dimecres, 11 de juny del 2008

No, no i no!!!


Nosaltres pensem que els que no s'adormin a la seva magistral i documentada intervenció hauran pogut entendre amb total claredat l'important que és agilitzar el transport i fomentar la despesa tant privada com pública de la forma en que ella ho interpreta, és a dir, poder fer el trajecte de Malgrat a Barcelona però passant per Vic, per exemple. No ens estranyaria que la seva ponència fos de les més aplaudides coneixent-la com la coneixem a ella i les marevelles amb que és capaç de sorprendre'ns la seva adorada Diputació.
No, no i a menjar garrofes va ser el resultat en el passat ple de les mocions que els grups de l'oposició varen presentar per el seu estudi o aprovació. 9 a 8 i no en parlem més, per tant, seguirem sense horts urbans, sales d'estudi i deixalleria mòbil. Sensacional de nou!



4 comentaris:

Anònim ha dit...

aixó de la Diputació fa tuf a.....

Anònim ha dit...

¿Tenemos otra verraca?

Anònim ha dit...

Diu que la cosa va anar de disertat de l´Avinguda Costa Brava com a eix vertebral de la mobilitat.
Collons si això ho van fer ja els romans!!!!
Ara han descobert la sopa d´all.

pius caius malgratensis

Anònim ha dit...

Quin gran tema!. Renoi!. Per llogar-hi cadires!. Com tenir un poble en que el més interessant que he fet després de 30 anys de governs del psc i quasi 20 de la servidora és una carretera que ja hi era en temps de Maria Castaña i me l'he trobat feta. Tot un èxit de gestió.Si senyor! Esclar, per ensenyar equipaments esportius o models turistics, o eixos comercials, o politica industrial no cal anar a Malgrat, oi? Aqui som pioners en rotondes enjardinades -enveja del món mundial- i carreteres saturades.Em trec el barret.