dimecres, 21 de maig del 2008

Nova alcaldada


Amb voluntat d'aportar més llenya al foc al concepte de participació ciutadana en aquest poble i de com s'ha manipulat el projecte de construcció del centre cívic del Castell i on s'ha fet creure, per acció u omissió, que els únics beneficiats i per tant participants del projecte son els veïns del barri, us mostrem un petit exemple, prou il·lustratiu creiem, del nivell de les persones que majoritariament varen acudir a la formació de comissions per aprovar un dels dos projectes plantejats i que tal i com clarament s'exposa al blog "Des del Castell", va ser aprovat per a major gloria de Malgrat i sense la participació de la immensa majoria dels seus veïns que sí tenim criteris valoratius propis de com ha de ser i voldríem el futur del nostre municipi.
Altre cop la claca ha funcionat de forma sincronitzada i altre cop, lamentablement el nyap s'ha consolidat. El cartell que us mostrem està penjat a l'entrada del Parc F. Macià.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc res, estàs parlant del barri del castell o de la verneda, els veïns que van assistir a les comissions per votar el projecte, de quin barri eren?

Anònim ha dit...

De veïns n'hi van quatre. La resta no són ni veïns, però no oblidis que l'àmbit del projecte es va ampliar més enllà del barri del castell per poder complir les ratios que demanava la llei.

Anònim ha dit...

la llei?
se la passen pel forro.