dimarts, 17 de juny del 2008

Per les seves obres els coneixereu





Creiem que aquest anònim matiner s'ha fet mereixedor per mèrits propis d'iniciar un fil per se, ens ha frapat la seva contundència i aparent moderació en les formes però d'una mala llet impressionant. Un cop més es demostra que la millor defensa és un bon atac encara que aquest estigui farcit de demagògia populista i arguments de perpetuació corporativista... i quedo curt, i quedo curt i... SENSACIONAL!

no me pongas la venda porque quiero verte de frente para darte el perdón”. Joan Alsina

segueixo pensant el mateix, primer iniciativa, despres erc, i com que no hi possibitat de governar doncs au, a criticar."pedazo de ego"
tans anys de Baden Powel per acabar fent la guerra d'amagat sense donar la cara, quina llàstima feu ,al final l'alter ego que heu triat és atacar per atacar, quin plaer en treieu de denigrar a la gent sense probes , saludar-los despres pel carrer?
I vosaltres sou els bons de la pel·licula? Que valents que sou,
realment us queda molt per aprendre... de la cope, ells reconeixen el que busquen i no s'amaguen del que diuen... i no es trist això?
us amagueu en l'anonimat per defensar el què? criteris d'estètica a la torreta?
una riera que hauríeu cobert , si governéssiu?
La torre de can Sala?
tot això no us importa,el que us emprenya, és que el vostre vot valgui igual que el d'un xarnego o un marroquí,o qualsevol nouvingut... vosaltres que sou pura sang, el que voldríeu és que el vot estigués determinat per ves a saber què...ho podríem concretar , oi?

us fot que com que no podeu guanyar democràticament unes eleccions ho heu de fer per la demagògia i la crítica personal,és com un orgasme dir el nom del porc des de l'anonimat?, la vostra vida és així de feliç?...
ha de ser injust als vostres ulls que la majoria no voti a intel·lectuals com vosaltres (intel·lectuals i sobredament preparats... pq?
des de la vostra perspectiva ha de ser molt injust que la plebe no sàpiga triar bé.Repeteixo us entenc, que trist és que un cognom com el vostre no conti igual que un Martínez o un Labid...
Malgrat tot segueixo pensat que gràcies a vosaltres "som lliures "tot i l'anonimat(si poseu noms potser us votaria), i penseu que en certa manera sou seguidors de Joan Alsina (ell probablement us perdonaria) ,VALENTS . Ens calen il·luminats com vosaltres que sàpiguen con guiar al ramat cap ... a on , germans?
qUE LA VOSTRA LLUM I LA VOSTRA PAU(Ja ho dirà el vostre psicoanalista) ENS PORTIN CAP A UN FUTUR GLORIÓS.. POTSER ENVAIR POLÒNIA...

17 / juny / 2008 02:01

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàs com una regadora.

Anònim ha dit...

Quina mania tens a envair Polònia... deixal's estar pobrets.
Aquí l'únic que afirma que els cognoms no valen el mateix... ets tu.
Tens una mala baba increible, que no serviria ni per fer crema pel cutis (ara que la de cargol s'ha posat de moda). Com deia algú a la blogesfera "veig molt odi" en les teves paraules. Per cert aquesta reflexió sobre el perdó em sona a determinada autoritat municipal que en parla sovint... no hi tindràs cap relació, oi??

Empestats ha dit...

S'ha desfogat bé ehh!
Jo a gent així no m'elescolto, no val la pena.

Anònim ha dit...

Haber para el primero esta con una galleda que luego le hechan la culpa al de siempre alque secaga en todo osea al facha

Anònim ha dit...

bisogna sappere se il commentario è scritto prima o poi de la sua medicazione giornaliera !

se poi, avviamo un problema, bisognerà aumentare la dosi !

Enzo

Anònim ha dit...

