dimecres, 2 de juliol del 2008

Viento en popa a toda vela...


Ella parla, parla i parla però les seves paraules se les endú el vent, ningú li fa cas, tothom l'evita, per què serà? Ella diu que la riera no s'ha acabat per interessos polítics, sí!, té raó, interessos polítics contra interessos econòmics privats, així és com ho entenem nosaltres i, no ens enganyem, ho entén la majoria del poble que vol entendre el rerefons de tot plegat.

Aquí teniu també, per escoltar, l'entrevista feta avui dins el programa Actualitat Municipal de Ràdio Malgrat a M. Verdura i J. Sánchez d'ERC.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests dos on es van llicenciar? quins intel·lectuals , quins rapsodes.
Malgrat tot quan deixis de rehabilitar-te agafa el timó, necessitem intel·lectuals com tu, però fill meu deixa abans les drogues.

Anònim ha dit...

Quina facilitat en atribuir
a les persones el consum de drogues. De fet si no ho has provat, trànquil que a Malgrat pots trobar moltíssima gent que te'n pot parlar. Per cert, parlant de llicenciatures, quanta gent està llicenciada de l'equip de gover?

MALGRATOT ha dit...

Anònim:
Molt agut, ens has pillat, però t'equivoques en el tipus de droga que consumim i que per la teva persistència en el tema se t'entreveu. La droga que nosaltres consumin és el blog i sabem que està molt mal vist el seu consum per part de modèlics ciutadans que fan servir els diners públics per drogar-se a tope des de fa anys, i això sí és perillós i socialment insostenible, sobretot per a la salut dels abnegats contribuents que n'han d'aguantar els efectes adversos i manicomials en persones dependents com tu.