dilluns, 7 de juliol del 2008

Endevina qui ve a sopar aquesta nit

Finalment i després d'àrdues gestions per part dels nostres abnegats i matats representants municipals, les negociacions per establir nexes d'interès comú entre ambdues comunitats -en forma d'obra pública, turisme i vots-, s'ha vist materialitzat amb la visita dels primers i singulars turistes marroquins que ens visiten. De moment l'únic que podem dir és que el sopar el vàrem pagar entre tots els malgratencs i no va ser un Frankfurt, sinó peix i no de riu precisament. L'ambaixada marroquina va quedar gratament satisfeta de l'exquisit tracte rebut per part de les nostres altruistes i solidaries turitats i amén. Seguirem informant dels avenços observats en les negoci...


20 comentaris:

Anònim ha dit...

impagable la fota de la Xita Napoleó

EL ZORRO ha dit...

Y a mí siguen sin invitarme... con un simple asado al estilo de la Alta California y una copa de vino me daría por satisfecho. Eso sí, yo no garantizo votos, si acaso invitarles a un paseo a lomos de "Tornado".

Anònim ha dit...

No a la mezquita en malgrat

Anònim ha dit...

A la pagina de l'ajuntament posa que van anar a passejar per el poligon industrial, segur que van anar a mirar el terreny per la mezquita.

Va enserio la mezquita?

Anònim ha dit...

JA ANIRIA SENT HORA DE TENIR UNA MESQUITA A MALGRAT A L'IGUAL QUE UN ESPAI PER CERIMONIES LAÏQUES!!!

Anònim ha dit...

No cal posar-ho en majúscules. T'entenem igual.

Anònim ha dit...

Segurament hauran trobat lloc adient per posar una parada per l'autobús que de segur serà subvencionat.

Anònim ha dit...

El que ha de fer l´ajuntament és invertir en instal.lacions esportives, culturals, per la gent d´aquí, el que vulgui un edifici per reçar que s´ho pagui de la seva butxaca.

Anònim ha dit...

La mezquita no inporta vosotros saveis que son los cocteles con gasolina y falange española pues no problen.
Tranquilos que en Malgrat aun nos velan.

Anònim ha dit...

batua l'olla!

Anònim ha dit...

Anònim 18:09
Quanta raó tens, encara hi ha gent que recorda les gestes de la guardia mora del Generalisimo i les seves aportacions a la cultura, la pau i el progres del país.

Anònim ha dit...

Benvolgut xenòfob Malgratot, igual que has rectificat el teu flagrant error d'ortografia inicial en el títol del post, també et podies haver currat millor la part gràfica: la 1ª fotografia està feta a la Pça. Catalunya, davant de l'Ajuntament... de Pineda!, amb el Javi Amor, l'alcalde, també del PSC, com la teva "amiga" Conxi. I no em serveix d'excusa que no hagi trascendit la mateixa fotografia amb l'Alcaldessa a l'Ajuntament de Malgrat, perquè en absència del document gràfic adeqüat, ens podies haver deleitat amb un dels teus ja clàssics muntatges!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó charlesbronx, el de la primera foto és en Jaier Amor que res té a veure amb la Conxi, excepte de les sigles, t'ho ben asseguro. En Javier Amor no prohibiria a un musulmà d'anar a reçar als divendres (emprant els dies d'assumptes propis i evidentment, com no pot ser d'altre manera, sense retribució). per altre banda, company/a, seria bo que especifiquèssis quin tram del post de Malgratot mostra, m'ho he rellegit i no el trobo aquest caire que li atribueixes.

Anònim ha dit...

Si aquest poble cedeix i deixa fer mezquita aquest poble està mort,(encara més) perquè haura perdut les seves arrels, haura cedit davant l'enemic etern, els morus.

Si es segur que es fara mezquita, que algú o demostri amb algún document. etc...

MALGRATOT ha dit...

Gràcies pel teu immerescut qualificatiu charlesbronx, no es mereix. Dir-te nomes que la foto de Pineda l'hem afegit a l'adonar-nos que hi figura el senyor Al Kalifi-Kalifi, conegut marroquí-malgratenc instigador de tota la misteriosa moguda-relació del nostre ajuntament amb el Marroc. Que la gent és quedi amb la seva cara per que s'ho mereix.
És el personatge central de la foto que ens ocupa.

Anònim ha dit...

Ja surten els 4 atontats, amb el mateix argument de sempre:-xenofov, feixiste, raciste,,,,,

Si tant us agraden els morus, es només per un motiu, perqué fan el que no podeu fer els seus amics del PSOE, de IU de ERC etc...: Destruir la nostre cultura i el nostre país.

De morus, ni un.

Anònim ha dit...

Sobre el tema de la mezquita teneis que ponerse en contacto con el sr. frasquito del castillo, el entiende mucho de este tema.

Anònim ha dit...

Esto lo soluciona la Gasolina que es mas varata que el gasoil y con esta gente lo mas barato haver si nos entendemos dame el mechero sole.
Y para los que dicen que somos franquistas,nazis y seguidores de Marcelo,Tagua y las promociones chopes pensar que vale mas una encendia atope que tu mujer teponga cara de viciosa y el vecino se la ventileeeeeee.

Anònim ha dit...

Anònim 20:41h: Sí, jo també l'he rellegit i és cert que no li trobo... vagin per endavant les meves disculpes a l'autor del blog si el qualificatiu no és merescut, potser m'ha traït el meu subconscient que sovint prova de llegir entre línies. De tota manera considero que, poc o molt, tots ho som... ni que sigui una mica. Considero que per bé o mal, és condició humana. Salut a tothom!

MALGRATOT ha dit...

Charlesbronx, el teu gest t'honora i l'agraïm, res més lluny de la nostre intenció que la d'atiar el menyspreu cap a uns determinats col·lectius, ja de per si, prou marginats per tothom i sobretot maltractats per l'us polític que en fan d'ells les nostres autoritats. Mercès per la relectura, sovint l'única forma d'entendre un raonament.