dimecres, 23 de desembre del 2009

Bones Festes!!!


Send your own ElfYourself eCards


 





10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per el 2010 le ppc de malgrat en vol oferi "http://www.anavega.es/ "
pot ser mol bo jajajajajajaj

Anònim ha dit...

Bones festes a tothom!!!!!!!!
Algú sap on para la tradicional i entranyable felicitació nadalenca que cada any té a bé dedicar al poble la nostra alcaldessa?
La seva no publicació aquest any, ni en el web municipal, té a veure amb que se li ha acabat la inspiració o forma part de les mesures preses per les nostres autoritats de reducció en la despesa?
Quin Nadal més decepcionant
sense el seu sonat sonet tradicional.

Anònim ha dit...

Bones festes a tots vosaltres Espanyols!!! 2010 un altre any amb Espanya al cor!!

Anònim ha dit...

Cuantos mataos habian hoy en la bicicletada?
Que solos estais!!

Anònim ha dit...

El Marcelo Gomez del PP Malgrat osdea Bon Nadal para los cristianos y para moros e negros un billete de deportación a su puto país.
Votar PP y seguro que osdare un cargo de confianza como a la gorda y mi amiga ANNA VEGA. ( la Choped).
Recordad que tengo un tio en el supremo que es juez , el mismo que medio la pagar por ser tan inutil.
Bones festes y arriva España, la conchita y la que mequita el desayuno.

Anònim ha dit...

Realment, tenir un president que no es capaç d'escriure tres ratlles seguides sense fer servir una "xuleta" ens mostra la ruïnosa categoria del personatge i el lamentable nivell en que es troba el país. Aquesta gent que tenen segrestat tot un poble, tard o d'hora, ho pagaran amb la burla ciutadana més cruel a la que s'han fet mereixedors per les seves actituds i els seus actes. La Conxita i l'extensa camarilla de gentussa que la circumden n'és un paradigma perfecte de la clara ineptitud per ocupar un càrrec, però, veien qui és el seu superior en cap i el nivell personal que sense cap rubor manifesta, tampoc ens ha d'estranyar massa. País d'inútils el que tenim.
Per plorar de pena!!

Anònim ha dit...

Fa temps que no es deia res del nostre estimat cebolleta, doncs aquí teniu una pàgina on surt un perfil seu per lligar, es declara aficionat a l'exhibicionisme, els intercanvis i el sexe en grup, ja va admetent vicis poc a poc.

http://www.teencontre.com/usuarios/4CAGR7LUDC

Malgratot, espero que per l'interès informatiu de tots els malgratencs no borris aquest comentari, com acostumes a fer darrerament amb molt mal criteri.

MALGRATOT ha dit...

Creiem que no hi ha cap motiu per eliminar res ja que internet és un mitja de lliure accés, qui vulgui enllaçar la pàgina que esmentes està en el seu dret de fer-ho. Altre cosa és faltar reiteradament al degut respecte que "a priori" mereixen totes les persones per les seves orientacions personals.
Gràcies!

Anònim ha dit...

No és cap innocentada: deportaré al Sr. Alapont per les seves reflexions al Som-hi! d'aquest mes. Una cosa és reflexionar, com jo recomano per que em doneu la raó, i una altra molt diferent reflexionar per criticar la meva forma de govern (del 9 a 8 sense atendre a raons) per part de persones sense opinió. Ai deu meu, deu meu. Com.poy

Anònim ha dit...

És cert que cada vegada costa més amagar la nostra "españolidad", amb aquest president que diu que s'ha de defensar "el estatut" ( el nostre "status" dic jo), però és que governar és així, oi? tenim la responsabilitat de mantenir-nos a la cadira al preu que sigui, i això és dificil, clar...Mare de deu, mare de deu. Xita.com