organitzat el concert jove de Festa Major.
Tenen el mateix nivell moral que la mare que els va parir. Cretinisme s'anomena el fenomen? Aneu-hi i mireu el futur que ens preparen.

Anònim ha dit...

el del camping de ERC és el gay no?.... doncs aquet volem que torni votemlo per alcalde!!!

Anònim ha dit...

Gràcies per preocupar-vos tant per la meva identitat sexual. Sí sóc gai o homosexual, com li volgueu dir. No entraré en detalls perquè crec que no toca i tampoc a la gent se li demana que es vagi posant etiquetes, no creieu?
Tinc la sort de viure en una societat on cada cop menys ens trobem amb casos d'homofòbia o de manca de respecte i cultura envers la identitat i la llibertat dels altres, per la qual cosa, comentaris d'aquest tipus no ofenen a qui els reb sinó a qui els fa.
Respecte als temes relacionats amb el càmping sempre he dit que si voleu, ens seiem en una taula i en parlem, no m'agrada parlar amb gent que s'amaga darrera d'anònims.
Respecte això de votar-me per alcalde (no sé d'on pot sortir una proposta d'aquest tipus) m'agrada pensar que sou el suficientment tolerants com perquè la meva orientació sexual no us limiti a l'hora de jutjar i valorar a les persones. Si és així, que -de veritat m'agradaria- i us honoraria com a persones, quan us adreceu a mi, si us plau, feu-ho dient-me Marc.
Per tot ho altre, si algú em vol trobar per parlar de qualsevol tema, ja sabeu on sóc.

Marc Monguilod

MALGRATOT ha dit...

Marc, sens dubte series un gran alcalde i de segur seria la fi d'un llarg període de tenebres, por, repressió i doble moral que Malgrat pateix i hauria urgentment d'eradicar per donar pas a una nova època on a les persones se les jutges per les seves capacitats, conviccions, la seva integritat personal així com, per que no també, la seva capacitat d'estimar al proïsme al marge dels gèneres, en definitiva pel que fan i no pel que diuen. Al nostre parer, que és també el de molts, tu reuneixes sobradament totes aquestes qualitats i més. La teva valenta intervenció, amb el teu escrit, així ho demostra.
Animat, som molts els que confiariem fermament en tu per inaugurar aquesta nova etapa de futur.

Anònim ha dit...

Benvolgut Malgratot, t'agraeixo les paraules; però permetem que aprofiti l'ocasió per fer-te un comentari crític del teu blog.
A tots ens perd algun cop la boca i diem en calent coses que no toquen de persones o actituds. Les paraules se les emporta el vent, però les escrites queden.
Puc estar d'acord amb tu en el fons de moltes de les coses que escrius en el teu blog, però no en les formes.
Si de veritat creus que Malgrat necessita un canvi on com dius, que cal passar "d'un llarg període de tenebres, por, repressió i doble moral que Malgrat pateix i hauria urgentment d'eradicar per donar pas a una nova època on a les persones se les jutges per les seves capacitats, conviccions, la seva integritat personal així com, per que no també, la seva capacitat d'estimar al proïsme al marge dels gèneres, en definitiva pel que fan i no pel que diuen" perquè no ho fas possible donant un tomb al blog i aprofitar per fer una crítica constructiva i més respectuosa amb les opinions diferents?
Fins i tot, crec que -tal i com feies o feieu al principi de tot- es pot fer una crítica amb un toc d'humor sense caure en el despreci.
Malgrat necessita un canvi, hi estic d'acord, però TOTS hi hem de col·laborar i cal que comencem a canviar les formes. El poble s'ho mereix.
Tinc clar que tu, com tots, volem un Malgrat millor.

Marc Monguilod

Anònim ha dit...

http://www.deumil.cat/bloc/?p=80

Anònim ha dit...

