dilluns, 14 de desembre del 2009

13-D i El cant del poble


A tots els que no els hi va fer cap gràcia o es varen sentir indisposats al visionar el vídeo titulat "Catalunya", estan avisats de que aquest altre que duu per títol "El cant del poble"  pot provocar-lis efectes adversos greus, per tant, davant del més mínim símptoma d'intolerància aguda al producte, cal correr a demanar assistència mèdica urgent.

Visca Catalunya lliure i independent!!!



Glòria, catalans, cantem
cantem amb l´ànima!
Un crit i una sola veu
Visca la Pàtria!


La nostra terra és redimida!
El gran moment és arribat!
Fora els ultratges, lluny la mentida!
Ningú ens prendrà la nostra llibertat!


Joia que ha inflamat el cel,
falç i ginesta!
Voli sobre el front l´estel
de la senyera!


Tenim les venes per estimar-la,
i en la tempesta del combat
tenim els braços per defensar-la!
Ningú ens prendrà la nostra llibertat!

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Xatos, feu-vos ho mirar. Enarvolar la victòria del SI, amb una participació que no arriba ni al 30% d'un cens de 700.000 habitants i on ademés hi eren inclosos menors d'edat i immigrants, és per reflexionar.
La posta d'escena d'ahir va ser pura propaganda dels partits independentistes i de CDC que va intentar treure el cap amb el Sr.Puig, fent veure allò que sempre han dit amb la boca petita, no fos cas que una gran part del seu electorat no volen: "ser independentistes".
En definitiva, a treballar que s'ha de produir i aixecar el pais, que aquesta colla d'independentistes no ho feràn per nosaltres.

Anònim ha dit...

Ja, ja!, el país l'aixecarà el PPOE amb el tàndem Conxita-Vega treballant durament, ambdues, pels interessos del poble.
De lluny se't veu el llautó d'espavilat beneficiat de favors especials.

Anònim ha dit...

Brillant anàlisi del que va succeir ahir.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2009/12/lliures_i_intel_ligents_45502.php

Anònim ha dit...

VAJA FIASCO!!! INDEPENDENT CATALUNYA??? JAJAJAJA M'AGRADARÀ VEURE EL RESULTAT REAL... SI ALGUN DIA ES FA EL VINCULANT... NO VOLEM SER INDEPENDENTS! EL QUE PASSA QUE FAN MASSA SOROLL ELS INDEPENDENTISTES, SOM I SEREM GENT ESPANYOLA! I CATALANA!

Anònim ha dit...

Que curiós que els percentatges de participació s'interpreten sempre al gust de cadascú. Si un 30% és poc, explica'm que en penses del referendum de l'estatut, o dela Constitució europea. O sense anar tant lluny, digue'm la legitimitat que té el govern de Malgrat. Mira el percentatge de gent que el va votar del cens. Apa, a pastar.

Anònim ha dit...

Espanyol catala?en tot cas espanyol amb cerbell d'ase,o et penses que tens privilegis per ser espanyol a catalunya,a no ser que cobris d'ells per tocar els collons a catalunya i amb els diners dels propis catalans.

Anònim ha dit...

Al de les 11:37, està clar que ni l'Estaut ni la Constitució europea interessen ni un rave a ningú i per aixó només vota el 30%

Ho entens?

Parleu de les coses que sí preocupen a la gent i veureu com sí que voten (treball, seguretat, habitatge a preu raonable, etc)

Anònim ha dit...

A l'últim anònim: de qui és culpa la situació actual(treball, habitatge, ...)? No és dels independentistes, això segur. Utilitzes els mateixos arguments, no en tenen d'altres, que els dels dirigents dels partits espanyolistes.
I si tant us preocupa el que vol la gent, perquè no intenteu posar-hi solució?
Quina por que teniu, quina por que teniu que un dia, i com algú ha dit espero no gaire llunyà, formem part de l'Unió Europea com a Nació sobirana, que no haguem de pidolar a un estat que no ens vol, però, que tampoc ens deixa marxar.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/espana/Division/promotores/consultas/independentistas/elpepuesp/20091214elpepunac_6/Tes

Anònim ha dit...

De mica en mica es omple la pica, han votat el 30 %, sense publicitats ni campanyas per votacions ni res de res, als fatxendes els i sembla poca cosa pero de mica en mica arrivarem alla on volem arrivar auna Catalunya LLiure i a la Independencia i als fatxendas us futarem fora a patadas capa Madrid alli estareu com a casa.

Ramon

Anònim ha dit...

Anonim de les 15:11, no tenen por, els que treieu vints i trenta per cents de particiapció sou els dels rotllos estatutaris i europeistes, no ho veus?

A la gent li importa un pito si està a Catalunya a Espanya, el que volen és viure amb dignitat i no malviure per alimentar paràsits, està prou clar amb abstencions del 70% com al referendum de l'Estatut o encara cal menys gent a votar?

Anònim ha dit...

Doncs mira que s'ha de ser rematadament curt de gambals, o íntegrament espanyol, per acceptar alegrament pagar el doble d'impostos per mantenir una doble administració quan amb una passaríem.
Això nomes es cura amb cultura.

Anònim ha dit...

De quina cultura parles?
Només de la cultura que hos interesa a vosaltres?
aneu a menjar mongetes a mas valles!!!! si paco levantara la cabeza.........

Anònim ha dit...

De la cultura que, evidentment, pel que dius i com ho dius et manca a tu i als de la teva onda.

Anònim ha dit...

La cançó, les àligues, la Pàtria, els símbols, tanta bandera per tot arreu...aixó fa pudor a fatxa ¿no?

Anònim ha dit...

Si et refereixes a la bandera española en les balconades dels ajuntaments catalans, tens raó: fa pudor a fatxa.

Anònim ha dit...

http://rcatpineda.blogspot.com/2009/12/enhorabona-lajuntament-de-pineda.html