dimarts, 15 de desembre del 2009

L'endemà dels grans discursos...


Felicitats!


56 comentaris:

Anònim ha dit...

Constitución Española de 1978

Artículo 3.

1. El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla.

Anònim ha dit...

M'estas insinuant que les lleis fetes aquí per satisfer la nostra realitat social no serveixen per res?

Anònim ha dit...

Colla de ignorants, no teniu remei, teniu els sants pebrots de fer conya amb la gent que vetlla per la nostra seguretat?
Vamos qui tingui una mica de ceny i llegeixi aquet bloc és donarà conte de la calanya que corre per aqui... LAMENTABLE!!

Anònim ha dit...

Y estos són los que prometen que si entran a gobernar en Malgrat todo canviara?...... Os habeis lucido! esto no tocaba!
Parece mentira meteros con una frase que da igual el idioma si el castellano/catalan que mas da, es una frase en reconocimiento a personas que han servido al pueblo y alguno ya no esta, me parece PATETICO-INMORAL y como no, una falta de respeto hacia las familias de estos agentes.
Espero que Malgratot rectifique y por lo menos elimine la foto en que salen los agentes.

Anònim ha dit...

Vaya tela! amb sembla incoherent a mi també!
Patètic! aquesta noticia no té ni caps ni peus.
Amb la nostre seguretat no s'hi juga.

Anònim ha dit...

vergonyós vergonyós vergonyós GRAUPERA. aquesta vegada las cagada ben grossa. aquests agents han exposat la seva vida per molta gent i es mereixen un respecte. ets patètic. en nom de la llengua no tot si val. la foto la va fer en gelpi mentre feia la visita. lamentable que ERC ajudi a blocs com aquest.

Anònim ha dit...

si no us agrada foteu el camp polis de tres al cuatro a Malgrat no us volem. Llarga vida a ERC. Visca Catalunya!

MALGRATOT ha dit...

Aquesta fotografia la podeu veure al web de l'ajuntament. "La inauguració en imatges".

http://www.ajmalgrat.es/actualitat/noticies/La-ciutadania--protagonista-de-la-festa-d-inauguracio-de-les-noves-dependencies-de-la-Policia-Local-/view?searchterm=None

Anònim ha dit...

Anònim 15:23.
"Amb la nostre seguretat no s'hi juga."
Amb les lleis tampoc. S'han fet per complir-les amb rigor, tot el contrari del que, sembla ser, fan les nostres professionals autoritats.

Anònim ha dit...

L'acte va ser genial... i la nova caserna és genial, també. És veritat que la frase podria ser en català. Però si aquesta és l,única pega que li has trobat a la caserna... vol dir que està molt bé. Felicitats a la policia, a l'ajuntament i a tots els malgratencs!

Anònim ha dit...

No cal verregar las coses,las fotos no tenen re a veure amb el text a mes els que representen la llei l'ordre i la justicia,han de ser els primers en complir-la i respectar-la donant exemple.
En cunt a exposar la vida ,smb tots els respectes he de dir que tots l'expoem en els nostres trevalls,alguns mes wque altrees aixo si,tot-hom escull el trevall que mes l'hi agrada i moltes vegades en funcio del sou,pero no crec que obbligat.
Respedtes tots,privilegis en funcio del trevall es faltar el que estan per sota dels representants.Mes respecte ens el que ens cal atots plegats,els de dal oer donar exemple i els de vaix per demostrar que en tenim i tambe en podem ensenyar,per si els de dalt no en tenen.
Aprengem tambe a dialogar,que es una cosa que sembla aser que ens manca a tots.

Anònim ha dit...

Anònim 16:48 TONTET! que ets un TONTET! vosaltres a Malgrat dius que no ens voleu no? Doncs penseu que el 93% del poble de malgrat si vol policia saps que vol dir ignorant de la vida? que les properes eleccions llepareu de valent per llestos! us esteu quedant sols al poble!que no ho veieu?deixeu de fer l'imbècil ja d'una vegada i feu el que heu de fer pel poble de malgrat, que el poble de malgrat no vol impresentables com vosaltres!.
Si visca Catalunya! Però sense ERC!

Anònim ha dit...

