dissabte, 12 de desembre del 2009

13-D sí o sí




Per tots aquells que demà tindran la sort de poder votar en algun dels 166 municipis del nostre país i encara no tenen clar què cal votar, si sí o no, creiem que el visionat d’aquest vídeo pot ajudar-los a decidir la seva opció de vot. Nosaltres, com bé sabeu, aquí a Malgrat, els nostres entranyables representants governatius, demòcrates de pa sucat amb oli, ells, pensen que no s’escau opinar sobre un tema que està, diuen, “todo atado i bien atado” per què així ho diu i mana una surrealista constitució que regula el grau de democràcia que tenim. “La indisoluble unidad de España” que ells, uns pocs espavilats, han decidit unilateralment atorgar-nos per donar satisfacció als seus afanys imperialistes i somnis de grandesa heretats d’un passat vergonyosament gloriós, com ens demostra el fer un breu repàs de la nostra més recent història contemporània, no satisfa ni mínimament les ànsies de llibertat i independència del poble català.
Demà serà un gran dia per a molta gent, esperem que en un futur no molt llunya Malgrat també pugui opinar lliurament i de forma vinculant sobre el seu futur, malgrat la vergonyosa oposició de les “democràtiques“ forces unionistes espanyoles que lamentablement maneguen el nostre poble.
Catalunya mai serà lliure sense una democràcia real, tot el contrari del que ens ofereix el matusser i tril·lero poble espanyol. Independència ja!        

21 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Yo, sabiendo que la transparencia democrática de la consulta esta garantizada por los observadores internacionales representantes de la gran nación Arapahoe de Ohio, los Amazigh bere-beres, los independentististas del Valle de Aosta, los del Tirol Sud, los Corsos y los Inuit de Groelandia, pues ya me quedo mucho más tranquilo. Solo una cosa, a los Arapahoe no les deis mucha ratafia que se ponen muy burros.

Anònim ha dit...

Aqui els unics tril.leros sou els catalans renegats de sempre que mai aconseguireu el vostre objectiu.
Tingueu clar de moment catalonia is Spain!

Anònim ha dit...

20:02 Per molt que tú i altres com tú, especialment Rajoys Zapateros Montillas i altres herbes, us hi esforceu, està clar que et manca un "not" en la teva frasse. Siguin quins siguin els resultats de demà això és imparable.

Anònim ha dit...

I quina ràbia que fa, uix!

Anònim ha dit...

I a Malgrat també es votarà, malgrat l'equip de govern que ha de mantenir-se fidel als rajoys i zapateros i montillas per mantenir la cadira.

Anònim ha dit...

Procureu no fer el ridicul més del compte, segons el resum al marge de moment el nombre de vots és...2600, vol dir que no arriba ni al 0,1% del cens electoral de Catalunya...monstruós.

Anònim ha dit...

Per què hi ha tanta por a que el poble pugui expressar la seva opinió? Senyors i senyores que viviu de la política preneu nota, potser encara no és majoria, però, una bona part del que anomeneu societat civil, ha despertat i amb una mica de sort, quan sortiu escollits haureu de tenir-la en compte, ja no podreu fer i desfer al vostre gust durant tres anys perquè al quart ja aneu més en compte, ja que sinó perillaria el vostre modus vivende.
Felicitats a tots els ciutadans i ciutadanes, independentistes i no independentistes que demà podran exercir el seu dret a vot.
Avui escoltant les declaracions dels representants de diferents partits he arribat a la conclusió que el PSOE a Catalunya cada vegada es retrata més, defensa aferrissada d'un Estatut retallat al Parlamento Español (recordeu les paraules d'en Guerra). Que bé ho reflecteixen els de Polònia: Visc-a-catalunya.

Anònim ha dit...

Anònim les 22, utilitzant les teves paraules, no facis el ridícul, la consulta és demà.

Anònim ha dit...

http://www.elnuevoalcazar.es/2009/09/29/13-de-diciembre-gran-oleada-de-referendums-por-la-independencia-de-cataluna/

Molt bons els comentaris de la canallesca. Bavegen per entrar en combat.

