dimecres, 18 de juny del 2008

Malgrat, paradigma del nyap ben dissenyat!




S'equivoquen sobiranament els qui pretenen vendre Malgrat com a destí de turisme familiar de platja i qualitat. Nosaltres pensem que per aconseguir uns plens hotelers massius, el que cal fer es vendre la imatge turística que us proposem i que és fidel a com nosaltres, els pobres i desubicats malgratots, veiem el nostre poble gràcies a l'ingent esforç realitzat per una immensa tropa de ciutadans de pro que amb gran esforç personal i quasi bé altruísticament, pobre gent!, han convertit el Malgrat de fa pocs anys en un immens disbarat, això sí, molt ben dissenyat, diuen, i podem comprovar en les moltes imatges que en butlletins, tríptics, webs i d'altres mitjans ens ofereixen en forma de petits fragments de realitat en forma de pedra antiga, fesols, rotondes, sardanistes, pi verd, ocells volant... i amagant la vergonyosa i miserable realitat circumdant del que de veritat tenim. L'alcaldessa diu que ara només ens falta tenir un eslògan per afegir al brillant i nou logotip promocional del poble -certament cal- i és per aquest motiu que nosaltres creiem oportú i sense cap d'espessa per l'erari públic oferir-li l'idea i l'eslògan de “poble-museu del nyap ben dissenyat” que de segur convertirà, d'acceptar-se, el nostre lamentable i malmès municipi en un gran centre de pelegrinatge per a totes aquelles persones d'arreu del planeta àvides d'aprendre de com no s'han d'enfocar les qüestions turístiques per molt que la gloriosa Diputació, Consell Comarcal i Conselleria de Turisme així ho aconsellin.

Quina barra que tenen, pretenen vendre els fragments de realitat com la realitat sencera, són uns autèntics tril·leros. Se'ls trepitgen, els dallonses!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

malgratot!
no t'enfadis si et dic que en la teva gran proposta no has posat el magnífic camp de futbol de última generació que ens brinda el nostre magnífic ajuntament. ah! i els voltans del pavello germans maragall trets d'una peliculla dels aiguamolls de l'emporda. Ho dic per el barrisal acumulat quan plou!!
impresentables aquets venedors de fum de cautxú barat qu etenim a la casa gran!
Vergooooooonya!
I encara diuen que son els millors governant!!
un malgratot emprenyat i molt!!!
raspberri

Anònim ha dit...

Malgratot, i si engeguessim un concurs d´eslogans per Malgrat?

- Malgrat de Pena
- Malgrat a trams
- Malgranyap en Marc
- Campo y Mar
- Malaguanyat Malgrat ...

Anònim ha dit...

I si engeguessim un concurs per triar el pitjor i penos bloc de malgrat de mar pregunto jo perquè aquest bloc seria un bon exemple o i senyors i senyores anònims pregunto jo perquè no em direu que aquest bloc no és penos ami m'ho sembla que aquest bloc és penos o i senyors i senyores anònims.


Anònim ho ha dit...

Anònim ha dit...

Que vinguin aquesta tarda els promotors del turisme familiar i de qualitat a passejarse pel carrer de Mar i podran gaudir de les farums que emanen de les clavegueres.

Anònim ha dit...

Avui dijous les clavegueres del carrer de Mar empudeguen altre cop l'ambient. Que pensa fer la regidora de Medi Ambient ? No val l'excusa que no en saben res; tot el dia es passegen amunt i avall i ho saben.

Anònim ha dit...

Sobre les clavegueres que canten. El que jo conec pel que m'han dit, és que durant l'etapa Mora, es va deixar empalmar les clavegueres de Palafolls amb les de Malgrat; aixó vol dir que tot el que ens vé del poble veí (química inclós), ens ho respirem nosaltres.

Anònim ha dit...

Avui divendres a la tarda les clavegueres tornen a fer pudor.