dissabte, 19 de juliol del 2008

Patrimoni natural desprotegit


Aquesta bonica postal malgratenca que avui us mostrem ha estat possible de realitzar gracies al persistent seguiment que Javier Romera com a naturalista realitza i ens mostra en el seu esplèndid blog La natura a la Baixa Tordera. Quan un Ajuntament s'omple la boca de sostenibilitat i respecte pel medi ambient i paral·lelament desvia l'atenció del que està sota la seva més directa responsabilitat governativa, ell mateix és qui fa els mèrits suficients per rebre el qualificatiu que més li escau i que no és altre que el de REJUNTAMENT de barruts incorregibles i de ciutadans irresponsables per ocupar el lloc que ocupen. Demanem per tant la dimissió immediata del regidor Valentín Rodríguez com a directe responsable dels fets que ens ocupen i la de tot l'equip de govern en ple per tolerar al llarg dels anys activitats delictives i no vetllar per la preservació d'un espai natural protegit, que per nosaltres és patrimoni natural municipal, i per a les nostres autoritats només es tracta d'un lloc remot de difícil accés per patrullar-hi en bicicleta. Exigim caps!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

qui a matat els anecs???

Anònim ha dit...

La cuinera de "Can Nassos" i en Javier Romera ha fet un muntatge sensacionalista amb afany de crear un escàndol a partir del no res.

Anònim ha dit...

los domingeros del camping, que no tienen nada más que hacer que destrozar y jugar a la petanca,para tener la clase de gente que tenemos se podían quedar en su casa. aneu a can fange nois , la regi de medi ambient, no te res que dir oi?

Anònim ha dit...

No se si es un muntatge,pero el que si se i es ben cert,que els campings i estiuegen i fan caps de semana tot l¡any una vona collo de bretols no nomes capaços de fer aixo,tambe son amants de que no es seu.

Anònim ha dit...

Com també és cert que tenim un ajuntament que es renta les mans i una regidora mediambiental que fa triptics i més triptics per llençar a la paperera.

Anònim ha dit...

aquesta gent del camp de tir tenen permís de l'ajuntament per disparar al plat o per disparar a tot allò que passi volant pel seu davant?
Tancament ja!!

Anònim ha dit...

qui te que protegir, quest espai, que és nostre, del pople,pasará com tot.tancament el camp de tir ja!!!

Anònim ha dit...

el campo de tiro es para los cuatro domingeros, que les da igual que sea un plato o un pato o qualquier otro animal,lo suyo es destrozar que estan aburridos.

Anònim ha dit...

Encara que aquest bloc sigui de dubtosa credibilitat. Sí que es cert que el camp de tir tira quilos de plom de les perdigonades al riu.

Anònim ha dit...

dons??? aqui ja esta tot dit.medi ambient?ja ja ja

Anònim ha dit...

A mi las fotos que has penjat m'afecten moltissim. Solament ho tens que dir, no fa falta penjar fotos d'animals morts. Saps que es denunciable penjar fotos de animals morts per aki? mirat una mica el que penjas pq potser akestas pagines també las mirant nens petits. Gràcies.