dimarts, 10 de juny del 2008

No és el PP, no ens enganyem, és el PPOE

Avui creiem que no ens calen gaires comentaris, només fer esment del nostre ple suport a les persones que els hi serveixen de cap de turc per escarment exemplar a una forma de pensar i blasmar les evidències.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

El Juez se descojonaba con los nonbres de los denunciantes.

Anònim ha dit...

Ara pretenen arreglar-la per fora, però el trasplantament neuronal encara no s'ha realitzat mai, potser fora una bona oportunitat per algun equip mèdic de passar a la història com els primers en aconseguir-ho.

Anònim ha dit...

Crec que la Neus Serra sap utilitzar molt bé les oportunitats que uns ximples li ofereixen. D'un tema que s'hauria de cenyir a l'àmbit privat perque el seu blog (es diu així?) no és polític sino personal ella n'ha sapigut extreure tot el suc possible (i en aquest aspecte cal felicitar-la). Només cal llegir els seus darrers escrits per adonar-se'n que ja tenim una nova "màrtir" de la política malgratenca, com en el seu moment van ser-ho els encausats de l'arbreda. I com a tot màrtir només se'l pot benerar i lloar.
Doncs no, no podem ser tan ingenus. La trajectòria política de la Sra. Neus Serra és la que és, amb llums i ombres, i en tot cas se l'ha de valorar per això. Trobo que la seva campanya d'imatge (per exemple afirma: "cap polític de Malgrat ha pagat un peatge com aquest") se l'està treballant de valent... Llàstima que només sigui imatge. I que consti que no dono suport a la demanda, però si que em pregunto si és cert que algun dels encausats va demanar explicitament a la Sra. Neus Serra que borrés del seu blog alguns comentaris certament ofensius. I una darrera pregunta arrel d'alguns comentaris que he llegit: en política, val tot?

Anònim ha dit...

La Neus està tremenda, ha estat molt poc intel.ligent per part seva donar cabuda a comentaria que res tenien a veure amb la política i que menyspreaven a nivell personal a les persones, i on són aquests valents que s'amaguen sota l'anònimat, van venir a recolzar-te, pagaran la multa? El que és massa és la postura d'heroïna i salvaguarda de la llibertat d'expressió que vol oferior al públic, vinga home, QUE TU VAS RECOLZAR UNA QUERELLA CONTRA EL SOM-HI, NO FOTEM PIRUETES?

Anònim ha dit...

Et refereixes a valents com tú? Als que escriuen anònims? Què passa? No en teniu prou en fer mal? Cal esfonsar a la gent? Es tracta d'això, oi? Es tracta de comentaris que res tenen a veure amb la política? Com saps de quins comentaris es tracta? Eres al judici, oi?

Neus Serra

Anònim ha dit...

És cert la Sra. Neus Serra mai ha interposat una denúncia contra el Som-hi, però sí que es va aprovar per unanimitat dels seus membres acord de Junta de Govern local, (de la que ella hi formava part), de data de 8 de febrer de 2007 en la que s'aprova el següent:

PRIMER.- Iniciar l'acció penal i la civil inherent contra el legal representant de la revista Som.hi per un presumpte delicte de calumnies i injuries, tipificats en els article 205 i 208 del Codi Penal.

Anònim ha dit...

es el nen de la mare oi?

Anònim ha dit...

Neus, ningú vol enfonsar ningú. Normalment un s'enfonsa sol,per mèrits propis i en el procés acostuma a veure fantasmes allà on no n'hi ha. En qualsevol cas si aquests escrits et serveixen per reflexionar... ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Constato amb una certa resignació que no has reflexionat gaire Neus, atenent el que dius al teu darrer article: "Quina gent".
Clar que un element com jo malalt d'una estupidesa ilimitada,que pateixo un mal estrany, manipulador, que acabo d'engegar una campanya en contra teva per criminalitzar-te,que tinc una ment perversa, que no tinc ni un amic, pobret de mi que no tinc ni cervell, sino cervellet ah, que em pot esclatar en qualsevol moment... mals tots aquests dels que no em podré refer mai.
Davant la magnitut i qualitat dels teus arguments no puc fer res més que inclinar-me i reverenciar-te perque.... m'has convençut. No se de què, però m'has convençut.

Anònim ha dit...

Torete,chiquetete y verraca hijos de p.... eso es lo que quereis para cobrar otros 9000 euros pero sois peor que el cancer al henano ya lovere que dicen que tendra un nen negre o de holanda?

Anònim ha dit...

Aquest últim missatge seria un dels potencialment denuncibles?

MALGRATOT ha dit...

Jo no hi veig cap nom.

Anònim ha dit...

No tinguis por Neus posa les cartes damunt de la taula, explica els detalls del judici i la gent que decideixi per si mateixa. Qui és la que té ganes de ser protagonista.

Anònim ha dit...

Torete estas mas solo que la una esto te psa por meterte en camisas de once baras solamente te qued la verraca y uno mas.