Algunes i alguns, més que un Malgrat millor volem unes nostres butxaques millor. Però queda molt nadalenc això d'unir voluntats. Ai deu meu, deu meu, sort que no ve encara el Garzon aquet. Com.poy

Anònim ha dit...

Com diu la Vega, és el Ministerio de Costas qui en té la culpa de tot, fins i tot que la pilona s'erosioni. Nosaltres de culpa res de res, eh, que som innocents de tant formigo i formigó. Mare de deu, mare de deu, si s'estirés de la manta com deu mana. Xita.com

Anònim ha dit...

De mi persona Conxita no insinues ni me impliques en oscuros tejemanejes porque no hay nueva edificación en Malgrat que no cuente con todos los permisos en regla y haya superado todas las inspecciones legales, habidas y por haber, cuidadin con las veladas insinuaciones que se desprenden de tu mensaje o tendre que acudir al juzgado y empezar a interponer querellas por doquier.
Quinta.com

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
MALGRATOT ha dit...

Gràcies Marc pel teu comentari. Som conscients del caràcter grotesc que sovint fem servir per copsar i transmetre la realitat que ens envolta. Tot és millorable i en això estem, però creiem que faltem al respecte nomes de les persones que s'han fet mereixedores, per les seves públiques activitats, del nostre més radical menyspreu. Nosaltres no som Ghandi i les nostres denúncies van per una altre via. Sabem que els persistents atacs que rebem per part d'actius trolls no beneficien en res els objectius d'aquest nostre mitja, la discussió, la difusió, el contrast de parers i el diàleg en definitiva, tot i això,
intentarem, endavant, filar més prim.
Gràcies per llegir-nos!

Anònim ha dit...

Marc jo soc el que demano que torni el gay de ERC però sense cap maldat t'ho asseguro però hem toca els nassos que sempre desprotican de gay del cebolleta aquet i mai és miran el que hi ha a casa seva.
Crec i tu també ho creuras que gràcies algun politic que desgraciadament en altres temes ens ha ensfonsat podeu gaudir plenament de la vostra integració social, i et felicito per donarlis un toc als de MALGRATOT que de vegades s'ens escalfa la boca i diem coses que no hem de dir, i per acabar Marc dirte que tú no s'et veia a ERC,ni altre partit és clar, podries montar un jove partit.. ANIM!!

Anònim ha dit...

Querido Marc:

Te recuerdo que somos muchos como tu que estamos ahi como tu y valoro tus palabras, pero creo que te equivocas al decir que malgrat necesita un canvio.
Un canvio de que?
A caso crees que los partidos de la oposición son mejores?
Vamos Marc no nos engañemos que el pueblo esta escaldado no solo con el gobernante sino con la oposición, que es lamentable.
Para un buen canvio necesitamos gente transparente y no hay ninguno que transmita eso hoy por hoy.
Solucion: La gente para votar lo malo conocido vota el que ya esta.
Eso a pasado toda vida.

Saludos. Ivàn.

Anònim ha dit...

Para un buen canvio necesitamos gente transparente y no hay ninguno que transmita eso hoy por hoy.
Solucion: La gente para votar lo malo conocido vota el que ya esta.

Tu mismo lo dices: necesitamos un cambio.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Malgratot, permetem que abusi del teu blog.

