dimarts, 3 de juny del 2008

No és afany recaptatori, malpensats!

La policia al servei del ciutadà Càndid Jajaja

30.05.2008 - L'Ajuntament alerta que s'aplicarà tolerància zero als cotxes mal aparcats “El Punt”

La policia local de Malgrat va anunciar ahir que està preparant dues agents per poder atendre amb més eficàcia i rapidesa els casos de maltractament familiar, atès que en el que portem d'any ja s'ha superat el nombre de víctimes assolit durant tot el 2007. En la memòria anual del cos es recull, entre d'altres, un major control sobre el trànsit, especialment sobre aquells vehicles que estacionin malament i un compromís més gran amb la ciutadania potenciant la figura de l'agent de proximitat.

D'altra banda, un altre dels eixos importants a destacar en relació amb els resultats de la memòria ha estat l'actuació contra els conductors que aparquen malament. «En una població com la nostra en què s'han habilitat diferents aparcaments i, a més, gratuïts, deixar el vehicle mal estacionat no es pot permetre de cap manera», diu el regidor, que lamenta el nombre significatiu de denúncies per aquest motiu. En aquest sentit, Valentín Rodríguez va explicar que el vehicle de la grua serà més present al carrer «com a element dissuasiu» i que els agents tenen ordres d'actuar amb «tolerància zero» contra aquest tipus d'infraccions.

30.05.2008 - Maresme. Nova tecnologia "El Punt"

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha dotat els agents de la policia d'una vintena de PDA d'alta tecnologia que superen en prestacions l'antic sistema que es feia servir només per posar multes. Segons defensa Valentí Rodríguez, aquests aparells també disposen de connexió en xarxa amb la central de la policia per obtenir a l'instant les dades que es demanin, GPS per localitzar els vehicles a cada moment i telèfon. «L'objectiu és augmentar l'autonomia dels agents i alhora descarregar la central de les tasques administratives que abans necessitaven de la seva col·laboració», diu. Els nous PDA s'han adquirit per sistema de rènting.

I es queden tant amples, vergooooonya, vergooooonya, vergonya!!!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

ja us ho vaig dir això de les PDA en un post al tema anterior. A la comisaria tenen una pantalla amb el plànol del poble i ara sabran en tot moment on son tots els agents. Jo si fos el regidor me l'hauria estalviat i hauria fet una fotocòpia del mapa de malgrat amb una rodona pintada amb rotulador a sobre de la finestra del bar Joan.

I el tema de la grua te collons, diu que han posat nous pàrquings¿? on són, perque el de l'estació es ple tot el dia, i els de la plaça catalunya ja no en parlem. A més cada vegada prohiveixen aparcar a més carrers (Marià Cubí, Industria, Escoles (es podria aparcar als 2 costats)...)

Anònim ha dit...

benvolguts recontraciutadans!
Un cop acabats els ingressos inmobiliaris de marres, on us penseu que treuen els calerons aquesta colla de marrecs...?

VERGOOOOOOOOOOONYA!!!!!
mandrin