dimecres, 23 de juliol del 2008

Bombolla immobiliaria




Ara que finalment ja no poden amagar per més temps l'esclat del que per tothom és conegut com a bombolla immobiliària, bàsicament induïda i fomentada pels anomenats socialistes amb l'indispensable col·laboració de les entitats financeres -usurers-, nosaltres ens preguntem, qui arranjarà l'enorme estropici?, qui ens traurà de l'enorme femer en que han convertit el nostre poble?, pagaran com sempre, els de sempre el cost per sortir-ne?, estan capacitats i saben com fer-ho, els integrants d'aquesta secta, per posar fi a tanta disbauxa de creixement il·limitat i alegria de viure, això sí, super SOSTENIBLE?

Creiem que no en tenen ni p... idea del com fer-ho, per tant, hem d'extremar les precaucions davant les properes martingales que de segur ens tenen preparades per, en primer lloc fer-nos pagar la seva incompetència i mala gestió als de sempre, la classe obrera, i en segon lloc, fer-nos creure que son ells i les seves màgiques i divines capacitats els que ens trauran del festival dels poca soltes on ens trobem en l'actualitat.

L'empresa Vallehermoso -com d'altres empreses- va aterrar al nostre poble de la ma dels seus amics del PSOE, però resulta que ara s'adonen que no tenen prou diner per salvar altres projectes més importants i estratègicament prioritaris, se'ls acaba el crèdit a curt plaç gestionat per bancs que ara diuen no saber d'on ha sortit l'ingent quantitat d'hipoteques impagades o a punt de ser-ho, això sí, fins fa pocs mesos els mateixos banquers -generosos ells- concedien crèdits per un valor superior al valor de l'immoble i de cirereta davant de l'alelat client encara li oferien la possibilitat d'incloure-hi dins el pack hipotecari un cotxe de gama alta, una motora i una rulot per passar un estiu de fàbula i, més important encara, ser l'enveja del veïnat fins l'arribada del tercer venciment hipotecari en que finalment, i malgrat l'ingent esforç per evitar-ho, s'ha vist obligat, l'alelat client, a tocar de peus a terra i deixar de levitar de tant miracle socialista. Ens han pres el pel anant i tornant, ens han volgut fer creure que això era Hollywood i ells -els que ens manen- estrelles d'un firmament cada cop més clar i blau.

De l'esclat d'aquesta bombolla només en quedarà la signatura en paper oficial d'un col·lectiu de ciutadans conservadors d'unes propietats que no son ni seves, immenses fortunes d'uns pocs espavilats fruit del lucre i la usura i pobles destruïts en les seves ancestrals essències i sense cap possibilitat de refer-se de l'atac de les tribus bàrbares del sud. Futur apocalíptic perfecte és el que tenim, i el que ens espera encara, gràcies a l'altruista esforç i dedicació d'una colla de ciutadans malgratencs exemplars i amb el cul clara i confesadament venut a la canallesca de Madrid.

Alarmant. Botem-los ja!

16 comentaris:

Anònim ha dit...

No t'amoinis malgratot, ja ho diuen els de Vallehermoso, "la solución 3 años". Eleccions no?

EL ZORRO ha dit...

Bon dia Malgratot,
disculpa porque no viene a cuento con este tema, pero no he podido evitar hacer mención del increible despliegue de profesionalidad del sr. Director de Ràdio Malgrat que ayer en una intervención radiofónica de la sra. Vega, no tuvo lo que hay que tener para meter el dedo en la llaga e instarla a hablar de temas como el de la famosa denuncia a la sra. Serra. Y es que claro, si se meten con la socia aparece la "jefa" t le toca la cresta a más de uno. Què trist!!

EL ZORRO

Anònim ha dit...

Aquesta operació de Vallehermoso estava directament relacionada amb la construcció del faraònic projecte de l'auditori, per tant si Vallehermoso s'en va de la privilegiada situació d'aquest solar i renuncia a edificar-hi un edifici de cinc plantes, és per què el projecte auditori també ha esclatat de ple als morros de la seva instigadora.

Anònim ha dit...

ei malgratot!
tu que ets un bon blocaire.....
saps quelcom de la noticia bomba que corre per el poble referent a dos polis malos que tenim a Malgrat?
O potser que sigi un rumor...
Apa siau!!