Benvolgut 22:56,
No em vull extendre però crec que ho acabaré fent.
T’agraeixo la manca de “maldat” de les teves paraules. No m’ofenen aquest tipus de comentaris i espero que l’anomenat “cebolleta” -que encara no sé qui és- ni els seus amics, ni la seva familia ni ningú del seu entorn s’hi sentin. No és el primer cop que m’adreço a aquest blog o a d’altres per demanar més respecte per les persones amb tota llibertat per criticar opinions o actuacions.
De tot el que s’ha dit en els comentaris que últimament han sortit sobre mi en aquest blog el que menys em molesta és el de gai. N’estic orgullós. I saps perquè? Perquè m’ha donat l’oportunitat d’haver de fer un esforç que mai, molts de vosaltres haurà de fer. Haver de demostrar dia a dia, fet a fet i pas a pas, a moltes mirades de reprovació, crítica o rebuig que no hi havia res darrera dels prejudicis, pors i estereotips que es feia sobre les persones homosexuals. He tingut la sort de tenir un entorn familiar, d’amics i altra gent anònima que amb el seu respecte silenciós i amb el seu suport amb moments difícils m’han demostrat que és el verdaderament important i m’han fet valorar amb molta més magnitud moltes de les actituds que vosaltres doneu per fet en la vostra relació amb la resta de la gent. La integració social no ha estat un camí fàcil per molts –ni per mi tampoc- i no des del silenci, sinó des d’una actitud constructiva, d’esforç diari i de lluita tant dels que són homosexuals com dels que no però que entenen que la diferència no exclou hem arribat on som. I, sí, la Llei de parelles és un pas més, però t’asseguro que no el pas final. Mentre continuïn havent-hi comentaris com els que feu –ja sigui sense malicia, ja sigui per divertir-vos, etc- no hi haurà verdadera integració.

Anònim ha dit...

D’altra banda, fas referència a que no em veies dins d’ERC. La gent d’ERC a Malgrat i, sobretot, la Teresa, en Josep i en Jordi van fer que em tornés a engrescar en la vida política local. Si els coneguéssis de veritat i no et creiessis moltes de les coses que et diuen, com també diuen de mi, entendries perquè he estat i estic –encara que lamentablement de forma puntual per qüestions personals i laborals- al costat d’ERC. He tingut la sort de conèixer molt bona gent –amb una gran capacitat de diàleg, de comprensió i d’empatia- en la resta de partits i sense desmerèixer ningú, a ERC vaig tenir la possibilitat de sentir-me escoltat i de compartir, de saber que la opinió de tots i cadascú era tinguda en compte i, per això mateix, la idea de que es pot governar el poble amb les mans obertes per sumar en comptes de restar. Sumar amb respecte pel patrimoni, per les persones i per mantenir una idea de poble que durant els anys s’ha anat apagant.
No et creguis moltes de les coses que es diuen, com a tots els llocs, hi ha gent de tot i, fins i tot, hi haurà coses que de ben segur no compartim; però siguem crítics amb nosaltres i amb els altres; escoltem i deixem de banda l’orgull i els prejudicis per fer que la convivència sigui més agradable i fácil per tots. De ben segur que si ens posséssim en el lloc de l’altre i reflexionéssim una mica més sobre el que fem i diem, Malgrat podria canviar a millor. Hi ha moltes coses a Malgrat que no m’agraden: masses actituds sectàries, de mirada curta, dels meus contra els teus, de desconfiances, de retrets i reprovacions, de suposicions, de malentesos i que només es tradueixen en pors que fan que no avançem i que el poble no avançi. Per això he apostat sempre pel canvi, perquè altres tinguin l’oportunitat si cal d’equivocar-se també i es puguin trencar inèrcies que ens estan ofegant com a comunitat.
Pel comentari següent de “lo malo conocido” només un aclariment: quan l’alcaldessa actual va entrar no sabia moltes de les coses que sap ara i amb errades i encerts va anar tirant endavant. Amb tot els respectes pel càrrec que ocupa crec que ja va sent necessari un canvi. Cal donar l’oportunitat a d’altres que s’equivoquin i l’encertin com ella ho ha fet. Malgrat ho necessita.
Marc Monguilod

Anònim ha dit...

22,56 d'ahir: Això de la teva manca de mala llet, no s'ho creu ningú. Ànim Marc i endavant, que el canvi de Malgrat, d'una manera o altra, cada vegada és més aprop i aquestes persones irresponsables i amb manca de respecte envers els demès cada vegada queden més aillades a la seva caverna. Ramon Solé.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Un gran escrit elteu Marc,ple de contingut per reflexionar.A mi prsonslmrnt m'agrsdsria que a tots e ls que estan o pensen estar en la politica,o be opinadors d'aqueta politica municipal nostra,lleigisin aquest escrit i sobrstot en fessin una reflexio personal i profunda,per el be de tots nosaltres i del poble.

