divendres, 4 de juliol del 2008

De súbdits i gentussa (actualització) 05-07-08


Hi ha gent que no es conforma en viure agenollat, adulant i llepant com l'alcaldessa pretén i pensa que val més viure lliure que sotmès a les servituds del poder arbitrari i delirant dels que no tenen altre recurs que l'abús constant amb els ciutadans.
Endavant Ramon "hasta enterrarlos en el mar".

CARTA ABIERTA A LOS INMIGRANTES DE MALGRAT DE MAR:

Compañeras y compañeros:

En el Pleno Ordinario del pasado jueves, la Alcaldesa informó que uno de los motivos de mi despido como Director del Taller de Ocupación "Pla de Grau" es mi permisividad en temas de personal con los trabajadores/as en formación.

Concretamente explicó que dejaba ir a rezar a una persona musulmana los viernes al mediodia. Y decía que esto no se puede hacer en ninguna empresa.

Lo que no decía era que esta persona acumulaba una hora de cada viemes perdiendo de esta forma los dias de asuntos propios que le corresponden, y que por tanto no era "gratis". Tampoco decía que se comprometia a no ir si por motivos de trabajo un dia no era factible. Tampoco decía qué inconveniente hay para que si se puede compaginar esta actividad, no se pueda haccr.

Es lamentable que veamos que algunas personas se llcnan la boca sobre multiculturalidad y de los derechos de los inmigrantes, y quieran también que les voten en las elecciones municipales, y en cambio nieguen una cosa tan sencilla como organizar el disfrute de asuntos propios, de acuerdo con la dirección del proyccto.

En fin, por si quereis mas información podeis solicitar una transcripción literal del Pleno Ordinario, o consultar a las persones que estuvieron presentes.

Por mi parte, quedo tranquilo de que sois conocedores de la posibilidad de saludar, durante estàs actividades del fin de semana, a personas que dicen una cosa y piensan y hacen otra.

Gracias,

Malgrat de Mar, a 5 de Julio de 2008.

Ramon Solé, ex director del Taller de Ocupación.


CARTA OBERTA A L'ALCALDESSA DE MALGRAT

Amb data 27 de juny, m'heu acomiadat del Taller Ocupacional “Pla de Grau”, que finalitza el dia 28 de desembre de 2008. El vostre decret de data 10 d'aquest mes, on es recull que no se'm renova per a la 2ª. fase, no dona cap motivació, generant la meva indefensió.

Amb tot i això us dono les gràcies, per donar-me l'oportunitat de comprovar que no sóc un bon súbdit, només un treballador, i que a més del plat de llenties necessito sentir respectats els meus drets.

En una reunió amb representants sindicals a davant, em vàreu dir que havia de ser més director i menys sindicalista, fent una mena de dissertació sobre el paper que hauria de fer un bon director, negociant les seves condicions econòmiques... Desprès vàreu marxar, deixant als demès amb la paraula a la boca. No sembla això de gaire bona alcaldessa.

Sóc lliure de valorar de manera diferent el què fer com a director del taller d'ocupació. Per exemple, considero important: que s'aprovi un reglament intern de funcionament general i que no hi hagi tantes intromissions polítiques i de clientelisme en temes interns de funcionament diari; que s'apliqui el Conveni Col·lectiu com a la resta de treballadors/es de l'Ajuntament i que les persones en formació tinguin clar el seu marc normatiu; que es faci el reconeixement mèdic anual a tothom, i que les decisions que afecten a les persones es prenguin tenint en compte totes les circumstàncies i opinions.

El meu acomiadament és fruit del pacte de govern amb el PPC, que us fa confondre una administració pública amb una empresa privada? És conseqüència de les meves diferències amb la Cap d'Àrea de Serveis Personals? És una demostració de poder de l'Alcaldessa que no admet la desobediència? Sigui quin sigui el motiu que us ha inspirat en aquesta decisió, denunciaré la vostra arbitrarietat amb els mitjans al meu abast. Repeteixo que no sóc un bon súbdit... només un treballador que reclama els seus drets i els de les persones al seu voltant.

Malgrat de Mar, a 27 de juny de 2008.

Ramon Solé de la Fuente



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta dona és pitjor que un tsunami i si sumem l'aportació "intelectual i laboral" de la Vega entrem en plena fase de cataclisme.

Anònim ha dit...

La Vega es una truxa traidora.

Anònim ha dit...

certament, una mentidera, i una falsa a i una embolicaire.

Anònim ha dit...

Mentre a l'empresa privada despedeixen intermediaris i càrrecs intermitjos davant la crisi, a l'Ajuntament apujem la nòmica amb càrrecs de confiança sense cap mena de curriculum acreditat.

Anònim ha dit...

Ramón, cal reconeixer que ets valent.

Anònim ha dit...

Este gobierno se llena la boca de integrador i solo son palabras bonitas.
Que hacía un ministro marroqui en Malgrat?Ultimamente hay muchas visitas de mandatarios marroquies que vienen a Malgrat a hacer que?
saludar a la Conxita? que se està cociendo en el Ayuntamiento

Anònim ha dit...

Se hacen la pelota mutuamente con dinero público a ver si caen dos o tres votos más cuando puedan votar los immigrantes. Una verguenza.

Anònim ha dit...

a mi m'agradaria saber si el govern de Malgrat ha parlat amb el ministre marroquí del tema saharauí.
A Malgrat hi ha una associació de suport al poble saharauí i era una oportunitat d'or perquè poguessin entrevistar-se amb el ministre.
Sabeu si han parlat?
o només la visita ha estat saludos, sopar o dinar i preveure quants vots de marroquins poden preveure a Malgrat?

Anònim ha dit...

El contingut de les converses és tabú, per tant, s'obre la veda per fer-ne qualsevol interpretació, ara bé, el que es segur és que el problema sahrauí, pel Marroc, és més tabú encara com perquè en parlessin entre ells.

Anònim ha dit...

Ramón, magnífica la teva capacitat per argumentar i, sense perdre el fil davant els constants intents d'interrumpir-te de l'Alcaldessa, contra-argumentar amb rapidesa al fil del que ella anava dient. Quina barra atrevir-se a qüestionar si el que has fet t'ha merescut la pena atés que has llençat per la borda el teu futur a l'Ajuntament, com si l'ètica, la moralitat i els principis tinguéssin un preu. És ben cert aquell dit castellà de "cree el ladrón que todo el mundo es de su condición". Ànims!!

Anònim ha dit...

Hem tingut le desgràcia de conèixe't. Faltes sempre a la veritat. I ja canses. Deixa de jugar amb la gent a la que es va demanar opinió sobre un inmigrant per anar a rezar, i a la que tothom va dir que no. L'Alcaldessa t'ho va prohibir, així com la regidora d'inserció. No manipulis les coses ni juguis amb temes d'inmigració. Perque et demostres com ets, un tio rastrer.

Anònim ha dit...

Ramon, deien que eres un bon director S'hauria de demanar els teus infornes de la teva educació en el teu periple andaluç.....