divendres, 27 de juny del 2008

Jajaja, jejeje! Ens manquen... paraules


Jesús en el temple
(Mt 21,12-17 Mc 11,15-19 Jn 12,13-22)

45 Quan va entrar al temple es va posar a expulsar-ne els venedors, mentre els deia:
46 "Diu l'Escriptura: La meva casa serà casa d'oració; en canvi, vosaltres l'heu convertida en una cova de lladres."



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentable!

Anònim ha dit...

Aquesta rialla fosca i obscura és de l'alcaldessa? Quina por!. Aquesta dona no té igual.

Anònim ha dit...

meravigliosa!

critica l'ACA i ella è incapace di risolvere il famoso e mitico problema della "pita" --ancora la cerca. Quatro mesi per identifica-la. Non è stano che il paso a nivell estigui aturat: exemple dì come è d'eficce

domanda: sap che cosa è una pita ?

Anònim ha dit...

mi dimenticava; je je, ja ja, !!!

Anònim ha dit...

Caro Enzo, cuomo puodere vere le probleme in nostro popolo se ingrandechen della mesma fuorma en que devallare la recaptazione d'argento municipale, me les personatgis prevalechen in el tempo come si de subjecti cabaretistiqui i mafiosis se tratare.
Que Dió nes aculli a tutti quanti confessati.
Jajaja, jejeje! bis, bis, bis...

Anònim ha dit...

Al pas que van, aviat no quedaran ni diners per pagar el sou al únics que diuen que treballen a l'ajuntament, els serveis de neteja i manteniment. Els esbirros cobren en relació proporcionalment inversa a la feina que realitzen, però clar, com que ho paga el poble els hi és igual. Això és SOCIALISME made in spain.

Anònim ha dit...

Dice la gorda el marcelo y el enano en la revista del pueblo que si ganan el juicio ala Neus que daran el cales asuntos sociales o a sus fabricas Mortadelas S.A

Anònim ha dit...

De segur que els pares de estya "niña"voten socialesta,i son conxiteros,donç que comenci el reciclatge de cervells per aquets pares no?.Que per cer son els que voten i el mateix tems son els mes incivics,porque no quieren saber nada de oblgaciones ya que solo entienden de derechos y asi nos ba.Conxita xarlatana es aquest el poble que t'hagrada?i per mala imatge la teva persona.

Anònim ha dit...

Pel que fa al casament de l'Albert, que sigui molt feliç, ara bé el peloteo que es porten amb la Neus és per vomitar. Aquest va de revolucionari però és més llepa..

Anònim ha dit...

Ai, la enveja. Gran pecat capital que ens fa dir tantes tonteries, oi?

Anònim ha dit...

Quanta demagògia traspuen les seves paraules. Parlar, com ho fa ella, de que l'incivisme dels estudiants és culpa dels mestres retrata clarament a la persona que ho diu i que ha obviat els seus deures com a pares i ara carrega les culpes en el sistema educatiu.
Té una barra impressionant!

Anònim ha dit...

"culpa dels mestres" anava dirgit a persones que a "ella" li molesten