Ex-escolta, ex-deixeble de Joan Alsina, ex-Iniciativa i actualment militant d´ERC.
Aquest és el perfil de qui li treu la son a l´autor(-a) del text.
Paranóic (-a) total!

I ho llegeixo i m´ho rellegeixo.. peró el paràgraf aquest dels cognoms no l´entenc: un tal Martínez i un tal Labid, compten més que els que no es diuen així?
Tal com està redactat diu aixó.
Suposo que volia dir el contrari... ai, ai, ai aquest subconscient...

Anònim ha dit...

www.elzorrollegaamalgrat.blogspot.com

EL ZORRO

Anònim ha dit...

qui és el zorro?

Anònim ha dit...

Algú sap que s'ha n'ha fet de Nosokomio, ja no escriu participant en temes municipals?

Anònim ha dit...

I perque s'amagaen l'anonimat ella/ell?,aquest/ta fals/sa ple/na d'odi,perque no dfona la cara ell/a?.
A,i les teves paraules de perdo res de res,odi molt i molt infeliç de tu.

Anònim ha dit...

Quin gran compendi de filosofia PPoista que traspua l'escrit d'aquest anònim samarità que de segur va mamar, fins l'encetament del mugró, de la mamella d'Acció Catòlica abans de dedicar-se a redactar pamflets i repartir perdons "urbi et orbi" a les dues de la matinada en plena nit d'insomni, suposem???
Ànim company, els lectors de blogs malgratencs t'ho agraïm i celebrem la teva impetuositat al poder disfrutar de textes tant selectes i sucosos.

Anònim ha dit...

els comentaris del nosokomio estan al jutjat per la denúncia del bloc de la neus. Per això va deixar d'escriure. Algú li ho ha d'haver advertit.

Anònim ha dit...

Només qui dóna importància als cognoms a l'hora de donar llocs de treball, informacions, tractes de favors, etc. podria escriure una cosa així

Anònim ha dit...

El/la Nosokomio va propagar algún insult a algú/na, tant com per portar els seus comentaris davant d'un/a jutge/ssa?
Una mica desesperada deu estar qui ho ha portat davant del jutge, tant com per agafar-se a un clau roent.

Anònim ha dit...

potser que comentaris sortissin de les IP que són de l´ajuntament?

Anònim ha dit...

umm... doncs allarga... allarga...
Hi ha altres aspectes a la vida on quedar-se curt pot ser més complicat...
Per cert... i em quedo curt, i em quedo curt... saps que és una expressió que escrius sovint, i... no sempre l'escrius... valent. A vegades també la fas servir en pùblic, ohhhhhhhh
Per cert valent anònim de les 8:21 saps que si hi ha ganes no és massa complicat deixar de ser anònim...ooooooooohhhhhhhh t'imagines quina vergonya haver d'afrontar aquestes passions baixes en pùblic?
Ara valent que el teu company de fatigues a passat per la vanqueta dels jutjats li podries demanar consell, em refereixo a l'amic Losantos, ja saps el teu referent ideològic.
Avui estic especialment de bon humor i he decidit fer-te un regal, com que no sabia que no sabessis que la teva mare no sabia quin d'aquells homes a qui va estimar va ser el que va decidir fer un regal a la humanitat he pensat que t'agradaria saber-ho, vaa ser tatxantatxan... Charlie Rivel, doncs au una cosa menys que ignoraves.

Salut VALENT, i un petó humit...espero que no hi hagi homofobs entre el teu ramat...i si no que els donin pel...

Anònim ha dit...

Quin plaer, una rata de claveguera escrivint i fent-ho en català, deu ser una rata il·lustrada, i és que com és sabut, de tot hi ha d'haver a la vinya del senyor.

Anònim ha dit...

m'han dit que van ser els denunciants que van portar una acta notarial del mes d'agost amb els comentaris del nosokomio i altres anònims al judici. ara suposo que buscan les ip per identificar autors si és possible. això no ho sé.