Graupera, vols dir que no vas gat? Sembla molt curiós que el comentari que va fer en Gelpí dins la comissaria de policia (que va ser escoltat causalment pels que passavem pel darrera) tot dient: amb això hem de fotre merder (paraules literals) doncs al dia següent surti al malgratot.
Mira, no sóc pas policia, però sí tinc familiars que en són.
Com dieun en un post anterior, molts dels agents de les fotos estan morts i molts es varen jugar la vida un munt de vegades per Malgrat i els seus ciutadans. (O no recordem el que va fer en Jaume Garriga amb l'ambulància municipals durant molts anys ?)
Em consta que aquesta llegenda ha estat triada per algun d'ells. I segons m'he pogut informar, la sala on són les fotos i el text és la sala de formació, sala interna, per a ús exclusiu dels agents de policia, així que la llei i l'article que has posat, no hi té cabuda perquè no va directament relacionat amb els ciutadans. Altra cosa seria que el text estuigués visible des d'una zona on els ciutadans en tinguin accés. PEro com vas poder veure, per arribar a aquesta sala posava: zona restringida. Em sebla que quasi tots els agents de Malgrat parlen i escriuen perfectament el català. No busquis peres on hi ha llegums.
Torno a reiterar, o ets servilista vers ERC o vas completament gat. Ara, si mai tens un problema o una urgència truca als Mossos que els policies del teu poble no són del teu grat. De totes maneres si els truques (als policies de Malgrat), compliran amb el seu deure, t'ajudaran, i fins i tot et parlaran en català.
Apa, a dormir que bona falta et fa

Anònim ha dit...

aaAnonim de las 21,39,no et parlare dun parell dels morts,pero si del viu el que fas referencia,aquest senyor, per anomenar-lo d'alguna manera formabapart del partit ultredreta de fuerza nueva mab el seu cdegut carnet d'afiliar,i que esgrimia i ostentava totportant l'uniforme i estant de servei,i que dir de les seves borratxeres estant de servei jo mateix el varaig denunciar un parell de vagades(pero esclar el corporativisme..)que jo en dic desprestigi per els sereus companys i per l'uniforme que potava,i que dir de las amanaces fetes amb l'arme mrntre estava de servei i vegut.Aquest individu no es mareix cap honor ni cap madalla ja que aquest desonorava tot el cos mentre i ere,i els seus superiors icompanys es dsonoravan per no apartar-lo del cos i el mateix diria de quallsevol altre gremi,pel mateix fet que et desonora a tu si saps els fets i els vols ignorar.El mal fet mal fet esta i no crec que un mal fer aixo es pugi avonar.

Anònim ha dit...

Anònim anterior, no entrat en la polèmica que un o dos heu muntat sense venir a conte, insultant a persones del poble, dient mitges veritats, que es com mentir, parlant del que algú ha sentit que un altre a dit... etc. És a dir en la vostre línia, una línia que sembla ser és la que segueix qui mana en aquest poble, una línia que té atemorida a la població.
Jo parlo per la meva experiència, quan per alguna gestió he anat a les dependències de la Policia Municipal, se m'adrecen en castellà. Us pregunto no estan incomplint l'Article 9 de la Llei de Política Lingüística?

Anònim ha dit...

ELs dos ultims anònims els diria que s'en vagin a pastar a Sant Hilari!
Amb la nostra seguretat no s'hi juga dròpuls!!!.
Esteu sols!
Graupera ves a inflar globos i donali records a t'un pare!
Gelpi ves a canviar bateries que casi no tens ni clientela company!

MALGRATOT ha dit...

No entenem a que ve tanta ràbia desfermada, tant d’insult ni tanta mentida. Nosaltres no volien dir res sobre un tema que sabem polèmic i pot generar malentesos a més de ferir certes susceptibilitats, per això no hem fet cap comentari al respecte, tret d’aquest.
Amb qualsevol govern, de color que sigui, entenem que sempre caldrà una policia al servei dels ciutadans i cal que aquestes persones serveixin els interessos del poble d’una forma professional, rigorosa i sense interferències polítiques de cap mena. A Malgrat tenim la sensació que la nova caserna de policia municipal s’ha sobre dimensionat per interessos polítics, destinant-hi a aquest servei una despesa molt superior a la que caldria pel nombre d’habitants. Només cal mirar les poblacions veïnes i el cost de les seves casernes en relació al seu nombre d’habitants per adonar-nos que no calia una despesa d’aquestes dimensions, (3M€, diuen, i que poden ser molts més).
Creiem que la persona que va encarregar el rètol es va equivocar en demanar-lo en castellà, això és així, això pensem i així ho hem volgut transmetre en la foto treta del web de l’ajuntament, tota la polèmica posterior són conjectures fetes des de la ràbia incontrolada de certes persones d’aquest poble que no accepten altres punts de vista que no siguin els seus punts de vista totalitaris i excloents. Francament no ens ve de nou, ja hi estem acostumats.
Volem només, deixar ben clar, com hem dit amb la única paraula emprada en el fil, felicitar-nos tots i felicitar sincerament l’arribada d’aquest nou servei pel poble de Mlagrat, desitjant alhora que les persones que hi treballin ho facin amb tota la professionalitat i dignitat que s’espera d’ells, malgrat aquesta relliscada de fàcil esmena com és el simple canvi d’un rètol.

