diumenge, 27 de juliol del 2008

Partícules elementals

Quan dues partícules elementals coincideixen en la seva òrbita local, es produeixen fenòmens tan sobrenaturals de crispació com els ocorreguts a Malgrat en la present legislatura i qui això manifesta és la partícula elemental menys elemental de totes, l'altre en te prou amb fer un talla i enganxa d'un comunicat de premsa per parlar de la seva particular visió del que és la política local i el seu nexe d'unió amb la partícula menys elemental. Tot plegat ho trobem vergonyosament sensacional i més encara al estar publicat en el darrer i gloriós Butlletí informatiu municipal.

Creiem que des que s'ha iniciat aquesta legislatura, el grau de crispació política a nivell local està assolint quotes desmesurades”. Normal, això passa quan hom, per ser algú, s'alia sense cap escrúpol amb una calaixera per poder especular a plaer amb la seva eixida particular en nom del bé comú i la sostenibilitat que, diuen, se'n deriva.

...mostra que el sanejament econòmic ens permet fer futures inversions que portem al programa electoral.” Mentida!, el seu programa electoral és única i exclusivament la improvisació constant com bé s'analitza i es desprèn de l'estudi pormenoritzat realitzat en el blog “el meu gos i jo”. Futures inversions que no es varen fer en el passat i que no anem errats a l'afirmar que no es faran en el futur de la ma dels que, altre cop, i ja van moltes, pretenen engalipar al poble amb una cortina de fum en forma de camp de futbol i piscina multi serveis per camuflar la vergonya i pena que passen per l'impresentable pla de millores del barri del castell, la martingala irrealitzable de l'auditori, la no actuació a l'àrea de la Tordera, la postulació de Malgrat per una AREs (Àrees residencials estratègiques) a fi d'aconseguir que no pari la construcció i el conseqüent ingrés d'impostos a les depauperades arques municipals, ara que amb la crisis estan arruïnats a pesar de gallejar del contrari, sense reparar en la conseqüent destrucció de patrimoni natural i accedint d'aquesta manera a ser declarat Malgrat com a ciutat pubilla de la petanca. El que dèiem i per no allargar-nos, que més es pot esperar de les partícules elementals?