Mosca Collonera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mosca Collonera ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mosca Collonera ha dit...

Nosaltres tenim una idea:

http://fotentpais.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Aixo no es una votacio simplement, es un sentiment, en Franco no es va poguer aniquilar i vosaltres els faxendas de sempre tampoc podreu, tots els diaris del mon coneixen aquestas votacions i aquets sentiments de llibertat del pople catala, tardarem mes o tardarem menys pero algun dia Catalunya sera lliure per decidir el seu desti.

visca Catalunya Lliure

Ramon

Anònim ha dit...

Anonim de les 22:22 d'ahir, ja t'ho deia abans de fer-se, és un ridicul total.

Han votat la quarta part...del 3% de la població de Catalunya, vol dir, que han votat "si" menys de l'1% dels catalans.

De nou, un resultat monstruós, ja veig els titulars dels diaris de demá, una alra vegada Catalunya és la conya de tota Espanya.

Ara només cal que programeu el referendum per a l'altre 97% del pais i ja veurem qui us vota a Badalona, Cornellà, Sabadell, etc. per que feu ja el ridicul complet.

Anònim ha dit...

Per l´intel.ligent que em precedeix:
Amb aquests resultats, en un referèndum vinculant, o sigui que els unionistes sí que anirien a votar, el resultat seria d´un empat tècnic.
T´ho explico més clar: tots els manuals accepten que hi ha un 25% d´abstenció estructural. Et queda un 75%. D´aquest 75% un 30% ja s´ha manifestat a favor tenint tots els mitjans en contra, matxacant constantment que aquest vot no és vinculant (doncs imagine´t quan ho sigui!).. d´aquest 45% que queda tu t´ho creus que tothom votarà que no??.. hi haurà vots en blanc, nuls.. i el més important: que disposant dels medis de comunicació i el fet de ser un referèndum vinculant.. força gent farà el tomb i votarà pel futur lliure. Per la independència.
Tenint-ho tot en contra, un 30% llarg de la població(de la que avui estava convocada) ha fet un pas endavant.
Ara, dubto que ho vulguis entendre...tu vés rient del ridícul dels catalns, mentre el pais posa els fonaments per proclamar-se com a nou Estat a la UE.

Anònim ha dit...

El veritable valor de la consulta del 13-D no és el resultat que s'obtingui ja que ha estat feta amb una canya i una espardenya, amb una precarietat que fa feredat. El que sí que té valor i en això ha estat un èxit total és en la repercussió internacional que ha tingut. El món està enfocant la seva òptica cap a nosaltres i, encara millor, cap a Espanya i en la manera com aquests hidalgos castellanos fan les coses en nom d'una teòrica democràcia.
Anem bé, no patiu, una gota rere una altre arriba a foradar la pedra més dura.
Catalunya serà independent i això només és qüestió de temps, de molt poc temps.

Anònim ha dit...

Si molta consulta, molta independencia ,però ahir la nostra televisió TV3 estaba més per recaudar diners amb la marató que amb la consulta, encara li tindrem que donar la raó al del comentari 22:00, ridicul total on está el poble catala quan s'el necesita?

Anònim ha dit...

El mal és, com el savi de les 23:56, creure que els que no són com ells no són catalans.

Aixó senyors us quedarà molt clar a les pròximes eleccions, ja ho veureu. I si a més, contessiu amb nombre total de vots fliparieu. Vol dir`l'abstenció serà per fer tremolar, la gent estem ja farts de politics que parlen de coses que no ens interessen. que tal si en comptes del referendum dels trons us posessiu a treballar per que la gent tingui feina?

Anònim ha dit...

Ultim comentari...... un altre TONTET! que seria un bon politic... doncs apa! a pastar a Sant Hilari tu també TONTET!

Anònim ha dit...

On tens l'oficina de repartir carnets de TONTET ? És la mateixa que el PSOE_PSC ? I les pastures de Sant Hilari són patrimoni partidista, que hem d'esperar permís per anar-hi ?