divendres, 13 de juny del 2008

Som el que som i tenim el que tenim!

Com podeu comprovar en escoltar els dos arxius d'àudio, un del passat Ple municipal i l'altre del Ple de febrer del 2008, el tautòleg oficial del consistori, el caixer automàtic jubilat, el que col·loca a la seva filla a l'ajuntament a canvi d'uns secrets favors -o no tant secrets-, ens menteix novament donant com a data de retransmissió dels plens el mes de juliol, en que finalment, els qui se'l creguin, podran fer el seguiment del ple municipal en directe des de la mateixa sala de l'ajuntament. Aquí teniu les tres últimes entregues del Ple ordinari del mes de juny de l'ajuntament pels que tinguin interès en escoltar-lo. A destacar la pregunta del públic on, com hem comentat, es descobreixen les mentides d'alguns i l'apatia amb que es prenen la feina que haurien de fer i van aplaçant indefinidament sense cap vergonya.
Pels seus
constants incompliments es fan mereixedors d'un grau de credibilitat 0 Zapatero i Rajoiero, ambdós pepoeistes dels collons!!!








13 comentaris:

Anònim ha dit...

Te la jugues fent aquestes afirmacions... ojo al dato!! A veure si seràs el primer a estrenar els calabossos de la nova caserna.
Per cert "Malgrat es mou"... per CiU? o CiU es "mou per Malgrat"?

Anònim ha dit...

I tu potser també els estrenaràs amb Malgratot per amenaces i coaccions. Ojo al dato!

Anònim ha dit...

Amenaquèèèèè....

Anònim ha dit...

A quina partideta jugaremmmmmmmmmmm, i a quèèèèèèèè!!!! Frickie, provinent de frick (busca el significat)

Anònim ha dit...

Sou els millors, la cope de Malgrat,"somos Libres"
llàstima que ells dins del seu fanatisme donen la cara.
Anims

Anònim ha dit...

el mateix em pregunto sahara lliure o erc independent? salvem la riera o salvem els mobles d'erc?

Anònim ha dit...

I quina culpa en tenen els d'ERC de que personatges i simpatitzants dels grups de govern a nivell local no defensin la llibertat d'un poble oprimit ni defensin el medi i el que suposa el bon estat de les rieres i, per contra, aboquin per urbanitzar espais naturals, formigonant-los. Que simplement ja es vegin representats amb el Consell de Solidaritat de l'Ajuntament i participin de les tasques que des d'aquest es fan?.Com ho podem arreglar: deixem de defensar els espais, cridar pels pobles oprinits,...?, prohibim el pas a persones que tenen carnet polític?, i què tal, si vosaltres gent de govern i per donar exemple us impliqueu en aquestes qüestions, o es que són massa terrenals per vosaltres?. Si fem un llistat del que popularment s'ha anat defensant, veurem:

La torreta del Castell (gran obra arquitectònica la projectada).

La Torre de Can Sala (torre modernista fins fa poc de titularitat privada, de la que l'ajuntament en passava, encara no sabem perquè, ja que té una Llei que li permet obligar als propietaris per a la seva conservació).Ara mateix és de titularitat pública i si es malmemt qui estarà incomplint la Llei de Patrimoni Català serà l'Ajuntament, tot i que no és cap novetat, ja la va incomplir amb la Torreta del Castell.

La riera (es defensa que no es tapi amb formigó, per una qüestió de respecte al territori, ambiental i paisatgística)una gran vegenada el que defensa la Plataforma!!

Jo el que diria és:

Absurda la intervenció que es va fer a la Torre del Castell, de poc gust, inicialment amb una aspiració de bona fe (segur que sí), però si es tracte de redecorar feu-ho a casa vostra, no a la casa de tothom.

La Torre de Can Sala: una deixadesa insufroble per part del consistori incomparable amb l'eficàcia que mostra alhora de sancionar altres fets, si escups et sanciono, però si deixes que caigui en runa un atorre modernista em tapo els ulls.

La Riera: canal d'aigua que per si sol no es pot defensar i de l'ajuntament no se'n pot fiar, gràcies al ciutadà.

I jo dic, l'oposició mostra sensatesa i amb això tots ho sabem que el que l'ajuntament és associar moviments socials amb polítics, estem acostumats a veure-ho. També es diu que les manis de l'11-M van ser induïdes pels socialistes. Però la diferència és que jo, sense ser socialista, això no ho penso.

Vet aquí la diferència de caire, de veritat creus que no es mereix una defensa, el que fins ara s'ha defensat. Doncs perquè tan sols us digneu a atacar i no us uniu a la defensa?, però no patiu que amb vosaltres o sense, seguirem endavant.

Anònim ha dit...

