dimecres, 4 de juny del 2008

Great expectations monocipals







Garratibats és com hem quedat al veure i sobretot escoltar en el Malgrat confidencial el que diuen i de com justifiquen els capitostos del PPOE el seu primer any d'enllaç, quasi matrimonial, diríem, i que de acomplir-se les expectatives que entusiàsticament ens expliquen, podrem, d'aquí a tres anys i fruit de l'ingent quantitat d'abnegat treball, treball i més treball encara, veure recompensat el dur sacrifici realitzat per la secta que ens manega la qüestió governativa, en la conversió de Malgrat en un municipi capdavanter a la comarca en innovació, desenvolupament, qualitat de vida i satisfacció ciutadana que sense cap mena de dubte els savis ciutadans sabran reflectir amb un atorgament de vots d'allò més excepcional. Mentrestant, els que som malgratots només i no ens basem al raonar en qüestions estrictament dogmàtiques de fe, seguirem patín la dura realitat municipal amb l'abnegat agnosticisme que ens caracteritza i estarem amatents i a l'espera de l'anunciat miracle. També i per si algun personajillu “important” ens llegeix -que lo sepan- volem deixar clar que seguim lamentablement sense tenir encara auditori, complex esportiu, club nàutic, piscines normals, parking, riera descoberta i accés al Mar entre d'altres petites qüestions sense interès per ningú, sembla, i que, intolerants com som nosaltres reclamem no per d'aquí tres anys, sinó per ja.



8 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig escoltar per radio Malgrat el regidor d'esports de l'ajuntament dient que havien triat Malgrat com a referent esportiu.

Anònim ha dit...

juajuajua, deu ser per posar-lo com a referent negatiu i de com no s'ha de gestionar l'àmbit. Per altre part l'únic "esport" en que destaquem i molt, és en petanca, arreu tenim pistes i a tot hora podem veure "esportistes" practicant l'activitat.

Anònim ha dit...

curiositat...
a quina perruqueria va la conxi?
vull saber-ho per no anar-hi mai. ah!
si te un "papo" el nas que se'l tregui amb un mocador i si no en te per que el presupost no arriva que li dema-ni un el periodista que de bon gust li donarà sense cobro revertit.

VERGOOOOOOOOONYA!

sóc la noïa de la vinyeta que és fica la ma a la cara del yuyu que provoca la jefa......

salut malgratots!!
maria de la ó

Anònim ha dit...

al pas que van no viuré per veure aquestes maravelles... mentrestant hem foto como la majoria dels Malgratencs. Hem perdut quasi tot el entorn natural, hem de fer una volta de tres parells de nassos per poder anar d'una punta al altre del poble i hem d'aguantar que s'ens tracti de dropus a tots aquells que pensem different. Aixó amb un govern "socialista"... fa vergonya hasta de dir-ho.

Anònim ha dit...

el pentinat me recorda el conte dels dalmates, no era la dolenta?

Anònim ha dit...

Porta un bonic look a lo Cruela de Vil molt, però que molt fashion.

Anònim ha dit...

Hi ha document sonor del que diu el primer comentari?
M'agradaria escoltar-ho.

Anònim ha dit...

Es va retransmetre per la radio monocipal. El senyor Creus en deu tenir la gravació.