RAT PENAT ha dit...

Fins aquí em arribat. Ja porto un temps en que no en formo part del grup de comentaristes d'aquest blog, que un dia em va resultar interessant i que ara em dóna fàstic.
Anem a pams, resulta que la frase en qüestió no està adreçada als ciutadans ni és una comunicació interna entre cap administració catalana.
Dit això també resulta que existeix una llei bàsica de l'estat espanyol (Crec que és la 30/92) i bàsica vol dir que ha de ser acatada per les administracions autonòmiques i locals, és la llei de les administracions públicas i del procediment administratiu comú. Dit també aixó, si la frase de la discòrdia estigués adreçada en a mi, estaria en tot el meu dret en demanar, emparat en la llei esmentada, que estigués escrita en castellà o espanyol, aqui us deixo triar.
Sr. malgratot, vostè és un amargat de la vida en veure que no arribarà mès lluny d'on és ara. No sé qui és vostè però es dedueix dels seus articles o comentaris que està rabiós per qué a unes persones que treballen per al poble, dic polítics i policíes, estàn fent la seva feina com cal i a vostè li agradaria que no fos així.
Tornant al centre de la polèmica, per qué no comença vosté mateix a escriure correctament el català als seus escrits? Cada vegada que llegeixo aquest blog, els seus comentaris i els que fan els seus acòlits en defensa del català sento vergonya aliena per qué de vegades fins i tot costa d'entendre el que volen dir, degut a la mala exposició, mala ortografia, mala sintaxi, mala composició, mala utilització de les paraules. I ara no em vingui amb l'excusa de què molts no ho han pogut estudiar per la repressió passada. Qui volia parlar o escriure en català ho feia. Cal que li recordi el nom d'algunes publicacions en català en aquells temps.
Per cert ha vist la nova comissaria de la POLICIA LOCAL DE MALGRAT DE MAR, o nomès es dedica a veure fotos des de casa i a no donar la cara? A mi, molt amablement, me la van ensenyar i crec que al voltant de 400 (quatre centes) persones més també la van veure en la seva totalitat. A més anàvem rebent explicacions de tots els detalls per part de POLICIES que es dirigien a nosaltres en CATALÀ, i amb una amabilitat que vosté i els seus acòlits no saben apreciar; i per qué? per què a vostés els crema l'enveja, però com es pot llegir a d'altres comentaris, són vostés quatre gats que volen alimentar l'odi contra aquells que no combreguen amb les seves idées. En faré un resum del que en penso de vostés: ENVEJA, ODI, MALA PRÀXI, AMARGURA, IMPOTÈNCIA, MANCA DE RECURSOS PER A DEFENSAR UNA IDEA, AUTOCOMPLAENÇA EN ELS COMENTARIS, DESCONEIXEMENT DE LA REALITAT, FER CASTELLS A L'AIRE, PENSAR EN LES PERSONES QUE NO SÓN COM VOSTÉS DIRECTAMENT COM A FEIXISTES, INSULTS CONTINUS, RÀBIA INCONTINGUDA, INCONTINÈNCIA VERBAL......................
I ara em permetré una licència per qué estic emprenyat:
La nova comissaria està "DE PUTA MADRE", vaig veure dues persones en cadira de rodes que van accedir a la totalitat de les dependències de l'edifici; això es podia fer abans o vosté no coneixia l'antica caserna? S'ha preguntat vostè que tot i l'elevat cost de la construcció, el poble ha guanyat en patrimoni. Pensi que l'anterior edifici no es perd.
Gràcies finalment, primer als policies que ens han estat al nostre servei durant tants any i que continuen amb la seva feina, segons la meva opinió d'una manera digna, professional i decorosa, encara que de vegades ens hagin de multar "PER LA NOSTRA PRÒPIA CULPA".
Al comentarista que insulta i fa afirmacions d'un policia en concret li dic una cosa: "EN LA SEVA PUTA VIDA TINDRÀ VOSTÈ ELS COLLONS QUE S'HAN DE TENIR PER A DESENVOLUPAR LA FEINA QUE AQUEST HOME HA PORTAT A TERME DURANT TANTS ANYS" i a mi personalment no m'importa la ideologia que en pogués tenir, igualment que no m'importa la que tingui vostè.
M'acomiado demanant disculpes a les persones que en llegir aquest comentari s'hagin ofès pel to d'alguna de les meves paraules.
I

Anònim ha dit...

