divendres, 18 de desembre del 2009

Ple Municipal 17-12-09


1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 5 de novembre de 2009.
2on.- Modificació de crèdit mitjançant concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit.
3er.- Aprovació inicial del pressupost de l'exercici 2010 (minut 18).








21 comentaris:

Anònim ha dit...

I la regidora perduda quins minuts intervé ?

Anònim ha dit...

Vols dir la que no contesta a cap pregunta que se li fa?
Aquella que només es deu a la Conxita i no al poble?
Aquella que no sap que hi fa a l'ajuntament?
Aquella que nomes es desplaça en Mercedes i endrapa pels descosits?

N.P.I.

Anònim ha dit...

Ai deu meu, deu meu. Sort de la meva subordinada Merida que m'aguanta el braç quan vull votar a favor alguna moció que presenta l'oposició, que sinó... És que en Puignou, molt dir que portarà biodramina perquè no ens maregem, però no la porta. Mare de deu, mare de deu, és que aquesta oposició mareja molt, eh. Com.poy

Anònim ha dit...

Espero que es senti per la ràdio allò de "està com una cabra" que vaig dir quan parlava la Vergaguer aquesta d'ERC i que em va riure el Valentin, que estaria una mica lleig, eh. Jo que demano respecte i farta de riure de l'oposició...Ai deu meu, deu meu, i a sobre la gent de l'Institut també en contra meva. És que totohom em vol fóra de l'Ajuntament i això que jo els felicito el Nadal i tot, eh. Valgam deu, valgam deu, que dificil és això de l'hipocresia, sort que hi estic tant entrenada...

Anònim ha dit...

Aquesta alcal-deeeeesssssaaaaaa està acabadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Si tingués un xic de coneixement es retiraria ja, però encara es tornarà a presentar perquè no es fia dels que té al voltant.

Anònim ha dit...

Tic.tac-tic-tac

Anònim ha dit...

La Sra. Mérida és regidora d'alguna cosa. És la única que no va badar boca de la seva àrea. Suposo que té poca cosa a dir que no sigui sobre plàstics, paper i envasos verds. Una troballa la noia aquesta. Tota un star del cobrar i no tenir massa res per aportar. Acabarà el mandat i no l'hauré escoltat mai explicant una sola proposta d'urbanisme.

Anònim ha dit...

Diuen que és regidora de medi ambient, sostenibilitat, urbanisme i també salud pública, però el que passa és que ella encara no s'ha assabentat en que consisteix fer la feina d'aquests àmbits. Lo seu és fer de florero consistorial. Així la gran vedette llueix en tot el seu esplendor. Total: pagant el poble.

Anònim ha dit...

Si la conxita está acabada.... vosaltres de la oposició esteu en el mateix sac!
NO VALEIS NI PA TACOS DE ESCOPETA!!

Anònim ha dit...

Aquets de ERC que vagin despotrican que l'any que bé en riurem tots plegats, a lo tonto a lo tonto , neu despotrican de PSC que la vega va creciendo su ganado , i al final se cumplirà el sueño de alguno de vosotros.... ABRAZAFAROLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Marcelo del PP i Vinyolas Psc juntos tomando cafe al Carre escoles. Semueve algo i la chope le da un tirito al CIU malgratens.
Chochona dic conchi la Anita esta pactando con CIU.

Anònim ha dit...

ON és l'altre post, valent? Valent, que n'ets de valent! Per sort, jo ja el tinc guardat...tic-tac.

Anònim ha dit...

ja,ja,ja. Aquesta és bona. Fa temps que aviso que es mou més que alguna cosa. I la jefa mirando pa otro lao i pelando la pava con su amigo Valentí.

Anònim ha dit...

L'oposició de Malgrat està nerviosa. Uns perqué veuen que el pastís nacionalista es desintegra amb la propera arribada de les CUP a Malgrat, Reagrupament.Cat i l'aparició d'algún independent. Els de siu, siu, perqué no tenen partit. La Neus la fet a la seva mida i ara només hi han quatre i "el cabo", vull dir el "calvo". De que si no que la neus faci a cada ple, la papareta de cardar el camp i deixar a la Campoy amb la paraula a la boca.
I ara ademés s'han adjuntat els rumors de que la Campoy es pot tornar a presentar. Això suposaria ja la retirada més que anunciada de la Verdaguer i de la Neus Serra, amb els seus dos fracassos consecutius.
Ves per on!, Bon Nadal i til.la per tothom que falta en ferà.

Anònim ha dit...

Si a perdre eleccions en dius fracàs, què fa la Campoy governant amb una fracassada?.

Si perdre eleccions vol dir haver de plegar on seria el PSC i el Sr. Montilla, oi?

On seria ICV-EUA?

Si anem a Malgrat, la pregunta és: algú s'ha pensat mai realment que la Campoy no es torni a presentar? A quin món vius?. La Cámpoy es presenta segur. No veus que la substituta els ha sortit rana?

A més, què seria del poble sense la Campoy? REcorda que qui la presenta és Déu Nostre Senyor, i davant els designis divins no hi ha res a fer.

Espero que la Verdaguer i la Serra també es presentin, perquè fins ara ningú mai havia plantat cara aquesta colla i estan rebent el que es mereixen.

Anònim ha dit...

Ni la Verdaguer ni la Serra li poden plantar cara a la conxita, primer perquè totes dues estan malt vistes pel poble malgratenc i sino feu una enquesta a la boringher....... Uno recoge de lo que siembra!!!!

Anònim ha dit...

Uno recoge lo que siembra!!!!!! esto va dedicado a la sra mortadela y su compañia...

Anònim ha dit...

Què s'han fet enquestes de l'INE a la Boeringher? No em consta que hi treballi la de ciu. Tampoc em consta que la Verdaguer ni la Serra estiguin mal vistes al poble. La gent en general en parla bé, o com a mínim, en parlen molt millor que de la Campoy i la Vega. Tot depén d'afinitats i de conèixer o no a les persones. Fins i tot en parlen bé molts socialistes de carnet, eh?. Que ho sàpigues. Una cosa és el que et diuen a tu quan vas i vens (que ja sabem qui ets maco)i l'altra el que diu la gent quan no hi han orelles, company. La gent estem fins al gorro de moltes actituts i del safareig que et montes cada dia. Que us escoltem les converses i feu pena.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Neeeeervis, veig molts neeeeeeervis a la opo! Bon Nadal i til.la per la opo.

Anònim ha dit...

Si s'ha de parlar de nervis s'ha d'apuntar en una altra direcció clarament.