dimarts, 8 de juliol del 2008

Preocupant mediocritat a Malgrat



És lamentable de constatar que sovint damunt teu impera només la supina mediocritat. No direm noms, no calen, només cal mentalment pensar en el nostre ajuntament. Ens referim a “regidors”, “directors”, “responsables” i altres càrrecs similars. Que la mediocritat ocupi els espais inferiors ho trobem lògic, però que assoleixi els cims superiors ens sembla d’allò més abjecte, perquè demostra que la nostra societat està malalta i, més greu encara, no es medica.

No hi ha manera d’ocultar la mediocritat. Els mediocres que “manen” es posen massa sovint en evidència. Alguns callen perquè no es noti massa que no tenen res a dir. Són els muts que s’estimen més els fets que les paraules, aquí en tenim un grapat de casos espectaculars. Quins fets? Fets mediocres com ells. Altres ho dissimulen exercint el seu poder sobre els més dèbils mentre ataquen persistentment els que excel·leixen. Els manaires mediocres no suporten que algú millor que ells els hi faci ombra, per això s’envolten de més mediocres, encara, per tal de poder brillar espectacularment sobre les ombres.

¿Què cal fer davant d’uns mediocres amb poder? Desemmascarar-los públicament. Las seves mediocritats són les seves debilitats. Les seves ambicions els delaten. Els seus poders són un miratge. La seva existència és un greu entrebanc per al progrés social del poble i per extensió de tota la humanitat.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

La fira mercat del mar d'aquest cap de setmana n'és una mostra perfecta d'aquesta mediocritat de que ens parles.

Anònim ha dit...

Si no t'agrada no hi vagis, hi han més activitats: Correfoc, gimcama infantil per la tarda, sortida a l'Expo,.....etc.

Anònim ha dit...

Y petanca que no falte que los vostos son de hay.

Anònim ha dit...

El que passa, és que de gent amb vàlua per a poder governar un Ajuntament, s'en presenten molt pocs; en canvi per a poder governar un Hayuntamiento, ja n'hi han força més. Per tant, hi ha el que hi ha, i no donen per a més.

Anònim ha dit...

És cert, allà on hi hagi un hay untamiento que s'aparti qualsevol ajuntament. I així ens va de beeeeeeeeeeeeeee!!!

Anònim ha dit...

Quants calers has de portar a la cartera per disfrutar del vergonyós pastitxo anomenat irònicament mercat del mar? quants calers ingressa l'ajuntament amb aquesta fira esperpèntica i fora de context? Ens estan foten les sopes amb embut i nosaltres impassibles, a lo millor ja va sent hora que despertem d'una vegada i plantem cara a tanta mediocritat, no?

Anònim ha dit...

Dicen que Marcelo,Ana y el sinpersonalidad ( Carles) siguen con la denuncia.
Ya casi nadie los saluda por la calle ahora solo queda que tanpoco saludeis asus mas allegados haver si sedan por aludidos.
Voicot contra el trio lalala.
Marcelo tiene la invalidez por depresión y quiere el cargo de Tobias.

Anònim ha dit...

Sóc ppoeista i cal que ho reconegui,soc mediocre i no ratllo la perfecció com vosaltres escollits per "nostru" Senyor,
els de ERC sou més alts, més forts, més guapos, més rossos, molt més rossos, i teniu els ulls més blaus, molt més blaus i si no fos pq he vist a algun d'ERc en pilota picada també diria que la teniu més grossa.
Nosaltres com que tenim antecedents multicultural doncs ja se sap...
Us demano perdó per existir, i per respirar, que segurament ho fem en castellà...

Anònim ha dit...

Has provat d'anar a confessar-te per fer-te perdonar els pecats comesos, germà? A lo millor el "vostru" senyor t'ho commuta per una lectura de l'obra completa de F. Cucurull.