JG(no soc en Gelpi)

Anònim ha dit...

Benvolgut Ivan,

No entenc massa el teu comentari sobre la transparència dels grups de l'oposició. Penso que pots criticar moltes coses, i segur que no tot ho fan bé, però precisament la transparència és el que més abunda. Això de que "el pueblo està escaldado con los gobernantes i con la oposición" em sona estrany. Ho sento, no ho veig sincer, perquè l'oposició no ha tingut mai gaire oportunitat "d'escaldar" al poble. Em sona tot plegat a excusa, a votant del PSC dels peti qui peti, dels que votaria una ficus si portes la sigles, o dels que no votaria res que fes olor a catalanisme per bó que sigui, és a dir, escaldat del pp(abans psc que res).És el que et van vendre les passades eleccions, oi?

Afirmar "que más vale malo conocido" és poc valent. És molt conformista, però cal respectar-ho. De fet, si és el que la majoria prefereix "malo conocido", doncs cal acceptar-ho. Ara bé, crec que la gent hauria de donar un cop d'ull al voltant i veure que els canvis moltes vegades porten renovació i que no sempre han de ser pitjor. Aquesta és una idea que ens han instal.lat al cap des de l'actual govern d'una manera subtil, però que ha calat "ui, cuidado". T'aseguro que qualsevol cosa serà millor per Malgrat que prolongar el poder d'una gent que ja no té res a dir i que s'ha demostrat tancada en les seves raons i incapaç de parlar amb els altres en la majoria de temes. Si fos un o dos ho podria entendre, però la veritat és que quan parlen se'ls veu la ràbia cap als altres i mentre afirmen que no es pot parlar amb l'oposició des de fora només veus signes de mensypreu i et preguntes realment si hi ha motiu per manar d'aquesta manera. Jo crec que no.

Anònim ha dit...

Això de que hi han grans dialogadors a dins de l'assamblea d'ERC, no s'ho creuen ni ells mateixos. El que corre és la mala llet i la confrontació contra una sola persona i de retruc contra el govern socialista de Malgrat de Mar.

Anònim ha dit...

i del pacte que ERC va proposar amb el PP per fer fora la Campoy no dieu res?

Anònim ha dit...

Mira el mateix que fa el PSC amb el PP, la diferència és que el PSOE li va oferir una bona cartera "de calers". 19 anys de govern són masses i això ho veu TOTHOM.

Anònim ha dit...

El preu que va pagar el PSC per comprar el dit de la Vega ni ens l'imaginem.
Què ha aportat aquest pacte al poble a part de crispació?

Anònim ha dit...

En tot cas l'hipotètic pacte no era només ERC i PP, falten més actors en aquesta obra. A més, tot pacte que es faci amb transparència i objectius clars i nobles és lícit.

Anònim ha dit...

De tant en tant es pot debatre amb tranquil.litat i sense insults. Gràcies a tots els que ho feu possible.

Anònim ha dit...

Així que aqui l'única que pot pactar per lligar-se a la cadira és la Conxita?
Vosaltres si que en sabeu de fixar les normes. Arguments d'aquest tipus, apart de ser "la voz de su amo" demostren molt poca capacitat reflexiva i criteri propi. Si us plau, reflexioneu.

Anònim ha dit...

El pacte "del abrazo del oso". Us enrecordeu, que també el vàreu batejaramb nom el pacte?

Anònim ha dit...

El preu del pacte PSC-PP no el sabrem però sí que sabem l'objectiu del pacte, que no és altre que poder cobrir el tram de riera on la Conxita hi té diverses finques i un interes de revalorització d'aquests espais. Sense tenir la sòcia de govern que té, l'ACA no hagués cobert el tram carrer del Carme - carrer Passada. Aquest és l'autèntic objectiu del pacte, interessos particulars, i no l'esperit de servei al poble que sovint fa servir per justificar l'aliança.

