dijous, 26 de juny del 2008

En conserva







Aquesta dona adorm a un mort amb el feeling que hi posa al parlar, xerra i xerra per no dir res, només sap llegir dossiers, lamentables i ofensius informes encarregats a empreses privades, comunicats i bajanades varies, es nota que no es creu res del que pretén comunicar i justificar i és per això que ho fa amb un to fúnebre i dubitatiu que fa feredat. Diuen els que hi entenen en qüestions monocipals que és la successora a la Campoy. Sensacional!, PPOE en estat pur.


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Si aquesta ha de ser la succesora de la Campoy anem arreglats; quan parla en els plens ho fa amb un tó de superioritat i menyspreu envers els membres de l'oposició. Malament anirem.

Anònim ha dit...

És molt "senyoreta Pepis".

Anònim ha dit...

és Chacón

EL ZORRO ha dit...

También el Capitán Monasterio, archienemigo de los defensores de las causas perdidas como nosotros, se creyó invencible y al final...

EL ZORRO

Anònim ha dit...

És en definitiva una pobre noia que és on és sense haver fet cap gran esforç, que mira a tothom amb menyspreu i contesta amb prepotència i aires de suficiència.

Anònim ha dit...

Quina entrevista tant preparada.

Anònim ha dit...

De pobre noia no en te res. No te una propietat que dona a la famosa riera que varen cobrir...... Quan una persona assumeix un cárrec monocipal ha de saber a on es posa; de pobre noia res de res.

Anònim ha dit...

Avui, el procés de depuració ideològica socialista, ha assolit la peça més desitjada: fer caure en Bassas, de Catalunya Ràdio. Per massa nacionalista (català, off cours).
Estic molt emprenyat. No per en Basses, sinó pel procés implacable de substitució nacional que executen els socialistes.
S´està iniciant un moviment espontani per exigir als partits nacionalistes, catalanistes,- com els hi volgueu dir- que s´uneixin per expulsar els socialistes de la Generalitat i nomenar un govern d´obediència clarament nacional.
Jo hi estic d´acord.
ERC, Convergència, reaccioneu! Teniu la majoria!

Anònim ha dit...

Tant de bo que aquest moviment nacionalista català es pogues constituir i d'una vegada s'escombrés de la Generalitat tota la trepa del baix Llobregat.

Anònim ha dit...

Massa tard. Quan els haurem tret no quedarà res en peu del nostre país ni de la nostra identitat. Són màquines arrasant tot el que faci olor a catalanisme o sentiment de país.

MALGRATOT ha dit...

Certament és un virus letal anomenat PPOE.

Anònim ha dit...

Ensenyeu els que no saben...
Fanatisme, odi, covardia,...

El que és letal és el fanatisme, penseu que els mateixos que son capaços de matar a Juan Alsina (us podrieu posar en contacte amb els seus descedents, encara porten bigoti i ulleres fosques... i saben més de maniular al ramat) o buscar heretges i mals catalans o mals espanyols, o mals ciutadans o el que sigui... o en definitiva a tot aquell que no accepti el pensament únic sigui blanc o negre,
esteu en la mateixa freqüència d'intolerància .
No us mou el bé comú, nomes canviar uns pels altres.
Hauríeu de demanar més psicòlegs o educadors socials o algú que us controli la medicació, el que calgui per tal de poder ser persones obertes al món, lliures de doctrines i veritats absolutes.
"En un mundo podrio y sin ética a las personas sensibles solo nos queda la estética..."
Maqui Navaja
PD: un peto humit i merda pelsfanatics

Anònim ha dit...

Ja tornem a tenir, altre cop, el llimac habitual babejant pel blog intentant il·lustrar-nos sobre perversions totalitaries i virtuts celestials com si d'un curset de catequesi es tractes. Son bons, son molt bons aquests homes purs del PPOE, son models de perfecció a seguir, de fet ja tenen un gran seguici de llimacs com ells escampant baba arreu i destruint allò que diuen defensar amb inequívoc afany, la convivència.

Anònim ha dit...

Malgrat tot ves que no sigui el delirium tremens, el que et fa veure tants llimacs, deixa l'alcohol, amb les drogues ja fas prou

Anònim ha dit...

és cert que en mongui esta barallat amb els seus germans pel tema del camping?
seria una pena cremar un cartutxo per tan poca cosa, no?

Anònim ha dit...

Anònim el tema drogues millor no el toquis, que en pot sortir de merda, bé, de fet aquesta merda ja està dins l'anecdotari malgratenc.Suposo que val més tenir la família emprenyada que ser el protagonista d'una d'aquestes anècdotes. I el tema d'educadors i psicòlegs el recolzo totalment, que tal si comencem per vestir els Serveis Socials Municipals?