dijous, 17 de juliol del 2008

Sous socialistes sostenibles?

Riuen per què saben que tot i ser els creadors de la galopant crisi global que ens afecta, ells (G8) en sortiran il·lesos, no els afectarà.
Ells no han treballat mai ni pensen fer-ho i això els hi fa gràcia, se saben fent el ridícul més espantós a l'hora de vinclar l'esquena, utilitzar una pala i declarar-se sostenibles un cop més. Els nostres de polítics no entenem de que riuen, encara que intuïm que és degut a que la crisis que han fomentat tampoc els afecti jaguts tant ricament a la seva poltrona municipal i amb els sous d'escàndol que perceben per improvisar constantment, no fer res de res i documentadament vessar-la dia a dia.
Donaran exemple al poble congelant o reduint-se els seus insostenibles, per injustificats, sous???

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts d'aquesta llista, ni somniant cobrarien el que cobren a l'ajuntament, si treballessin a l'empresa privada. D' aixó s'en podria anomenar bona sostenibilitat personal. Excepcional, es el sou de la regidora del partit popular, que si treballa 8 hores a la setmana, les hores l'hi surten a 52.88 euros, es a dir, 8831 ptes. D'aixó a casa meva sempre n'hem dit un "xollo". Quina compravenda.....

Anònim ha dit...

A part dels sous polítics d´aquesta llista (>300.000 € anuals), algú sap quan puja la totalitat dels sous anuals dels empleats, adscrtis, contractats, etc.etc. munisipals, i quantes persones són aquests?

Anònim ha dit...

De les dues alcaldesses que surten a la foto s'ha d'observar el contrast de la nostra, folrada de joies arreu i vestida de Dior com a mínim, i l'extrema modèstia de la francesa que és d'una austeritat abadial. Com ens hem de veure de ridículs a ulls d'aquesta dona.
VERGONYA!

Anònim ha dit...

Llastimosa imatge... crec que el Partit Socialista s'hauria de plantejar seriosament retirarli las sigles. Aquesta dona li quedaría molt millor el carnet de "fuerza nueva".

Anònim ha dit...

bon dia Xavier!

Anònim ha dit...

Hola Toni, Com estàs?

Anònim ha dit...

Quant cobreu vosaltres per mantenir aquest bloc perque no no crec que teniu diners oi mal informadors de malgrat de mar.

Anònim ha dit...

Aquest ultim anonim si que no esta informat.El gasto total de tots els sous,equp de govern,trevalladors policia,etc,es cuasi una tercera part del presupost municipal que, aquest any puga mes de 25 milions d'euros,ara feune els comptes.

Anònim ha dit...

Mira la despesa de personal d'altres municipis veïns o no i després digues qui el té més baix en proporció. Ah i mira municipis similars a Malgrat no vagis ara a mirar BCN.