dimecres, 7 de maig del 2008

Nosaltres també


12 comentaris:

Anònim ha dit...

Podríem agermanar-nos amb Corleone, a Sicília, allà s'hi troba l'Acadèmia clàssica en gestió municipal.

Al loro!!!

Anònim ha dit...

quanta gent del poble ha assitit als actes d'agermanaments a part dels regidors i claca afí?

Anònim ha dit...

...ningú, d'autèntica vergonya popular cal qualificar l'esdeveniment organitzat, patrocinat i protagonitzat per ella i només ELLA.

Anònim ha dit...

Siguem justos. Els actes estaven ben organitzats per tal que la sra. Campoy fos la protagonista absoluta i sortis a totes i cadascuna de les fotos. A més gent del poble no hi ha anat, per què? no cal. ella és la más mejor, no? i la gent ho sap, no? doncs ja està! una trobada d'amics i coneguts pagada pels contribuents.

Anònim ha dit...

Exasto!, això és Malgrat de vergonya.

Anònim ha dit...

com diu un anònim avui dijous dia 8de maig del 2008 a es 11:27 del matí.Exasto!, això és Malgrat de vergonya no la vergonya sereu vosaltres que critiqueu tant l'ajuntament amb les coses que fan malament i no les coses que fan bé vergonya em faria.

Anònim ha dit...

En fan alguna de cosa ben feta? AI! com es nota que estem afiliats a la menjadora oficial i oficina de col.locació per decret.Senyor Déu Meu! Com es pot ser tant pilota i fals. Què no ho veus que Malgrat va de mal en pitjor. No paren de tancar botigues i negocis, ara diuen que tanca la Henkel, un desastre. Què voleu! Quina politica de promoció fa l'Ajuntament. Aneu i pregunteu si tenen dades d'activitats industrial al polígon. us expliquen tonteries, com sempre....

Anònim ha dit...

Fan alguna cosa des de l' ajuntament perqué els habitants de Malgrat es puguin guanyar la vida? I a la vegada puguin pagar els impostos que els hi imposaran? Sé que hi ha municipis que es belluguen per buscar empreses que es vulguin establir en el seu poble.

Anònim ha dit...

A Malgrat ho fa la Vega i ja demana ajuda, li falta personal, no dona l'abast amb tanta feina com té i fa.

Increïble!!!!!!

Anònim ha dit...

Quanta feina que té... No esperem gaire, sembla que només sap dir que espera subvencions, d'on? se suposa que de la Diputació.
ja ens podem preparar a una pujada d'impostos, d'algun lloc hauran de sortir les virolles per pagar les nòmines de l'empresa més gran del municipi, per què no crec que estiguin disposats a cobrar menys o a fer menys hores extres o a deixar de viatjar o de fer dinars, etc. etc. etc...

Anònim ha dit...

Que presentin un Expedient de Regulació d´Empleo.. Aixó sí que és la vida real!!

Anònim ha dit...

La VEGA no tiene suficiente con MARCELO para de sarroyar tanta incompetencia, que necesita mas ayudantes