dijous, 3 de juliol del 2008

Festicidi de Festa Major




Viva la Pepa!!!

Altre cop, com cada any i no podia ser d'altre manera tractant-se de la gent que s'encarrega de programar-nos una festiva i participativa Festa Major, ens trobem amb la notícia que els nostres servidors fent-se ressò del clamor popular en qüestió de gustos i empaties culturals, ens obsequien, pagant nosaltres es clar! i per la mòdica quantitat de 17.000 euros amb l'extraordinària sarsuela "La del manojo de rosas", per a gaudi de la ciutadania.
Conxita Campoy, Antonio Puignou, Valentín Rodríguez i M. Ll. Mérida, reunits en petit comitè, han decidit, ells solets, de donar color i alegria a la Festa Major 2008 amb una obra del "genero chico" clar exponent d'un gènere decadent, xarò i que només ha sobreviscut fins els nostres dies amb l'interessat esforç i despesa de TVE i persones tant entranyables com en "José Luis Moreno y sus muñecos".
Ens trobem novament, i ja van moltes, davant d'una lamentable i preocupant mostra del que aquestes nostres autoritats municipals del PPOE entenen per festa i cultura al programar una obra prearcaica amb temàtica madrilenya, casposa, amb xulos i marujas de protagonistes i que ens temem és el preu a pagar per acontentar als votants del partit de govern, el seguici, grans consumidors de TVE i d'altres productes altament contraindicats per a la salut i equilibri psíquic de la població.
Nosaltres els hi proposem que coherentment amb la línia encetada en programacions festives, podrien passar en la sessió de cinema a la fresca, la pel·lícula Raza de Jaime de Andrade i en l'àmbit musical l'intervenció de "Mª. Jesús y su acordeón" ens donarien indubtablement un aire de carrincloneria insuperable i qui sap si això ens reportaria un increment en el nombre de turistes que ens visiten encuriosits sota el lema de "Malgrat y su casposa Fiesta Mayor", això sí, en castellà per complaure i atraure, encara més, l'emergent turisme PPOEista.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

t'has parà a pensar a quants catalanas ens pot agradá la sarsuela?
o també discriminas la música per el idioma en que es canta?.....
no teniu desperdici nois.............
una catalana que mira per on li agrada..

Anònim ha dit...

no tens cap respecta a ningu que no sigis tu mateix o de ERC

vergonya

Anònim ha dit...

Per vergonyants actes, el de ahir al ple de l'ajuntament amb les màfies locals defensant el seu status quo amb les seves indocumentades i demagògiques respostes. Això sí que va ser passar vergonya aliena de la grossa.
Per cert, algú va poder veure el Ple per la videocam de l'ajuntament? Jo no!

Anònim ha dit...

A mi la sarsuela que m´agrada és la feta amb un bon romesco,l´altra no hem diu res,no se què ho fa...
xicu el del "generu"

Anònim ha dit...

al final del ple si, pero la imatge era patetica el so inutil en resum PPOE fet a mida