A Blanes els plens municipals els retransmeten per TV, no sé sí en directe o no, però ja és un pas. Aquí A Malgrat, per mi que no s'atreveixen per la vergonya que passarien al mostrar al poble el menyspreu, incapacitat i ignorància amb que s'enfoquen els temes municipals. Si ho retransmeten algun dia serà a costa de perdre el vot de confiança del ciutadà i conseqüentment les eleccions. No s'atreveixen a posar-se en evidència, no tenen nivell, ells ho saben i la gent ho ignora, treure la Vega per TV al ple amb les seves lacòniques i esperpèntiques intervencions no té preu. Son curts, curts però no enzes del tot com per voler dinamitar el vaixell amb que naveguen des de fa molts anys, la TV certament pot ajudar, i molt, a autodinamitar aquesta nau dels enzes amb que naveguen.

Anònim ha dit...

Aqui solo falta que los cochinos salgan en la tele.

Anònim ha dit...

Perqué espetes les culpes a l'equip de govern, anònim 19:18h? Ha fet algú en nom del govern, comentari al respecte?

Anònim ha dit...

Anònim últim, estari bé que facis una lectura a tots els comentaris, així els entendries.

Anònim ha dit...

no me pongas la venda porque quiero verte de frente para darte el perdón”. Joan Alsina

segueixo pensant el mateix, primer iniciativa, despres erc, i com que no hi possibitat de governar doncs au, a criticar."pedazo de ego"
tans anys de Baden Powel per acabar fent la guerra d'amagat sense donar la cara, quina llàstima feu ,al final l'alter ego que heu triat és atacar per atacar, quin plaer en treieu de denigrar a la gent sense probes , saludar-los despres pel carrer?
I vosaltres sou els bons de la pel·licula? Que valents que sou,
realment us queda molt per aprendre... de la cope, ells reconeixen el que busquen i no s'amaguen del que diuen... i no es trist això?
us amagueu en l'anonimat per defensar el què? criteris d'estètica a la torreta?
una riera que hauríeu cobert , si governéssiu?
La torre de can Sala?
tot això no us importa,el que us emprenya, és que el vostre vot valgui igual que el d'un xarnego o un marroquí,o qualsevol nouvingut... vosaltres que sou pura sang, el que voldríeu és que el vot estigués determinat per ves a saber què...ho podríem concretar , oi?

us fot que com que no podeu guanyar democràticament unes eleccions ho heu de fer per la demagògia i la crítica personal,és com un orgasme dir el nom del porc des de l'anonimat?, la vostra vida és així de feliç?...
ha de ser injust als vostres ulls que la majoria no voti a intel·lectuals com vosaltres (intel·lectuals i sobredament preparats... pq?
des de la vostra perspectiva ha de ser molt injust que la plebe no sàpiga triar bé.Repeteixo us entenc, que trist és que un cognom com el vostre no conti igual que un Martínez o un Labid...
Malgrat tot segueixo pensat que gràcies a vosaltres "som lliures "tot i l'anonimat(si poseu noms potser us votaria), i penseu que en certa manera sou seguidors de Joan Alsina (ell probablement us perdonaria) ,VALENTS . Ens calen il·luminats com vosaltres que sàpiguen con guiar al ramat cap ... a on , germans?
qUE LA VOSTRA LLUM I LA VOSTRA PAU(Ja ho dirà el vostre psicoanalista) ENS PORTIN CAP A UN FUTUR GLORIÓS.. POTSER ENVAIR POLÒNIA...

Anònim ha dit...

Sí Senyor, l'has encertat!!! defenem la riera, la torre, la torreta,... i el que vingui perquè ens fan ràbia els Mohammeds. Sóc superior i cada dia m'ho dic mentre em miro al mirall i escolto la Lola Flores. Que llest que ets noi, m'he quedat patitieso. La pena és que em guanyo la vida a la privada, privada que mai ha mamat ni mamarà de la tangana pública que teniu montada, tinc una companya que s'ha casat amb una persona estrangera perquè es pugui regularitzar la seva situació, però altanto aquesta després votarà als sociates que busquen vots de sota les pedres a canvi de quatre fires, unes bol.les de petanca, uns locals i uns llocs de treball. Vaig al Bar la Avenida i em dic Catalunya, però soc de raça i defenso la riera i no ho faig perquè ho sento, ho faig per fotre el PSOE, els González i els Mohammeds. Quina raó que tens renoi!! m'he quedat esparverat amb la teva gran reflexió. I tu que fas a part de mamar de la teta fins deixar-la seca?. Per cert, la meva companya es diu Perez, amb això vols dir que vaig bé?, hauré de canviar de companya per seguir la raça.

Que xenòfob que arribes a ser, quina vergonya que m'has fet passar al llegir les teves paraules!!

PD: La Torre del Castell (si voleu redecorar la casa ho feu a casa vostre)
La Torre de Can Sala: l'ajuntament incompleix reiteradament la Llei de Patrimoni.
La riera:trucaré a l'ACA jo també, a veure si puc parlar amb el Direc.