dijous, 31 de juliol del 2008

Exemplar autocomplaença


Aquí tenim la gravació del nostre regidor-guru de cementiris, entre d'altres tasques, en l'entrevista del programa Actualitat municipal en que contesta a les preguntes de Josep Creus amb un alt grau de prudència i, sobretot, tirant pilotes fora com a gran defensa que és del seu esperpèntic equip municipal (PPOE). L'esport a Malgrat va bé, ves qui ho diria!, de petanca ni en parla tot i les set competicions que s'anuncien per la Festa major, i posats a vendre motos, ara ens surt amb camps de futbol quasi enllestits i piscines cobertes que “a lo millor” s'acabaran en la present legislatura. Queda clar, a parer seu, que és el regidor més treballador de l'ajuntament i que a semblança de la seva col·lega del PP, no dona l'abast per la gran quantitat de gestions que ha de fer a fi d'assolir l'alt grau de satisfacció en que valora la seva tasca municipal (10). De tot el seu recurrent discurs, la lectura que en fem nosaltres és que el nostre guru quan va a la platja es renta els peus, que ja és molt, i les mans pensem que se les deu rentar, tenint en compte el temps que li queda d'estar a l'ajuntament, a l'hora de prendre decisions, dir la veritat en els àmbits que gestiona i cada últim dia de mes a l'hora d'anar a cobrar i adonar-se de la feina que li queda encara pendent de fer.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

I si s'enllesteix el nou camp de futbol i la piscina coberta a aquesta legislatura, també en fareu un article de la inaguració, penjant-hi naps i cols de rera fons?

Anònim ha dit...

la piscina coberta a on?

MALGRATOT ha dit...

Creiem que si és capaç de complir amb les expectatives creades, es farà mereixedor per mèrits propis de que el futur complex esportiu sigui anomenat en el seu honor, "Complex esportiu Viñoletti-PPOE", i a tal fi posarem els medis que tinguem al nostre abast.

Anònim ha dit...

Nesesito paquete patatas y servesa negra patrocinada por el Alfonso Santaella que es miamigooooo.

Anònim ha dit...

k es jubili avans de k akavi la legislatura i fara un gran favor al poble. Viñoles dimisió

EL ZORRO ha dit...

Si quereis saber sobre las instalaciones seguro que os interesará esto: www.elzorrodemalgrat.blogspot.com
Salut malgratots

EL ZORRO