Gràcies al missatge del Rat Penat (15 de desembre de 2009 23:46) he entès l'autèntic significat del terme "Botifler". Gràcies.

Botifler.
Personatge històric i digne de rebre una pluja de tomàquets. Va trair els Països Catalans i es va posar al bàndol castellà durant la guerra de successió en busca de benefici propi. Des de llavors els Països Catalans no han tornat a ser el mateix.

Anònim ha dit...

Sr. Rat penat, repassi el seu escrit on també hi ha errades de sintaxi i d'ortografia, algunes repetides, per tant, no és culpa d'haver-se confós de tecla, abans de criticar a d'altres comentaristes. Vostè deu haver tingut la sort de poder cursar uns estudis, cosa que moltes persones d'una certa edat no varen poder fer, ja que de molt petits hagueren de treballar per poder tirar endavant. Tampoc cal que cridi tant, que parli de ràbia, d'odi..., llegeixi bé, si us plau.

Anònim ha dit...

Molt bé Rat penat tens tota la raó aqui hi ha molt pixapins que en comptes de ser coherent i admetre que tenim una de les millors policies del maresme, té els sants pebrots de dir que a malgrat no els volen! menos mal que aquet és un altre que encara no sap ni com es diu!

Anònim ha dit...

CON NUESTRA SEGURIDAD NO SE JUEGA!
Me encanto la nueva dependencia policial y felicito al equipo de gobierno i a la oposición que la apoyo!

Anònim ha dit...

Que ben entrenats que tinc els meus seguidors, eh. Del tema DEL RÈTOL en treuen la punxa de la vida de les persones, de l'honorabilitat dels policies, del proper desitjable fracàs d'ERC...Ai deu meu, deu meu. Gràcies per fer-me la feina. Com.poy

Anònim ha dit...

El millor de tot és que ningú coneixerà el cost de veritat de la caserna (tot inclòs) i així ens quedem en la palla. (Mai millor dit, sigui de pas). Mare de deu, mare de deu, sort que em confesso i ja està. Xita.com

Anònim ha dit...

Pues a mi me sobra la mitad. Aquí los únicos que juegan con nuestra seguridad son los políticos del PSC con sus constantes mensajes sobre inseguridad ciudadana. Han amplificado el tema para dar sentido a una inversión desproporcionada en relación a las necesidades de la población. A falta de auditorio, toma comisaria y a callar.

Anònim ha dit...

Tenim una gran comissaria i això és possible gràcies a la fiena feta desdel consitori, i no pas per l'equip de govern.

A veure si d'una vegada malgratencs no confonem els termes.

En aquest poble cal un canvi dels polítics que governen. La policia no hi té res a veure amb tot això. Fan la seva feina i molt ben feta. Només acaten les ordres de les autoritats i les lleis pertinents.

Anònim ha dit...

Rat penat, en cap moment he desqualificat la policia ja que em meeix tot el respecte,qui si la ha desqualificat es l'anonim de las 21,30 esmentant un individu que sesonrrava el cos continuament amb el seu comportament.
I a l'anonim de las 23,46 d'ir-li que en tinc tans o mes de collons que lidividu que voste defensa tot cridant,pero miri ara no toca esplicar-li la meva vid.I torno a repetir tots els meus respectes a aquelles persones que desembolupen la seva feina siguui la que sigui honorablement.

Anònim ha dit...

Sort que de tant en tant llegim algún comentari sensat en aquest blog. Ho dic pel de les 11:22.

És lamentable que alguns es pensin que defensant des de l'insult i la ignorància no sé quina mena d'honor de la nostra policia fan un favor a algú.

La policia local no mereix ser tractada d'aquesta manera a un blog, i qui es pensi que cridant, insultant, menystenint a qui està avui a l'oposició, dient obvietats, parlant de lleis quan no saben ni del que parlen, o faltant al respecte a aquells que sentim per la llengua una estima i només demanem que també ens respectin, fan algún favor al poble i a la policia s'equivoquen igual que l'autor del blog.

