dilluns, 7 de juliol del 2008

Desintonitza't de la caverna






La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit avui al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid.

La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pot ser-li suposada' als seus ciutadans'.

Telecinco és la primera televisió que s'adhereix a aquest manifest
A més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que 'posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte'.


Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix en no mirar telecinco.
Això no és un boicot, sinó una vaga. Junts podrem!
Telecinco mai més!
Passa-ho.


PER A QUI NO HO SÀPIGA TELECINCO ÉS LÍDER D'AUDIÈNCIA A CATALUNYA; ELLS A CANVI D'AIXÒ S'ADHEREIXEN AL MANIFEST QUE PRETÈN QUE EL CATALÀ (ENTRE ALTRES LLENGÜES) SIGUI RELEGAT I MENYSPREAT.
SI ELS CATALANS ENS UNÍSSIM PODRÍEM ACONSEGUIR FER- NOS RESPECTAR; EN EL SEU DIA HO VAM ACONSEGUIR AMB LA MARCA 'PASCUAL', ARA ÉS HORA D'IMPEDIR QUE AQUESTS FEIXISTES QUE NO ENTENEN EL QUE SIGNIFICA EL RESPECTE A UNA LLLENGUA IGUAL DE VÀLIDA QUE LA SEVA (AMB LA DIFERÈNCIA QUE ELLS ENS LA IMPOSEN A NOSALTRES), NI CONTEMPLEN UNA DIVERSITAT CULTURAL, ENS SEGUEIXIN PRENENT EL PÈL. JA ESTÀ BÉ QUE ENLLOC D'ESTAR- NOS AGRAÏTS, VAGIN EN CONTRA NOSTRA.
ES CREUEN QUE PODEN TRACTAR- NOS AIXÍ I QUE DAVANT D'UN ATAC CONTRA LA NOSTRA LLENGUA ENS QUEDAREM IGUAL?? DEMOSTREM- LOS QUE NO I QUE HAGIN DE RECTIFICAR!!


DESPRÉS DE PATIR DIA RERA DIA LES BARBARITATS DE LA COPE, ETC. A SOBRE AIXÒ?? JA N'HI HA PROU!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

res tu a tv3 el 33 i k33 ests com una cuca de llum

Anònim ha dit...

jajajajaj si mireu tv3 i ale, jo continuare amb telecinco per que em surt dels collons, les pelis en català son penoses, el castellà serà per sempre la llengua més valorada a catalunya, aixi que una til·la i viva telecinco!

Anònim ha dit...

Quin nivell hi ha. Pots mirar el que vulguis i el canal que vulguis. Deus entendre molt poc de cinema, les pel·lícules no canvien segons l'idioma en què es doblin. Sempre és millor la versió original, però, és clar, moltes no són en castellà.
Els que valorem la llengua catalana no menyspreem els castellà, però, si passa a l'inrevés. Quina poca cultura hi ha.

Anònim ha dit...

Efectivament, poca cultura i molta caradura. A casa ahir vam fer apagada general de telecinco. De fet, hauriem d'apagar tv3 també perquè fa una programació penosa i endogàmica que no hi ha qui se l'empassi. Van de mal en pitjor. El millor és el Super 3. De fet el millor seria cremar la tele i agafar un bon llibre. Ànim!

Anònim ha dit...

Sois un atajo de payasossss viva T-5 o la T-4 la de los sudacas en Madrizzzzzzzzzzzzzz.

Anònim ha dit...

Lo mejor de telecinco son las corrida del torete con la cabestra de la verraca a la que suena el chupinazo de los san fermies y el chiquetete llora pobrecillo todo le acojona

Anònim ha dit...

El Sr., Toribio, igual a torete tiene una pena enorme porque en los plenos empiezan a nombrarlo y por ser persona de buen agrado ni muy listo mas bien tonto pues por no tener no tiene ni los estudios primarios pero de embustero dobla a todos los concejales y les cojeé una ventaja de aquí a lima, Este personajillo es el manager de la sra. verraca es el que se mete en camisas de once baras,y quiere salir en TV 5 ja ja ja tururú ya

Anònim ha dit...

A parido la mujer del enano que ledaran 3000 euros los sociatas y 3000 que perdio por denunciar ala Neus por ser una payaso y aconsejarse del Marcelo, pues le quedan 3000 para cremas para la niña o niño tiznado.

Anònim ha dit...

Di que el castellà és el idioma més valorat a Catalunya,es com dir que el castellà és el més valorat a valencia.estem a catalunya noi i el primer és el català,´catalunya és la meva terra, soc català però tambè.. soc espanyol. pren una til.la.