MALGRATOT ha dit...

Dons no, i quin és el rumor?

Anònim ha dit...

El rumor es nif,nif i tot el que o envolta.Malos,malos.

Anònim ha dit...

senyores i senyors! chan chan chan!!!

el dia de Sant Roc es farà públic el nom de MALGRAT TOT!

que sonin les trompetes i els tambors!

Anònim ha dit...

senyores i senyors! el dia de Sant Roc no es farà públic el nom de MALGRAT TOT! perque aquest bloc el compon o componen unes certes persones que per ells o ell tot és criticar com ara el que fan tots el politics de l'ajuntament o els que dien els regidors de l'oposisió per ràdiomalgrat o alguna altre cossa per criticar dimecres criticaveu les inmobiliaries avui no se que criticareu el zorro de malgrat diu: no he podido evitar hacer mención del increible despliegue de profesionalidad del sr. Director de Ràdio Malgrat que ayer en una intervención radiofónica de la sra. Vega, no tuvo lo que hay que tener para meter el dedo en la llaga e instarla a hablar de temas como el de la famosa denuncia a la sra. Serra. Y es que claro, si se meten con la socia aparece la "jefa" t le toca la cresta a más de uno. Què trist!!
el senyor zorro de magrat no te raò del que diu val més que calli i no diguis res nomes dir per acavar a tots aquest anonims que escriuen comentaris al bloc que no escriguin perque el que fa els que fan el o els propietaris d'aquest bloc és menjar-lis el coco i es però que si a mi em critiqueu tot us vagi en contra vostre que ja se que alguns de vosaltres que no doneu la cara amb el vostre nom que u feu com a anoníms em criticareu però mé ven igual salut i força al canut.

Anònim ha dit...

anonim del 24/8/2008 de les 20.24, no son rumors es la trista realitat, dos policies munincipals de malgrat els varen enganxar infraganti foten-se cocaina si si cocaina, sniffffff!!!

Anònim ha dit...

ufff que fort.

Anònim ha dit...

es molt lamentable lo dels dos polis pero la droga esta en totes las intitucions i a tots els nivells, lo mes criticable de la poli municipal es la seva permisibilitat am la disbauxa circulatoria a tot el municipi massa gent va foten el burro tan en cotxe com en moto i no parlem dels quatre subnormals que van amb el quad pasats de rosca i no pasa res fins que pasi alguna de grosa.

R.G.

Anònim ha dit...

I al Valentín que no li fa res de reconèixer que es poden fer les coses millor. Collonera!, no t'has d'esforçar gaire per millorar la teva ordenança de civisme i de viabilitat i seguretat, però clar, si no dones més de sí i la xuleria és el teu principal argument, dons estem apanyats. Pobre Malgrat!

EL ZORRO ha dit...

Anónimo 12:39, y digo anónimo porque no he acertado a ver tu nombre ni tu apellido por ningún sitio (tú que te llenas la boca hablando sobre los anonimatos), no voy a perder demasiado tiempo en contestarte porque tampoco creo que merezaca mucho la pena. Sólo te diré que tendré o tendremos razón o no sobre lo que decimos o denunciamos, pero lo que sí te aseguro es que ni tú ni nadie nos va a callar la boca; y el que quiera ya sabe, nos vemos en Arenys.

EL ZORRO

Anònim ha dit...

Zorro em sembla que aquest anònim que defensa tan aferrissadament aquestes crítiques té nom i cognoms i fins i tot et diria que treballa per l'ajuntament: és possible que la seva inicial sigui la X....

Jordi

Anònim ha dit...

per si us consola, de nyaps tambe en saben un rato al re-juntament de Tordera. Es podrien re-juntar tots i segur que sortirien uns re-nyaps encara mes monos.
Estem arreglats si no plou i si no aconseguim treurens de sobre tots aquests "chupopters", perque no se a Malgrat, pero a Tordera están deixant les arques mes seques que el Sahara. No es que em preocupi que s'els acabin les peles, el que em preocupa es que ens facin pagar les copes als veïns.

Anònim ha dit...

De quin color és? Ui ui ui ui