Amb això vull dir que no m'agrada com l'autor del blog ha enfocat la notícia. Penso que hi ha coses que és millor parlar i preguntar primer i tractar de buscar una solució. Potser no s'hi ha pensat i no passa res. Es pot rectificar. Ara, d'aquí a fer veure que això és un ultratge als difunts i als que han servit al cos n'hi va un bon tros. És desproporcionat i no és de rebut. Demostra clarament que hi ha una voluntat de gent propera a l'actual govern de crear confrontació innecessària entre tothom.

D'altra banda, la caserna és molt maca i funcional. Només faltaria amb el que ha costat. L'acte d'inauguració va estar bé, però no tothom va sortir content ni va ser perfecte. Algunes entitats encara s'estàn preguntant perquè els conviden i els fan confirmar l'assistència si després al mateix moment s'obren les portes a tothom, es produeix una entrada massiva de gent i s'han de quedar fora. També alguns es pregunten que hi feien a primera fila uns senyors del PP que no saben quin càrrec tenen ni qui són, però que van passar davant de tothom deixant als representants de les entitats al darrera quan havíen estat convidats especialment. Si això és organització que baixi Déu i ho digui. L'acte va ser una desorganització absoluta i amb algunes errades ben notories. També podrian comentar més aspectes que no van estar prou bé, però que ni val la pena. Altra cosa és que la gent vagi poder visitar la caserna que sempre fa gràcia i menjar pica-pica que sempre va bé.

Anònim ha dit...

Cal urgentment la reforma de la llei policial de Catalunya i fusionar les Policies Municipals amb els Mossos.
Aixó ja fa temps que s´està boicotejant per part d´algún partit en concret, que sense dir-ho veuen en la Pol.Municipal un cos de seguretat propi i un aliat.
Doncs no senyors: als municipis hi ha d´haver conserges, guàrdies urbans.. etc.
Peró tota feina polícial s´ha de passar a la Policía generalista de Catalunya: els Mossos.
Peró aixó no ho volem, veritat senyors socialistes?
Un cos policial armat i nombrós a cada poble, degenera indefectiblement cap a un poder gremial al qual s´han de doblegar per la via de les prebendes els diferents consistoris que es vagin succeint.
El nivell de crispació, sectarisme i demagogia que s´ha produït en aquest blog quan -encertada o equivocadament- s´ha fet una crítica al "cos", vé a confirmar el que deia més amunt.
Em fan por els petits polítics de poble, megalòmans, emperadors del seu petit imperi, generals del seu propi exèrcit.

Anònim ha dit...

"Em fan por els petits polítics de poble, megalòmans, emperadors del seu petit imperi, generals del seu propi exèrcit."

Finalment un xic de sentit comú i us del raonament personal per treur-en conclusions.

Anònim ha dit...

Anónim de les 13:48 si he de esperar que els mossos vetllin pel meu poble........ tamos apañaos!! ultima trucada que vai fer els mossos no tan sols ni és van presentar sinó que encara hem trucan i diuen ja ho habien solucionat quan va ser la Policia local qui ho va solucionar.
El comentari de 13:48 és un que pensa que a malgrat pasará això algún dia..... HO TENS CLAR!! EL POBLE DE MALGRAT VOL LA SEVA POLICIA!
Hi ha que neixen estrellats i altres amb la estrella..

Anònim ha dit...

Aupa Rat penat!

Anònim ha dit...

Quin poble ! una xispa i ja esclata la foguera.
Feu el favor tots plegats de mirar amb una mica de perspectiva, i agafar-vos les coses amb calma.
Esteu posant a tothom al mateix sac, no creieu que n'esteu fent un gra massa? tot aquest terrabastall d'insults només em condueixen a pensar que hi ha massa repressió en aquest poble.
La policia hi ha de ser, però no cal aquesta ostentació. Ni cal desmerèixer la feina que fan, i dic feina i no voluntariat, per tant, tenir-ho en compte.
I calmeu-vos tots, que això no s'aguanta per enlloc.
Que passeu un bon dia !

aloc

Anònim ha dit...

http://rcatpineda.blogspot.com/2009/12/enhorabona-lajuntament-de-pineda.html

Anònim ha dit...

