dijous, 10 de juliol del 2008

D'il·legalitats, irregularitats i modèlics models

Com s'atreveix “Ella” a pontificar sobre legalitats i il·legalitats administratives comeses durant el seu mandat municipal si aquí a la foto, feta fa un any per l'Albert Serrano, la veiem a “Ella” predicant amb l'exemple del que es permet de fer al seu despatx, dependència oficial i lloc on tothom sap que està prohibit fumar. Està “Ella” per sobre de la llei o les lleis que l'afecten a “Ella” no són d'aquest món? A cada Ple municipal l'escàndol és més gros i la credibilitat d'”Ella” i el conglomerat PPOEista més minsa. Vergonya, vergonya i vergonya!!!

Francament ens hem perdut en l'argumentació semàntica emprada entre el que "Ella" diu i el que realment volia dir en el passat Ple, un Ple de Plens on no varen encertar a fotre'n ni una del dret i respondre amb coherència a les qüestions que es dirimien. La pregunta que nosaltres, fruit probablement de la nostra mediocritat i ignorància, encara ens fem és: què es prenen abans dels plens, sap realment "Ella" el que va dir, del què parlava i el que va afirmar com qui no vol la cosa? Aquesta dona està perdent els trucs a marxes forçades i sense parar, vaja, PPOE a topeeeeee!



8 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'ha quedat gens clar:

Què és el que entorpeix que no es pugui iniciar l'aula oberta el setembre?, hem de presumir que li falta alguna cosa al redactat del projecte? i si li falta alguna cosa qui ho ha de refer l'Ajuntament o l'institut?.

La Sra. Aubanell no s'ha acabat d'explicar, algú pot contactar amb l'inspector i preguntar-li?, telèfon 93 551 69 00 (Depart. educació preguntar per inspectors)

Periodistes i investigadors animeu-vos, de veritat, només n'hi ha una.

Anònim ha dit...

Respecte a la cuina feta sense permís a primera línea del passeig marítim, l'equip de govern no té cap argument sólid per aguantar l'enderroc i l'únic que fà, es llençar pilotes fora. Sabeu per que? Per que a Malgrat hi han ciutadans de primera i de segona. I tot aixó amb govern socialista...quina pena de gent.

Anònim ha dit...

Noticies fresques, sembla que les trobades del consistori amb el govern del regne marroquí han donat els seus fruits.
No és cert que es faci una mezquita, s'han faran quatre, una a cada punta del poble per tal que la conversió a l'Islam sigui més ràpida.També es faran 60000 vivendes de protecció oficial per gitanos i nou vinguts...
Es prepara un ban municipal per tal d'atorgar als primers magrebins que aconsegueixin arribar nadant des de l'estret ,de dos pubilles del poble.
Als subsaharians que demostrin fidelitat a la Moreneta i que tinguin un membre viril superior a la meitat de la figureta de la Moreneta tindran dret a dos hereus del poble...(això ja us agrada més eh?)
El consistori ha negociat d'amagat amb en "Malgratot" i ha decidit compensar-lo pels seus esforços per la convivència i fer que les enquestes d'intenció de vot afavoreixin a tots els partits tret d'esquerra, com a recompensa tindrà 100 donzelles verges xarneges(com que els temps estan canviant i l'edat en que es perd la virginitat ha avançat, la Neus Serra ,que és advocada, que no biòloga.. te un amic que és jutge i ho està intentant arreglar... i dos camells (que tenen l'obligació de proporcionar-li xocolata de la millor qualitat del regne del Marroc, les substancies més dures les haurà d'aconseguir pel seu conte).
El consistori també negocia amb amb el parlament Europeu per tal que declari Malgrat un estat lliure associat on la democràcia sigui abolida, en el seu lloc es declararà Malgrat com a estat feudal, és prepara una cerimònia a la torre de can Sala on "Malgratot" serà nomenat Senyor del territori, la cerimònia serà conduïda pel nou Iman Saharahui de Malgrat.
La resta de grups Municipal tret del PP han declarat que només hi estaran d'acord si tot es fa en Català, sugerencia que l'equip de Govern ha acceptat.
Així doncs ara tots serem vassalls de Malgratot que segur ens sabrà guiar, ja no tindrà més problemes pq es respecti la seva superioritat que injustament se li ha negat amb martingales democràtiques...
Sembla que al final tot s'arregla podràs fer i desfer com t'agradi.
Sembla ser que per la coronació és farà una lluita de gladiadors on el "toreru" mostrarà les seves dots amb un grapat de xarnegos als qui sodomitzarà després de demostrar la superioritat dels pagesos nostrats...
En el nou estat feudal la Neus Serra no tindrà l'oposició del clero per deixar sense feina als seus enemics polítics(la Vega) i ja no li caldrà amenaçar-los ho farà i prou.

Federico Jiménez Losantos

company de fatigues del no sempre valorat "malgratot"

PD:Encara veus Llimacs? mira que el delirium tremens no és broma, si vols et puc recomenar al psiquiatra que em va solucionar el problema i em va prescriure que entrés a ERC.

Anònim ha dit...

Veig malgratot que hi ha qui t'acompanya en el deliri, cria cuervos.
Per cert no eres tu qui tenia com a referent a losantos?

MALGRATOT ha dit...

Ja veiem el que el teu psiquiatra et va arreglar, la butxaca oi?, si li haguessis fet cas i seguit tot el tractament, ara podries lluir de cervell, però vas optar per desoir-lo deixant-lo plantat i així et veus tu ara, descerebrat del tot i amb uns deliris tremendos sense la ingesta d'alcohol, com per fer-ne una tesi doctoral. Segueix, segueix, que riem molt.

Anònim ha dit...

Gasolina que arden mas las mezquitas que el gasoil.

Anònim ha dit...

Quiere hacer mezquita y no tiene cojones a alvergar el negro que dianvula y tiene problemas todo Malgrat con este individuo.
Alcaldesa a que espera para hecharlo a salir en la TV por que a matado el Negro a un Malgraten/a.

Anònim ha dit...

La Porta es como la Anna no seva ni con materias corrosivas, ahora para corrosivas el marcelo y el enano de mierda.