dilluns, 21 de desembre del 2009

Ple Municipal 17-12-09 (i 4)



23è.- Moció del GPM ICV-EUiA a favor de mesures fiscals per l’habitatge protegit.
24è.- Moció del GPM ICV-EUiA sobre el projecte de modificacions de la llei d’estrangeria.
25è.- Moció conjunta dels GPM ICV-EUiA, ERC, CiU, PSC i PPC amb motiu del dia internacional contra la violència vers les dones.
26è.- Moció conjunta que presenten els GPM d’ERC, CiU i ICV-EUiA per instar l’obertura definitiva de l’Av. Barcelona fins al seu extrem de l’Av. Colom.
27è.- Moció conjunta dels GPM d’ERC, ICV-EUiA i CiU sobre l’activista saharauí Aminetu Haidar.
28è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2311 a la 2548/2009.

29è.- Precs i preguntes.








Himne d'Europa - National Anthem of the European Union from Manel on Vimeo.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bona la intervenció del Director de l'IES, deixant en evidència la poca iniciativa i compromis d'aquests representants del poble, que miren cap una altra banda davant dels problemes, no sigui que els de dalt (PSOE) els hi toquin el crostó.

Anònim ha dit...

Els del PSOE ja estan prou ocupats en observar l'augment de l'independentisme a Catalunya: http://www.directe.cat/article/el-portaveu-del-psoe-al-congres-diu-que-les-consultes-son-una-pantomima-18313

Anònim ha dit...

La regidora "perduda" del minut 26,08 de preguntes del públic és la Vega, no ? ja,ja,ja,ja.

Anònim ha dit...

I tampoc té desperdici el recordatori del sr. Quintana que el poble és qui té la sobirania i els representants ho han de tenir en compte. L'alcaldessa dient bon nadal ja en té prou. Quina cara.

Anònim ha dit...

Representants de què, de qui? Aquestes persones nomes es representen a elles mateixes i als seus vergonyosos interessos sectaris.
Despesa en seguretat a l'engròs, en educació la mínima, no fos cas que la gent obri els ulls i se'ls acabi viure al país de xauxa on estan fermament arrelats des de fa molts anys.

Anònim ha dit...

Ha de ser un motiu important perquè l'alcaldessa s'hagi menjat les paraules que va dir a la ràdio malgrat i al diari el punt de no deixar entrar més al Solé als Plens. Qui en sap alguna cosa ?

Anònim ha dit...

Ella ha tret la prohibició però la denuncia del Solé encara la té al jutjat, per tant, encara podem veure com li cau una sanció en tota regla per prepotència i abús d'autoritat en exercici del càrrec.

Anònim ha dit...

No en va va dir 1que ni l'hi fessin triar entre familia i partit,i ella ja sap a qui,o dic peque aixo demostra la seva prepotencia tantes vegades esmentada.

Anònim ha dit...

http://vimeo.com/4941499

MALGRATOT ha dit...

Gràcies company per l'aportació. L'hem incorporat perquè creiem que és d'obligat visionat.

Anònim ha dit...

Perduneu pero el jutjat esta partin-se el cul a costa del Sr Solé... quin personatge.... bueno quins personatges.

Anònim ha dit...

Tens raó,també es va partir el cul amb la denúncia dels de l'arbreda.

Anònim ha dit...

I també tens raó,en Solé és tot un personantge,clar que amb tan personajillu suelto,és ben fàcil.

Anònim ha dit...

El que s'està partint el cul de riure i de pena és el poble amb les extraordinaries intervencions de la Mega.

Anònim ha dit...

Minut 15,12 de l'arxiu 04-b.
Sàvia i brillant constatació d'una persona forànea al poble i per tant neutral que descriu perfectament com funciona la política en aquest ajuntament. El rodillo del 9 a 8 i "no hace falta decir nada más".
Vergonyosa i escandalosa realitat PPOE.

Anònim ha dit...

Si un jutjat es parteix el cul amb la denúncia d'un ciutadà s'haurà de fer alguna cosa, per exemple denunciar-ho als mitjans de comunicació. Agrairé que ens donis més informació i ho farem nosaltres mateixos. És molt greu que un ciutadà demani auxili judicial per fer valer drets que protegeix la mateixa Constitució i qui els ha de garantir es parteixi el cul. Penso que qui ha fet aquest comentari l'haurà d'aclarir, perquè la imatge que ara mateix està donant del nostre sistema judicial és penosa. Molts no voldriem pensar que la justícia afavoreix als "personajillos" amb aires dictatorials sense escoltar al poble.

Anònim ha dit...

http://torderadecideix.wordpress.com/

Anònim ha dit...

Sopar socialista a la zona industrial,amb els petenqueros de c0nvidats.

Anònim ha dit...

malgratot, pq no tornes a penjar els posts 1 i 2 dedicats als ple municipaaaal? Vaaaaa, pleaseee! Ja, ja, ja , ja...

Anònim ha dit...

Tal com ho veig, en ple segle XXI seguim a l'Espanya de xaranga i pandereta i amb una democràcia de pa sucat amb oli més pròpia del Magreb que d'Europa. Amb un govern folklòric i unes institucions de titellaires professionals, el debat polític difícilment es diferencia de la Revetlla de la Paloma. El país ha de canviar molt i ràpid de xip i Malgrat en particular ha de canviar molt més encara i fer-ho molt més ràpid en vista del fiasco de consistori dedicat únicament a manar molt i a governar gens pel poble i molt pel partit.

Anònim ha dit...

Según Malgrat confidencial el Sr Josep Llopar esta detenido en una comisaria del los Mossos por estafa en la hosteleria.
Sr Albert Serrano sera posible que agas de intermediario para su posible puesta en libertad ya que fue tu jefe cuando fuistes peón?.

Anònim ha dit...

Qui es aquest tal Llopart?,feumen cinc.

Anònim ha dit...

Serrano eres tonto del cul,,,,,,,