dimarts, 15 de juliol del 2008

Actualitat municipal amb J.M. Lasheras



Havíem oblidat d'oferir-vos aquest repàs que J. M. Lasheras va fer, el passat dimecres al programa Actualitat municipal de Ràdio Malgrat, sobre l'últim Ple municipal i que ja varem qualificar fa uns dies de “Ple de Plens” per la manca de rigor de l'equip de govern per defensar plantejaments.

Aquesta gent del PPOE s'anomenen socialistes però són falsaris i ens demostren com, paradoxalment al que diuen els seus líders de partit, ells estan i voten en contra de la llibertat d'expressió, l'avortament, drets d'immigració, el català... i tenen el seu propi criteri al marge i que nosaltres anomenem PPOE amb tota propietat. Tenim una alcaldessa malhumorada i set regidors que com a molt podrien fer de jardiners municipals per a satisfacció personal i del poble, per què per fer de regidor no és pot ser ignorant integral i a fe de Déu que en el passat Ple ho varen demostrar sobradament.

Aprofitem per demanar a ICV que tot i ser verds, aclarissin una miqueta el verd de L'eixida per permetre una millor lectura del seu butlletí i evitar-nos a tots el tenir que recorres als serveis d'un optometrista, segur que es pot i tots i sortiríem guanyant.