divendres, 6 de juny del 2008

Finalment s'ha fet la llum


Donçs això, finalment hem vist la llum sobre l'autèntica dimensió del desconegut, fins ara, "pacte de la mortadel·la" amb que el govern del PSC va decidir blindar la seva permanència i omnipotència plenària a Malgrat. Ara ja no existeix lletra petita que no hagem llegit i clarament ens adonem del cost, parcialment final, que l'acord representa pels soferts contribuents malgratencs. No son 22.000 euros l'any com ens pensàvem, sinó 44.000 euros més imponderables (aprox.) el que el consistori haurà de pagar per aconseguir tenir barra lliure a la disbauxa que impera a la casa gran capitanejada per la gran mestressa i els buit morruts que la circumval·len entusiàsticament amb confessat afany de "pillar catxo" com vulgarment es coneix i s'anomena el fenomen, jo tinc poder, jo pago i per tant, tu calles. A l'escoltar el sensacional document sonor de 30' -incunable- ens adonem de la posada de quatre potes a la galleda que han comés tots plegats al confessar i justificar la contractació d'una tècnica de confiança en la figura d'una auxiliar administrativa per donar sortida a l'ingent quantitat de feina que a la regidora implicada se li està acumulant per pura i dura barra facial, també anomenat "morro". Evidentment nosaltres sabem que en el cas d'haver contractat un tècnic capacitat i amb nivell per a la regidoria de inserció laboral, tindríem un greu problema consistorial ja que és inversemblant que un tècnic titulat superior amb dignitat i capacitat per aportar solucions i treball al departament s'avingui a portar-li entrepans de mortadel·la dos o tres cops al dia a la titular de la regidoria, amb l'autèntic i greu problema que l'afecta, la mobilitat, o per ser més precisos, la immobilitat crònica que pateix i que li impedeix de fer-ho ella. Per tot l'exposat fins aquí creiem que l'opera bufa que es representa a cada ple ordinari de l'ajuntament és un espectacle de nivell sensacional i que properament amb la retransmissió televisiva anunciada pel tautòleg de la casa gran, podrem fruir amb tot el seu extraordinari esplendor. SEN-SA-CIO-ANAL!!!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Caradura, poca vergonya, cinisme, ineptitud, xuleria, barra, mala educació, disbauxa monetaria, mala llet, amiguisme i favoritisme, compra de vots amb males arts, etc. Aixó és el que desprén l'equip de govern de l'ajuntament de Malgrat després d'escoltar els plens.

Anònim ha dit...

Jo encara diria més, misèria humana absoluta.

Anònim ha dit...

Marcelo jugo las cartas a traicionar al abuelo y esa era su reconpensa ya que el no podia por baja laboral hacer de cartero pues la nuera ahora bas y lo cascas.
Y tu tagui tienes un problema y se llama personalidad osea no tienes el Lunes sabras porque.

Anònim ha dit...

Tinc reunions de govern, tinc informatives, tinc plens..ostres...i els altres no?

Anònim ha dit...

aixo ens confirma quin es es el seu coefisient (-9999)

Anònim ha dit...

estudis 0 experiència o nivell o, només és per se qui és, la nuera de alguien.

Anònim ha dit...

Marcelo,Marceloo,Marcelooo,...promesa complerta.pacta, monocipal.