diumenge, 29 de juny del 2008

Competent i documentada incompetència

Tanmateix fa molta gràcia, jejeje!, de saber que passa vergonya, diu Ella, Ella no sap que dir, Ella només serveix per fer acudits suats, riure's Ella sola de les seves hilarants paraules i cobrar la mòdica quantitat de 59.500 euros a l'any per fer el que fa, és a dir, res de res. Ella ens demostra cada dia més clarament que de gestionar amb propietat els afers municipals, Ella, no en té ni puta idea i, el que és més greu, no té cap intenció de millorar i justificar aquesta estratosfèrica paga més pròpia d'un atracament que d'un justificat sou per una feina ben feta. Així és Ella i així és la gent del seu entorn polític immediat.

Pites xungues??? - 4 mesos de retard.

Pas a nivell RENFE??? - 2 anys de retard.

Recepció senyal TV a Malgrat??? - 20 anys de retard, amb l'agravant que Ella proposa enviar una carta a la CRTVC per aconseguir normalitzar una situació que ja cal qualificar clarament i sense pal·liatius d'esperpèntica.
Ella es renta les mans com va fer al seu dia Ponç Pilat i reconeix impotència situacional en lloc de reconèixer una clara, greu i absoluta incompetència en l'exercici del càrrec.

Per si algú s'ha perdut, estem parlant de MALGRAT.




8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí desitjo que guanyi Espanya l'Eurocopa, segons vosaltres quina és la meva tendència ideològica?

Anònim ha dit...

PPOE sens dubte.
Per cert, un 0-5 i apaña ja ens aniria bé.

Anònim ha dit...

AVUI DIUMENGE A PARTIR DE LES 20:30H LA GRAN FINAL DE L’EUROCOPA AMB ESPANYA ALEMANIA atraves de ràdiomalgrat 107.4 FM i també per internet segons vaig sentir a l'informatiu del divendres dia 27 de juny.

Anònim ha dit...

el Ple del 3 de juliol es podrà veure per internet.

riura tant i farà tantes mueques com sempre l'Alcaldessa i el Valentín?

Anònim ha dit...

És cert el rumor que corre, que la Serra va anar al Chanel a amenaçar que havien de fer fora a la vega? per tot allò de la denuncia i que van passar d'ella?

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No sé si es cert, però es plausible, aquest col·legi sembla l'alcasser de Toledo, el seu ideari el Fuero de los españoles i la Vega el general Moscardó.

Anònim ha dit...

Si el sitio de la ana lo ocupa el chuletas de su hijo.