Quan és el proper Ple Municipal a Malgrat ? Veure l'anunci a la seva pàgina www.ajmalgrat.cat fa riure.

Anònim ha dit...

Serà cosa de la que està d'esquena a la primera foto d'aquest fil ?

Anònim ha dit...

Aquest personatge anomenat Rat Penat no sé per què però, pel que diu i com ho diu, em dona la sensació de tractar-se d'un dels intel·lectuals tertulians habituals dels divendres a Ràdio Malgrat. Tot un personatge.

Anònim ha dit...

Si ,ho potser és el teu pare!

Anònim ha dit...

No si el colega de las 22:43 sa quedao mas a gusto que todas las cosas.
Aqui en este blog o los hay mu listos o los hay muy tontos..... mas bien lo segundo!!!!!

Anònim ha dit...

Me encanta los MONOS tienen nueva jaula,,, i eso es muy bueno porque solo falta echarles unos platanos.

Anònim ha dit...

Que por cierto, esos platanos nos lo trae tu rica mamá y que bien nos trata...... ya sabes.. que si PIM que si PAM... eres un tio afortunao!

Anònim ha dit...

Jajajajajaaja!!! increible últim comentari.
home el comentari 17:15, sembla d'aquells que li agrada ficar el dit a la agulla.

Anònim ha dit...

Los platanos para vuestro culo i jefes, jajajajajajajajaja ........

Anònim ha dit...

Pues a tu mama le gusta tambien..... preguntale lo que hace los jueves..... jajajajjaajajjaajjajajjajaa!!!!!!!jejejejejejjejejjejee!!!!jijijijijijiijijiij!!!!!jojojojoojojo!!!!!!!!!jujujujujujujuju!!!!!!

Anònim ha dit...

Seguro que tiraros cacahuetes a la jaula. jajajajaja jijijijojojo.

Anònim ha dit...

Como un cacahuete le dejo el culo a tu mama- abuela- y bisabuela y todos tus..." INRI" que en paz descansen.
Ahora va y lo cascas!

Anònim ha dit...

A ti la loteria no tea tocado verdad? Pero a tu P..a. madre sí con tigo.

Anònim ha dit...

No, pero a tu mama tampoco, tendre que seguir dejandole el cacas como un cacahuete...... jajajajaja!! por cierto una pregunta.... es peluquera? lo digo porque no veas como lava las cabezas........

Anònim ha dit...

Mi madre no es peluquera pero a los maricas como vos le entran las de 22cm sin glucosa.

Anònim ha dit...

A tu mama si que le entran bien los 22-19-18-17-20 i tantos que la apañamos, que lastimita que trabajadora es..... y tan servicial.... y si tienes celos vente que te pondremos el cacas a ti como un cacahuete tambien asi le haces compañia....podemos seguir asi todo el tiempo que quieras letrado, porque tu debes de ser letrado por lo menos......

Anònim ha dit...

En esta vida algunos hombres nacen mediocres, otros logran mediocridad y a otros la mediocridad les cae encima.

Joseph Heller

Ara Malgrat tot, feu la traducció ... COLLA DE CAPULLOS

Anònim ha dit...

Lo mejor que puedes dar a tu enemigo es el perdón; a un oponente, tolerancia; a un hijo, un buen ejemplo; a tu padre, deferencia; a tu madre, una conducta de la cual se enorgullezca; a ti mismo, respeto; a todos los hombres, caridad. -

John Balfour

Nosaltres no et perdonem ... Ni a tu ni als teus, ERC condenada ... NO TENIU VERGONYA

Anònim ha dit...

Molt fàcil traducció:
Ser socialista, no es distingeix en res de ser un paràsit, un corrupte, un fatxenda prepotent i mediocre a més d'un perillós germen social en el que les persones només cerquen viure a cor què vols tractant d'esclavitzar a qui calgui per aconseguir-ho.

Anònim ha dit...

esteu acabats ERC!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Sí,... i els socialistes tenen un futur brillant de la maneta del PP, però, a la caverna hispànica, he!
No t'adones que això és un altre país i tu n'ets un exiliat forços? Reflexione-hi!

Anònim ha dit...

Això res! soc malgratenc i vai neixer a malgrat fa 33 anys, però la meva sang és Espanyola com la teva! gamarus perquè tú ets Espanyol també!!!
Tanta tonteria i mai feu res.... perquè no us enfrenteu amb les armes.....? perquè sou cuatre gats? potser...... teniu 1€ i perdeu-vos por ahi!!!!