dimecres, 2 de desembre del 2009

El molt lamentable president Repitu


Repitu. "Visc a Catalunya, Viva España!"





25 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso! Eso! Arriba España! Malgrat es y sera Española! con dos cojones!
VIVA EL REY!

Anònim ha dit...

Si que viva españa pero que monten una narcosala pa los chavales del GEM!

Anònim ha dit...

Quina immunda excrescència de persona. Aquest lamentable i tenebrós personatge d'Inajar té que defensar els interessos de Catalunya? El país no pot estar durant més temps sota el desgovern d'aquesta gentussa, quintacolumnistes de professió i mafiosos de nissaga.
Catalunya independent ja!!!, i les immundícies cap al sur que hi falta gent.

Anònim ha dit...

ESLOGAN NAVIDEÑO:

Estas navidades sidra el gaitero, y el cava que se lo meta por el culo ROVIRA Y ZAPATERO!

Anònim ha dit...

Jo sincerament no hi veig problema en què no hagi nascut a Catalunya. El problema és que vol ser espanyol enlloc de català. Per això són del PSOE-PSC. Hi ha molts immigrats, de colors diversos, que són més catalans que l'actual President de la Generalitat. Lamentable.

Anònim ha dit...

http://www.referendumindependencia.cat/, i per tant, que visqui España a España. No depèn d'ells, depèn de nosaltres.

Anònim ha dit...

Tot cau pel seu propi pes....lamentable tot el que esteu dient. Jo respecto tot el que dieu, però i vosaltres respecteu la meva opinió?

Anònim ha dit...

Què ets el Repitu?

Anònim ha dit...

Segurament serà un que menja d'aquesta olla.

Anònim ha dit...

Carai, carai. L'any 2006 no deieu el mateix de qui va perdre les eleccions. Era vital per Catalunya fer-lo president tot i que el poble no el va escollir. Viure per veure. Així ens va als catalans.

Anònim ha dit...

Menys bromes, el fet de tenir un President íntegrament analfabet ens tindria que omplir de preocupació pel futur d'aquest nostre malmès i trepitjat país.

Anònim ha dit...

Calia, com fos, fer-lo president per demostrar a Convergència que el seu guiatge a traves del desert durant 23 anys no duia enlloc que no fos a més Espanya i més perversió.

Anònim ha dit...

Malgrat Any 2011. Nit electoral.

Cebolleta: Gràcies per la majoria absoluta del PPOE. Repitu "Visca la mortadela, visca el cebollisme i visca les perversions".

Això si que és perillós, ja que a més d'analfabet és un viciós.

Anònim ha dit...

I tots plegats rebolcant-se en els fems com porcs plenament sadollats.

Anònim ha dit...

http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&gid=139610397989

Anònim ha dit...

La independència és imparable.

http://www.kaosenlared.net/noticia/catalunya-favorable-independencia-primera-vez-segun-macroecuesta-uoc-p

Anònim ha dit...

18:32, doncs per demostrar no´sé que del peregrinatge (absoluta xerrameca justificativa) ara el que fem és la travessia del desert, però cap enrera. 4 anys desperdiciats que han portat el país cap enlloc. El no res. Ni feina, ni finançament, ni independència. la propera vegada, si us plau, limiteu-vos a deixar que siguin els catalans els que escolleixin president sense intentar alliçonar ningú. Ens anirà millor. Vagi Bé!

Anònim ha dit...

T'equivoques company, "4 anys desperdiciats que han portat el país cap enlloc" l'han dut a estar molt més aprop de l'independència del que molts pensen i voldrien.

Anònim ha dit...

Per què no ens deixem de retrets i organitzem una plataforma el més aviat millor per tirar endavant el referendum a Malgrat al marge de l'ajuntament ? La Nació Catalana ho agrairà.

Anònim ha dit...

quina nació catalana?
Si sou 4 gats, mai tindreu nació catalana tindreu nació espanyola com el que sou....ESPANYOLS!

Anònim ha dit...

Espanyols, de moment i només per obligació. Si no t'agrada pots anar fent les maletes que la independència no s'aturarà.

Anònim ha dit...

Amb les proeses del Montilla la independència està garantida a molt curt plaç, tant curt com és ell.

Anònim ha dit...

jajajaja! seguint somiant.... quin catala té colloms a lluitar per la independencia? qui vetllarà per nosaltres en la independencia? els Mossos d'esquadra? que ara a sobre els han prohibit literalment treure l'arma, va home! en saura aquet s'ho está carregant tot!

Anònim ha dit...

Els de ERC molta independencia de Catalunya i molta historia pero primer ens foten un president tocat del bolet i despres un president "españolista a mas no poder" i mentrestant en Rovira i cia. a viure del cuento.

Ramon

Anònim ha dit...

Pobre Falange si vol impedir les consultes...I pobrets dels que patiu per l'avenç de la independència, que també patireu. Això no s'atura.