Anònim ha dit...

molt bé Ramon solé tu sempre donant pel sac! TONTET!
Hi ha una oferta de feina a BERHSKA apuntat hi deixa de donar pel sac!

Anònim ha dit...

Hòstia la sòcia!!

Anònim ha dit...

Marc:
Decirte que casi gasto un paquete de klinex con tu comentario, brutal, desgarrador , fulminante, pero poco convincente.
Mira Marc creo que hace tiempo atras hara mas o menos año y medio aprox, si hubiesen salido elecciones hubiese habido voto de castigo para la conchita, pero bien, escuchar al pueblo y vereis que comenta... si la gente esta a fovor del canvio pero la oposicion actual no inspira confianza y eso se paga! saldran los mismos! a pasado sioempre! que es eso de cobardia etc etc, pura y cruda realidad! a pasado y pasara siempre!
Queremos gente nueva en la oposicion y joven!
NO a la Neus serra!
NO a la Verdaguer!
NO a la Vega!
Etc,Etc alguno que me dejo
Alguien joven con ideas jovenes por ejemplo tu Marc por que no?
Pero canbia el repertorio por favor!
Y en referencia al Sr Sole , decirle Sr ramon que luche hasta el final pero no de la nota de esta manera por que la gente ya se rie de usted hombre, sea coherente.

Anònim ha dit...

Está bien eso de pedir gente joven y nueva en la oposición y votar a una abuela que lleva gobernando desde las pirámedes. ¡Lo que hay que oir!. Lo que os gustaria es eso precisamente, que se vayan los que hay ahora, eh? que tienen demasiada experiencia, a ver si llegan unos pardillos y les tomamos el pelo como hemos hechos siempre, ¿verdad?. Pues mira, yo prefiero gente que ya sabe con quien se las tiene que ver y de ideas nuevas seguro que tiene, y eso de oir lo que habla la gente depende de donde hables y con quien. Donde yo trabajo solo escucho gente que está harta de los mandamases actuales y no piensa votarles en las municipales aunques si lo hagan en otras elecciones. Por fachas, porque no respetan nada, porque solo piensan en multar y en prohibir, etc, etc ¿Que te parece?

Anònim ha dit...

Bon dia i gràcies a tots/es que us preocupeu per la meva coherència que, per ser coherent, ha de ser meva, clar. Salut, democràcia i llibertat pels Països Catalans. El diumenge, festa major. Ramon Solé.

Anònim ha dit...

Malgrat els hi pesi molt a molts/es del PPOE Malgrat. Recordar-lis que l'aplicació tòpica de vaselina va bé per les irritacions intenses.

Anònim ha dit...

Això, això, salut, que ens fa falta a tots per viure.

Anònim ha dit...

Jo proposo fer un PSC nou a Malgrat. Les sigles podríen ser PSC (Partit Socialista sense Campoy)

Anònim ha dit...

o Partit Socialista de Supervivents

Anònim ha dit...

Anónimo de 07:54 a que le llamas tu multar?
A que multen a un tio por mear en la via pública? PERFECTO
A que multen a uno por no recoger la caca de su perro? PERFECTO
A que hagan controles de alcolemia en el pueblo y haiga gente que de una tasa de 1'68? PERFECTO
Tu lo que pasa es que eres de los que alguna vez te han multado por hacer lo que te a salido de la punta tu cirolo y ahora estas a la defensiva.
Pues que te quede claro que entre ERC-CIU etc, esto se continuara haciendo tenlo claro, no podemos hacer lo que nos de la gana vamos!

Anònim ha dit...

Te lo diré en castellano para que lo entiendas:

Si a ti te multasen por cada falta de ortografía o de sintaxis te arruinarían, primero aprende y luego escribe.